Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 martie 2013

Review sampon 5 R si balsam natural coenzima Q10 by Hofigal

                         
           





     Hello dragilor, in aceasta zi de primavara,daca nu ne-am uita pe caldendar am jura ca e IARNAAA,nu martie..Dar sper sa se faca frumos cat de repede,ne-am saturat de atata frig si zapada,nu?
In acest articol m-am decis sa scriu parerea mea despre 2 produse dragi mie:samponul 5 R si balsamul de par natural coenzima Q 10, ambele by HOFIGAL.
O sa incep cu samponul:ambalajul are 200 ml si e destul  de spornic, zic eu, culoarea era una galbuie, de la plantele continute. Aroma este placuta, ca de plante multicolore,pacat ca nu persista si dupa spalare. Face spuma,curata bien parul,lasandu- l moale, revitalizat si regenerat. De asemenea, producatorii il recomanda pentru toate tipurile de par,eu am parul uscat si ondulat..isi face treaba bine. Ii ofera stralucire si frumusete, il recomand cu placere! Pretul este de aproximativ 9 lei,il gasim in aproape orice Plafar.
 Balsamul are tot 200 de ml, culoarea este alba transparenta,miroase a plante si iti lasa parul moale, usor de descurcat.Eu aplic putin si pe parul uscat pentru ca l face ff moale si matasos,imi place si acest balsam, la pretul sau este foarte bun! De altfel, producatorul spune :este unul dintre cele mai elaborate produse care se refera la ingrijirea parului.Parul dumneavoastra va deveni lucios,matasos si se va piepana mai usor.Pretul este de 9/10 lei,tot ca samponul il gasiti la orice Plafar. 
Sunt 2 produse care contin extracte naturale,vedeti mai jos in imagini.Personal le recomand,sunt bune si au un pret minim.
                        
                     

Niciun comentariu: