Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 martie 2013

Moda 2013



                   



Moda vara 2013, colectia Bershka pentru femei
Moda vara 2013 suprinde tendinte fresh si culori pastelate. Colectia Bershka iti propune rochii originale, potrivite pentru femeile care vor sa arate impecabil, in acest nou sezon. Afla si tu care sunt articolele vestimentare prin care poti lasa o impresie de neuitat!
..

Balerini 2013, top 10 modele in magazine
Balerini 2013, topul modelelor si culorilor in voga in acest sezon! ! Reduceri de pana la 75% la balerini, in magazinele online! Alege balerinii care se potrivesc garderobei tale, in care sa te simti comod si sa fii foarte feminina!
Citeşte mai mult...

Pantofi cu toc pentru toate gusturile
Pantofi cu toc la moda in acest sezon. De la stiletto la platforme, totul este permis in aceasta primavara. Vrei sa stii ce modele de pantofi cu toc ar trebui sa iti achizitionezi sezonul acesta? Arunca o privire la modelele alese de noi din mallul online Shops-And-The-City.ro si alege-ti perechea de pantofi preferata.
Citeşte mai mult...

Moda primavara 2013, curcubeu de culori in colectia La Femme
Moda primavara 2013 iti aduce un curcubeu de culori in garderoba. Noua colectie La Femme iti propune culori puternice, care sa iti creeze tinute statement. Daca esti o curajoasa care prefera combinatii de roz cu verde si tangerine esti in locul potrivit. Fuste, pantaloni, rochii sau accesorii, indrazneste sa porti culori electrizante care sa te scoata din anonimat.

Niciun comentariu: