Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 aprilie 2013

Cateva din parfumurile mele favorite

   


                 







   Am mai multe parfumuri favorite, dar astazi ma voi opri la 3...ele sunt primele pe lista mea.
Primul este Casmir by Chopard, un parfum iubit de mine de cativa ani. Este apa de parfum, asta ii da un punct in plus pentru ca il face si mai persistent, El face parte din gama orientala/ vanilata,  cu  :

Note de varf - mango, nuca de cocos, piersica, bergamota

Note de mijloc - mandarine, garoafe, scortisoara

Note de baza - chihlimbar, mosc, vanilie, lemn de santal, patchouli


Persista mult, amabalajul este elegant, bine conceput , sticluta este cu pulverizator normal, il aseman cu un parfum de la Avon, Timeless.

Chopard Casmir introdus pe piata parfumurilor in anul 1992, este un parfum oriental de vanilie pentru femei, a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Michel Almairac. Acesta intruchipeaza farmecul si misterul orientului cu o aroma calda si bogata, ce confera purtatoarei o senzualitate aparte.

Pretul sau pentru varianta de 100 ml este in jur de 200 ron, isi merita toti banii, este un parfum de lux conceput de o firma prestigioasa: CHOPARD.



Al doilea parfum este Opium by Yves Saint Laurent. L- am primti cadou de la o bunca prietena si de atunci nu ma pot desparti de el! Miroase superb si este unul din cele mai rezistente parfumuri, imi miros hainele si dupa ce le spal. El are note de:

Note de varf - mandarine, crini de Casablanca, gardenie, iasomie

Note de mijloc - tamaie, piersici, piper alb, tabac, acorduri fructate

note de baza - ambra, lemn de santal, patchouli

Sunt fana parfumurilor cu iz oriental, puternice si condimentate. Opium este disponibil in mai multe variante, eu am apa de toaleta in varianta de 100 ml.Pretul este undeva in jur de 260 ron.


Opium, introdus pe piata parfumurilor in anul 2010, este un parfum oriental-floral pentru femei a carui compozitie poarta semnatura maestrilor parfumieri Honorine Blanc si Alberto Morillas. Intens si pasional, acesta dezvaluie un amestec de eleganta, feminitate si senzualitate, compus dintr-o abundenta de ingrediente rare si pretioase. Simbol al rafinamentului, Belle D'Opium este dedicat femeilor moderne si este alegerea perfecta pentru momentele speciale din viata dumneavoastra.



Si ultimul, dar nu cel din urma este dragul de Poeme by Lancome, primul meu parfum de calitate primit la majorat.

Lancome Poeme, introdus pe piata parfumurilor in anul 1995, este un parfum oriental-floral pentru femei a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Jacques Cavallier. Rafinat, cald si senzual, Lancome Poeme este un parfum cu o personalitate puternica care indeamna la o reverie romantica.

Pur si simplu te inunda cu aromele sale, persista muulttt si nu dispare nici dupa spalarea hainelor. In general, casa Lancome face numai parfumuri de calitate, deosebite si marcante. Nici Poeme nu e mai prejos! Notele sale:



Note de varf - coacaze negre, mac de Himalaya, prune, mandarine, narcise, piersici, bergamota, datura

Note de mijloc - mimoze, piele, floare de portocal, frezie, iasomie, heliotrop, ylang-ylang, floare de vanilie, tuberoza, trandafiri

Note de baza - boabe de tonka, chihlimbar, mosc, vanilie, floare de portocal, cedru


Pretul este aproximativ de 270 ron pentru 100 ml, si el isi merita toti banutii!!!!




Voi reveni cu alte parfumuri dragi mie, dar intr- o postare viitoare! 



Hugs
spacer

spacer

Niciun comentariu: