Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 mai 2013

Noul trend al bratarilor magice Shamballa





   Noua nebunie in handmade, bratara Shamballa , bestsellerul zilelor noastre,ce este ea de fapt?
Desi cei mai multi oameni vad bratara Shamballa doar ca un alt moft, acestea au un sens si o istorie mai adanca si semnificativa decat v-ati astepta. Shamballa este de fapt un regat mitic in care credeau Budistii  Tibetani, localizat undeva in adancul Asiei intr-o zona foarte greu de localizat si accesat. Shamballa este un simbol al iluminarii,  pacii sufletesti si al perfectiunii. In zilele noastre Shamballa este legata de meditatie.

Practic, fiecare bratara Shamballa este suta la suta unica. Fiecare culoare, design, si chiar stil de bratara are o semnificatie individualaDesi multioameni poarta aceste bratari frumoase, doar pentru a fi la modaeste sigur ca sunt nenumarate persoane care inteleg inca semnificatia lor si le poarta din motive spirituale.

Cu toate acesteaca piesa de moda, o bratara Shamballa poate sa faca o impresie puternica, cu frumusetea sa unica si uimitoare, aerul ei boem sivibratia  hip hopAcestea sunt realizate dintr-un snur macrame  innodat  intr-un mod special. Bratarile pot fi tesute, crosetate sau impletite pentru a obtine forme si modele speciale, folosind chiar margele, elemente metalice, pietre semipretioase. Pot fi folosite multe culori darcele mai intalnite sunt alb http://margele.net/shop_Margele-Shamballa si negru. Acestea arata uimitor purtate la o  varietate de tinute si se pot asorta cu coliere. Sunt unele dintre putinele bratari pe care pot purta si barbatii.

Privind latura spirituala a lucrurilor, se crede ca modele deosebite ingloband margele, pietre semipretioase si elemente metalice au proprietati de vindecare naturale si foarte eficienteMulti oameni le folosesc pentru putere personala si  sunt foarte populare in meditatie. Si foarte important, bratarile sunt simbolul unitatii.

Fratii Kornerup, designeri renumiti, sunt cei care accepta  filosofia din spatele bratarii Shamballa si includ credintele budiste tibetane in modelespectaculoase, care sunt acum foarte la moda. Au pornit din Franta, apoi s-au extins la New York, crescand in continuu pana la gigantii care sunt azi. In acelasi timp sunt foarte  populare  bratarile Shamballa facute manual, chiar de catre purtatorii lor.

Bratarile Shamballa au in spate o semnificatie si filosofie mai profunda, pe care nu toti  purtatorii obisnuiti o inteleg. Dar sunt multi care cred si urmeaza cu fidelitate credintele ce inconjoara aceste bratari. Fie ca doriti sa cumparati una pentru a va ajuta dezvoltarea  spiritualavindecareasau  meditatia,  fie ca doriti sa fiti doar stilat si la moda, bratara Shamballa potrivita va fi sigur pe gustul vostru.  Aproape fiecare bratara Shamballa are are un aspect si semnificatie unica si fiecare va gasi bratara de care se va simti legat.
  
Urmeaza sa dezvalui si  semnificatia culorilor in bratarile Shamballa ;). Eu am deja una pe negru cu margele argintii, foarte frumoasa, urmeaza sa-mi iau si pe alte culori mai vesele.



Hugs!

2 comentarii:

Lorena's blog spunea...

Woow! Am aflat niste lucruri interesante azi!
Multumim:*

Carmen Tender spunea...

Cu placere, ma bucur ca ti-a fost util articolul. Pupici!