Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 mai 2013

Calivita si produsele naturiste pro sau contra ?


              

    Daca vrei rezultate in mod sanatos, spun DA produselor naturiste.
Nu ai cum sa obtii din alimentatie combinatia perfecta de nutrienti, concentratiile de vitamine si minerale necesare unei cresteri armonioase a trupului nostru.
Chiar presupunand ca mananci numai alimente organice, crescute de tine in gradina in conditii de control superior nu vei avea cum sa livrezi corpului ce are nevoie, cand are nevoie.
Chiar daca nu faci sport, prin suplimente nutritive iti poti asigura atat protectia impotriva poluarii de diverse tipuri si un metabolism optim.
Evident, ca in orice domeniu, suplimentele ieftine, din ingrediente de slaba calitate trebuie evitate. Exista firme care merg tot timpul la limita legii si informarii clientilor, avand in sprijinul lor diverse persoane aparent avizate, care recomanda produsele respective. Deci grija mare cand decizi ce produse sa folosesti.

   S-a tot vorbit despre formele “sintetice” de vitamina C, de actiunea lor, de efectul sinergic al componentelor originale din alimentele intregi, naturale.
Desi vitamina C este o singura substanta (acidul ascorbic) si, teoretic, ar trebui sa fie acelasi lucru indiferent de sursa, in realitate se pare ca exista si diferente intre cea de sinteza (se face prin procese enzimatice) si cea provenita direct din alimente (in special fructele de padure).Cunoscuta mai mult pentru efectul antioxidant sau pentru utilizarea in raceli, vitamina C are roluri mult mai complexe in organism si, la fel ca si alte substante, beneficiaza de interactiuni complexe, imposibil in acest moment de a fi evaluate prin abordarea clasica, reductionista. E de la sine inteles ca “doza zilnica recomandata” este doar o gluma proasta pentru cei care se documenteaza putin si afla ca mai toate animalele care si-o produc pe cont propriu o fac in cantitati care la om ar echivala cu 10-15 grame pe zi, chiar si verisoarele noastre primate mananca in mod natural 1-3 grame pe zi.In special pentru copii ne gandim la optimizarea aportului de nutrienti si atunci o forma de vitamina C naturala, provenita din fructe de padure liofilizate, pare sa fie o solutie mult mai buna decat administrarea unor substante izolate.Liofilizarea presupune extragerea apei prin inghetare, astfel incat degradarea substantelor naturale este minima. Nu exista un termen de comparatie cu uscarea in aer sau la cald ori cu alte metode de extractie.Produsul este de la Calivita si se numeste Vitamina C 300 cu Bioflavonoide  ,
el a fost testat de mine si a trecut nu doar testul meu ci si pe al sotului meu. Desi exista o cantitate standard de vitamina C pe portie (120mg in 10g de produs), nu i-am limitat dozele, el mancand cat a vrut si cand a vrut din recipient.

Beneficiile Produsului Vitamina C 300 Plus Bioflavonoide  

    Are efect antioxidant;
    Întăreşte sistemul imunitar;
    Are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular;
    Ajută la funcţionarea normală sistemului nervos;
    Creşte absorbţia fierului din alimente;
    Se recomandă în raceli, gripe, guturai.

    Toti cei care nu consuma destule fructe si legume proaspete. ... fumatorii activi şi pasivi. ... femeile insarcinate. ... toti cei care depun un efort fizic intens (sportivi, muncitorii etc.). ... cei care locuiesc in zone cu poluare. ... persoanele foarte stresate.Eu deja am intrat pe site si caut sucul de noni si de aloe vera, va invit si pe voi sa va alegeti ce credeti ca va este util!


Hugs!

2 comentarii:

Unknown spunea...

sunt bune medicamentele naturiste doar ca trebuie de multe ori sa fii atent de unde le cumperi pentru ca am observat ca au aparut o multime de firme care fac comert cu produse naturiste cu niste adaosuri de 200 la suta...

Carmen Tender spunea...

Ca peste tot, sunt firme care incearca sa faca avere pe seama altora, trebuie multaaa atentie ;)