Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 ianuarie 2013

Review Apa de Toaleta Pretty Swan ;)

Am revenit cu opinia despre aceasta diafana apa de toaleta de la Oriflame.Este vorba despre PRETTY SWAN.Mi-a placut mult de la prima vedere,ambalajul este pur si simplu SUPERB,iar calitatea parfumului este buna,persista bine chiar daca nu e apa de parfum.Aroma este delicata,florala si misterioasa in acelasi timp.Imi place combinatia de elemente din descrierea sa pe site-ul oficial Oriflame:Asculta-ţi inima şi lasă-te pradă dorinţelor, pe notele unei diafane simfonii a simţurilor, apa de toaletă Pretty Swan. Aromele graţioase de piper roz îmbrăţişează spectaculos notele luminoase şi catifleate de piersică, pentru a se contopi în final cu tonurile pudrate de orez, mătăsoase şi delicate precum o pereche de aripi fine.
Au ales perfect numele lui,seamana cu o lebada frumoasa si gratioasa care se plimba pe un lac batut de razele aurii ale soarelui cald de vara.Il porti purta oricand vrei sa te simti feminina si usoara precum fulgul!

Pretul este de 75.00 ron dar se poate achizitiona acum cu o reducere importanta,gasindu-se numai la 49.99 ron.Super,nu???

Niciun comentariu: