Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 ianuarie 2013

Hofigal - Pentru sănătatea ta - produse naturale


Hofigal - Pentru sănătatea ta - produse naturale, 100% româneşti, atent cultivate

Hofigal - Pentru sănătatea ta - produse naturale, 100% româneşti, atent cultivate



Succesul poate fi căutat în multe direcţii. Unii merg pe cărări din ce în ce mai înguste, alţii caută magistralele largi şi strălucitoare ale disciplinelor la modă, dar mai există şi locuri speciale, de intersecţie a unor drumuri aparent divergente. Un astfel de exemplu îl oferă dr. Anca Daniela Raiciu – pe care am avut plăcerea să o întâlnesc la Expoziţia de produse bio, de la Sala Palatului din Capitală, din perioada 1-4 noiembrie 2012 –, care a armonizat pasiunea pentru natură cu studiile aprofundate de medicină şi biochimie, cu grija pentru sănătatea oamenilor şi cu activitatea de marketing.
Ce anume v-a atras la o firmă de produse naturale?
Din păcate, pentru unii, produsele naturale par ceva banal şi lipsit de importanţă, ceva cu care nu ai cum să-ţi pierzi vremea, dacă vrei să faci un doctorat… Dar eu am fost întotdeauna fascinată de natură, de acest miracol vindecător! Fitoterapia, de exemplu, începe să fie acceptată în lumea medicală, în cea academică şi a asigurărilor medicale de pretutindeni. Promovarea produselor noastre, în totalitate naturale - 85% dintre plantele utilizate de noi provin din culturi proprii de cea mai bună calitate -, reprezintă o formă reală de schimbare a mentalităţii generale - atât a populaţiei, cât şi a corpului medical - cu privire la fitoterapie, la medicina complementară… De aceea sunt fericită că fac parte din colectivul de la Hofigal, firmă a cărei istorie depăşeşte deja 20 de ani pe piaţa românească.

Ne vindecăm apelând la produsele Hofigal?
Când spuneţi Hofigal, gândiţi-vă imediat la uriaşa ofertă de plante medicinale din ţara noastră, la respectul şi dragostea cu care însămânţăm culturile proprii de plante, dar şi la iubirea pentru mediu, acestea fiind puse apoi în slujba dvs., a tuturor. Plantele care provin din solul românesc au sufletul locului, sunt crescute şi culese cu dragoste, iar toată această informaţie energetică şi fizică, prin principiile lor active, pătrunde apoi în corpul dvs., al oricărui român care iubeşte natura şi care ştie că numai ea, singură, are capacitatea de a ne vindeca. Cu multă dragoste şi o calitate impecabilă a muncii depuse în slujba naturii, ne vindecăm cu adevărat!

Ne puteţi vorbi despre câteva realizări deosebite, care v-au bucurat în mod special?
Am obţinut Medalia de aur de la Comisia de Calitate Europeană, la Oxford, în Marea Britanie, ceea ce a fost cu adevărat un moment emoţionant, deoarece eram prima firmă din România care lua un premiu! Cercetările şi rezultatele noastre sunt premiate în mod sistematic, calitatea produselor Hofigal – aproape 450! – fiind apreciată pretutindeni în ţară, dar şi în străinătate, inclusiv peste Ocean! O lume întreagă ne recunoaşte meritele, deoarece noi ne-am dăruit ei cu toată dragostea, pasiunea şi cunoaşterea. Aşa se obţine vindecarea - prin toate aceste valori, pe care Hofigal le-a ridicat la cea mai înaltă cotă de profesionalism.

Niciun comentariu: