Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 februarie 2015

Tu ce cadou ii faci iubitului de Valentine`S Day?







                            MindBlower-Cadouri iesite din minti
  




  De ceva timp,ziua de Sfantul Valentin sau Valentine’s Day cum o numesc filoenglezii este una cat se poate de speciala. In parte pentru ca este singura zi din an dedicata suta la suta indragostitilor si sentimentelor care ii anima, pe de alta parte pentru ca e o zi plina de suprize, care vin atat prin atentii si cadouri cat si prin micile activitati specifice pe care le alegem impreuna cu persoana iubita. Cat priveste cadourile, aici incepe partea cea mai grea. Nu toti barbatii sunt la fel prin urmare, unii pot aprecia anumite cadouri, altii altele. Cu atat mai grea devine decizia atunci cand nu esti de mult timp in relatie si nu stii cu siguranta care ii sunt placerile, hobbyurile sau dorintele iubitului. Linisteste-te insa, avem cateva sfaturi utile care te vor ajuta in aceasta dilemma. Ce cadou ii faci iubitului de Valentine’s Day?Am cateva solutii pentru voi,indiferent de tipul de barbat avut langa voi.Astfel,va dau cateva sugestii potrivite pentru alegerea unor cadouri pentru el .




Pentru barbatul gurmand

In cazul in care iubitul tau este un gurmand, inseamna ca ii place sa-si gateasca mancarea singur. O supriza placuta de aceea va fi un cadou care sa-i completeze oarecum colectia de aparate sau vase din bucatarie. Poate isi doreste un grill nou, o tigaie sau o oala… nu se stie niciodata.



Pentru barbatul IT-st



Ii plac gadgeturile? Computerele? Jocurile? Ei bine, in acest caz ai si de unde alege. Si in conformitate cu traditia de Sfantul valentin, nici nu trebuie sa fie un cadou foarte mare. O atentie poate insemna si un joc nou, un player mai bun, o mini boxa retro, un software pe care stii ca si-l dorea, un set de casti audio mai performante.



Pentru barbatul sportiv



Daca ii place sa practice sportul, cu siguranta ii place sa il si priveasca, poate e chiar suporter al vreunui sportiv sau echipa. In acest caz, orice obiect care poarta insemnele clubului sau favorit sunt cadouri perfecte pe care le va aprecia. Nici doua bilete la urmatorul meci nu sunt de lepadat… Si ce cadou mai frumos ai vrea pentru iubitul tau decat sa ii arati ca nu esti nepasatoare la pasiunea sa si esti dispusa sa il insotesti la meci?



Pentru barbatul ingrijit


Un barbat care se ingrijeste si care tine la felul cum se prezinta in societate va aprecia oricand un cadou care sa includa un obiect vestimentar mai deosebit sau produse cosmetice pe care le foloseste in fiecare zi. Nu exclude nici varianta unei rezervari de cateva ore la un salon de masaj sau un spa din localitatea in care locuiti. Evident ca il poti insoti pentru a petrece ziua impreuna. Cu siguranta nu va spune nu.


  Acum ca tot v-am dat cateva idei despre ce cadour sa-i faceti persoanei iubite,va invit cu drag pe site-ul MindBlower,un loc magic,in care veti gasi tot felul de gadgeturi,surprize inedite si lucruri frumoase pentru a va suprinde persoana draga!Pe parcursul explorarii tale vei descoperi ca suntem in primul rand oamenii care te fac sa zambesti oricat de ocupat ai fi. Cei care inteleg ca timpul tau e pretios si iti ofera solutii rapide, accesibile si originale atunci cand nu stii ce cadou sa-i cumperi celui mai bun prieten. Site-ul este la un click distanta in momentele in care tanjesti dupa un refresh creativ si iti pune la dispozitie sute de produse fascinante, care au promovat cu 10 (zece) examenul calitatii.Spor la shopping!





Pupici!

Un comentariu:

coco spunea...

eu ma cadorisesc pe mine :)
dar, o sa-i cumpar o oala, sper sa nu arunce cu ea dupa mine :)))