Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 februarie 2015

O casa de vis cu mobilier bine ales





   In alegerea mobilei pentru casa tinem cont de stiluri, design, forme, texturi si culori... Casa ta trebuie sa fie unica, ca si tine, si sa fie cu adevarat o carte de vizita a personalitatii tale. Felul in care iti amenajezi casa spune foarte multe despre tine si, in acelasi timp, te face sa te simti minunat in propriul camin. Fie ca locuiesti demult in aceeasi casa, fie ca ti-ai schimbat locuinta si urmeaza sa o amenajezi, proiectul renovarii si mobilarii necesita tot efortul tau, ca in final sa poti defini conceptul de “acasa”.Daca se poarta sau nu stilul minimalist, daca este la moda interiorul italian in alb si negru, daca dormitorul este in stilm asiatic... numai dumneavoastra puteti decide! Orice ar spune designerii si stilistii, felul in care doriti sa arate casa nu va poate fi impus. Daca doriti sa va orientati in functie si de ultimele aparitii pe scena design-ului de mobilier, atunci nu va ramane decat sa adaptati noutatile la propria viziune.
Pentru mobilierul de bucatarie, exista o multime de solutii tematice care se potrivesc atator personalitati. In primul rand, o casa are o poveste a ei: povestea cuplului, a persoanei sau a familiei care locuieste in acel spatiu. Si povestea incepe de obicei in bucatarie, acolo unde musafirul intra si se dezmeticeste, se acomodeaza cu ambianta. De aceea e importanta armonia culorilor pe pereti, podea si pe piesele mari de mobilier.Mare atentie la  alegerea modelul de scaun de bucatarie,sa fie asortate  cu restul camerei.
Mai intai de toate, alegeti-va o tematica pe care veti "construi" culorile si formele interiorului. Daca ati ales culorile deschise, atunci puteti opta pentru mobilier de culoare inchisa (in contrast) sau de o nuanta putin mai inchisa ca cea de pe pereti sau podea.
Daca doriti sa schimbati mobila veche cu o mobila noua, masurati atent lungimea peretilor si apoi puteti pleca la cumparaturi, ca sa nu aveti surpriza ca mobilierul nu va incape. Puteti opta pentru biblioteci moderne din PAL melaminat, MDF infoliat sau lemn masiv. La fel si pentru bufeturi sau comode TV.
. Daca veti cumpara o mobila noua, puteti face alegerea in functie de stilul general al casei sau alegeti-o in alt stil - aici va fi un alt univers care se va deschide locatarilor, fata de living sau bucatarie.
Un mobilier de dormitor romantic va include, pe langa formele si liniile simple, fine, cu predominanta curbelor, un pat cu baldachin. Este ultima moda, insa, chiar daca moda trece la un moment dat, aspectul deosebit de romantic al baldachinului nu se va demoda niciodata.
Un mobilier de dormitor in stil asiatic, cu insertii de ratan si bambus, este tot ce-si poate dori un adept al stilului minimalist, simplu, fara elemente decorative incarcate. Daca va plac interioarele baroce sau gotice si nu gasiti pe piata ceea ce va doriti, puteti apela la mobilierul de comanda. Cel putin sunteti siguri ca va iesi cum visati si, in plus, la dimensiunile dorite.De asemenea,este ideal sa achzitionati si un scaun de masaj,fie ca vreti sa va relaxati intr-un ambient romantic,fie ca vreti sa va mandriti cu un nou gadget in fata musafirilor.Pentru mai multe piese de mobilier va inviti sa intrati pe ScauneOnline.ro,sunt multe produse intr-o gama variata,sigur va va atrage ceva frumos de acolo.




Pupici!

Niciun comentariu: