Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 octombrie 2014

Sa fim oameni pentru oameni!




  




  Fundatia HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate, neguvernamentala, infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls. Scopul ei principal este introducerea si dezvoltarea serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.
Fiecare persoana care va participa la SKY RUN va contribui in mod direct la dotarea si functionarea centrului de ingrijiri paliative HOSPICE din Bucuresti pentru ca toate taxele de participare se duc exclusiv in aceasta directie.
Ingrijirea de tip hospice
  • Ingrijirea de tip hospice (numita ingrijire paliativa) este ingrijirea holistica a pacientilor in stare terminala si a familiilor acestora. Este recunoscuta ca ingrijire medicala ce trateaza simptomele suparatoare, in special durerea.
  • Pentru bolnavii incurabili, ingrijirea paliativa inseamna cresterea calitatii vietii.
  • Cu toate ca boala nu mai raspunde la tratament, starea bolnavului poate fi ameliorata prin alinarea durerii, consiliere psihologica (de care pot beneficia si membrii familiei), servicii de asistenta sociala (pentru obtinerea drepturilor legale si pentru familiile care se confrunta cu greutati materiale) sau consiliere spirituala din partea preotilor, in functie de optiunea si confesiunea religioasa a fiecaruia.
Stiati ca?…
  • Mai mult de 5,000 de oameni mor de cancer in fiecare an in Bucuresti?
  • In tara doar 5% din bolnavii de cancer beneficiaza de ingrijiri paliative?
  • Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Bucurestiul are nevoie de un numar de 230 de paturi dedicate ingrijirii paliative?

Si eu sustin cea de a doua editie SkyRun , organizata in Sky Tower , cea mai inalta cladire din Romania, de Raiffeisen Property International  si smartatletic  in beneficiul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei  şi va invit,dragii mei, sa va  înscrieti si voi  în competiţie, in acest mod ajutati  dotarea şi funcţionarea spitalului HOSPICE.Sa fim oameni pentru oameni!



Fii fundraiser HOSPICE pe Galantom.ro!



Niciun comentariu: