Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 septembrie 2014

Brasovul,perfect pentru toata familia

           







                      



                      



  Este aproape imposibil sa nu fi ajuns prin Brasov,iar cei care au fost pe aici nu au nevoie de multe motive ca sa revina.Daca nu vrei sa ratezi locurile care merita vauzte,urmeaza sfaturile mele,ghidul de serviciu:Carmen Marilena T.


Raiul celor care iubesc miscarea: Brasovul e,,fain,, si pentru locuitorii lui,dar si pentru cei care intamplator sau nu trec pe aici.Pe cei care au nevoie de motive sa-l viziteze  cred ca e cazul sa-i impart in-melomani,petrecareti,dependenti de cumparaturi si montaniarzi. Pentru ca imi place sa fac multa miscare,voi incepe cu cei din urma.In afara de binecunoscuta Tampa,Brasovul se poate bate cu piciorul,oferind imensa bucurie de a respira in voie un aer curat si proaspat!Dar daca v-ati ghiftuit la Casa Romaneasca,nu va recomand sa va aventurati pe Strada Sforii de mana cu iubitul.Da,e chiar foarteeee stramta ! 
Patinaj vara si inot iarna:Vara,in Brasov,se patineaza la temperaturi apropiate de 0 grade pe  gheata patinoarului olimpic din Parcul Nicolae Titulescu.Daca intrebi un localnic de parcul respectiv,foloseste mai bine sintagma ,,Parcul TRACTORUL,, , pentru ca denumirea de pe timpul lui Ceausescu este mai cunoscuta.Nu te speria ca trebuie sa vii cu geamantanul plin de haine.Costumul de baie pentru balacit si prosopul de plaja ocupa mult mai putin spatiu decat  puloverele pentru dat pe gheata.A,n-am zis unde faci baie???La Paradisul Acvatic,cel mai fain parc acvatic din tara,une admiri din piscina muntii.Asta daca nu cumva stii tu altul.....
Pentru copiii tai,sau de ce nu,pentru copilul din tine,opreste-te pentru cateva ore la Gradina Zoologica din Brasov.Aici poti lua lectii de catarare.La ce-ti folosesc?Vizavi in Parcul Aventura.In timp ce copiii vor petrece o zi memorabila, parintii isi vor lua o grija de pe cap(sau o tranta zdravana daca nu sunt atenti ;) )
Intre relaxare totala si dans pana-n zori:Vrei sa te relaxezi la o terasa cu prietenii sau sa dansezi pana dimineata?La Brasov poti face si una,si alta.Boemii vor descoperi locul perfect la ceainaria ,,Ceai et caeteria,,  iar pofticiosii la ,,Chez Manu,, sau la ,,Maison des tartes et du chocolat ,, . Cine vine direct din America Latina si vrea sa scape de salsa,la Brasov nu are sanse. Dansatorii amatori sunt in fiecare joi seara la Salsa party in ,,Studio 80,, .
Poti sa te distrezi si gratis:Nu puteam lasa pe dinafara tocmai tagma studenteasca.Ea stie locurile unde se poate distra fara sa scoata banuti din portofel.Mai concret,vorbesc despe evenimentele de la Aianta Franceza,Centrul Cultural Englez sau numeroase concerte organizate la Casa Muresenilor si la Muzeul de Arte.Sa stiti ca au parteneriate cu Liceul de Muzica,Scoala de Arte si Facultatea de Muzica.Reusesc de fiecare data sa se laude cu ce au mai bun si va aigur ca gadila intr-un mod extrem de placut auzul....
Cumparaturi la mini-pret:Daca aveti chef de shopping,magazinele sunt pline cu haine de calitate si va asteapta cu usile larg deschise.Ce spuneti,mai aveti nevoie de alte argumente pentru a vizita Brasovul?







Imbratisari calde!

Niciun comentariu: