Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 septembrie 2014

Ai grija de sanatatea ta alaturi de Himalaya Herbal Healthcare!






         

    In mod oficial, toamna s-a instalat de ceva vreme pe teritoriul tarii noastre. Asa ca ar trebui sa fim incantati de beneficiile pe care le are acest sezon asupra sanatatii noastre - de la o paleta larga de ocazii de a face miscare in aer liber,de a tine o dieta bogata in legume si fructe si pana la folosirea unor suplimente alimentare care in mod sigur ne ajuta sa asimilam mai repede si sa depasim problemele cauzate de anotimpul rece,






Sanatatea este cea mai de pret avutie spunea un vechi proverb si asa si este . Cel mai de pret lucru ,fara de care nu am putea sa mai facem nimic efectiv.Din ce in ce mai mult, in ultima perioada, oamenii au devenit tot mai preocupati de sanatate si de alimentatia zilnica. Si eu am inceput acest lucru de ceva vreme.
Din ce in ce mai multe probleme de sanatate apar pretutindeni.Toata industria alimentara ne bombardeaza in fiecare secunda cu reclame si publicitati care sa ne faca sa cumparam tot ce au ei pe rafturi si in proportie de 80 % au reusit acest lucru. Nu se ingrijeste nimeni de sanatatea noastra si poti observa cat de mult se promoveaza fast-food-urile si bauturile acide in raport cu fructele, cerealele sau produsele din plafaruri.Noi farmacii se deschid din ce in ce mai mult si la orice colt de strada te-ai afla, e imposibil sa nu zaresti cate-o farmacie. Bolile secolului XXI sunt  din ce in ce mai frecvente si mai devastatoare.Strabunicii nostri nu cred ca au cunoscut toate afectiunile cu care ne confruntam noi astazi.Ei erau aproape de natura, traiau in comuniune cu natura, mancau natural, ecologic, faceau activitate fizica zilnic.Corpul nostru nu se poate dezvolta armonios atat timp cat nu ii dam ce trebuie.Este ca si o masina. Nu ii dai benzina care-i trebuie, nu merge.  Ii dai benzina de proasta calitate, ii vor scartai arcurile in scurt timp. I se vor strica franele. Si apoi stai cu masina prin service-uri, cheltui alti bani, timp, energie. Doar pentru ca nu ai avut grija sa o tratezi asa cum merita.
Un pasaj din carticica lui Louise Hay ” Afirmatiile pozitive” , la capitolul sanatate spune asa:
” In fascinanta sa carte, ” Iubeste-ti boala” dr. John Harrisonn afirma ca foarte multi oameni se duc la medic numai pentru a-si usura cat de cat simpomele acute, asfel incat sa isi poata tolera boala. Lucrurile se petrec ca si cum intre medic si pacient ar exista o intelegere nescrisa secreta:  medicul este de acord sa nu vindece pacientul daca acesta din urma pretinde sa faca ceva pentru a-si alina cat de cat conditia fizica. Potrivit aceleiasi intelegeri, pacientul este dispus sa plateasca pentru ca medicul sa isi pastreze autoritatea, si astfel, ambele parti sunt satisfacute.Nici eu nu am stiut sa apreciez sanatatea atunci cand trebuia,  si imi dau seama acum ca este poate cel mai important lucru pe care il poti face.  Sa iti respecti corpul si sa il ingrijesti asa cum se cuvine, iar corpul iti va raspunde cu acelasi respect si cu aceeasi pretuireAdevarata vindecare implica deopotriva corpul, mintea si spiritul. Personal, am convingerea absoluta ca daca nu facem decat sa ne ” tratam” simpomele fizice, dar nu facem nimic pentru a ne vindeca problemele emotionale si spirituale corespondente, boala se va manifesta din nou, in aceeasi forma sau in alta ipostaza.Totul incepe cu atitudinea noastra. Atunci cand incepem sa fim deschisi, sa fim dornici sa aflam cat mai multe lucruri, sa ne asumam responsabilitatea si sa recunoastem ca exista cel putin un aspect din viata noastra care merita imbunatatit sau schimbat, vom reusi cu adevarat sa facem primii pasi catre adevarata evolutie si cunoastere a noastra.
Si.....pentru ca nu putem lupta singuri,am gasit un aliat de nadejde in niste suplimente alimentare 100% naturale produse de Himalaya Herbal Healthcare!De cativa ani folosesc atat produsele cosmetice Himalaya,cat si unele suplimente alimentare.Ador gelul de fata cu Neem,sapunul vegetal cu Sofran,balsamul de buze cu cacao,pastilele Liv 52. si Septilin tablete!Ultimul,adica Septilin tablete, imi este un prieten foarte bun in sezonul rece care deja a inceput.Cand simt ca ma ia tusea,gripa buclucasa sau o tuse seaca gata...stiu la cine sa apelez!La Septilin, care are un raport calitate/pret extrem de bun!In plus,cutia are 100 de tablete si imi ajung o perioada destul de mare.Personal,recomand cu mult drag si incredere produsele Himalaya, voi ati folosit ceva de la acest brand?Ce parere aveti?



Numai bine!
     

Niciun comentariu: