Totalul afișărilor de pagină

vineri, 30 mai 2014

Se poarta combinatia alb-negru!




Stiai ca Coco Chanel a fost cea care, pentru prima data, a dat rolul de vedeta acestei combinatii? Este vorba despre doua culori (mai exact non-culori) care sunt prezente in garderoba fiecarei femei. Aceasta pereche este atat de evidenta, incat multi tind s-o creada plictisitoare.Eu stiu ca nu este asa!
Este vorba despre o combinatie destul de interesanta si eleganta. In vreme ce albul este culoarea simplitatii si al inocentei, culoarea neagra este perceputa ca fiind o culoare negativa. Alegand acest tandem, vei obtine armonia ideala, deoarece se completeaza perfect, iar din aceasta combinatie se pot naste niste tinute foarte interesante.Magazinul online Karla creat o sectiune speciala, dedicata combinatiei alb-negru Din aceasta categorie poti alege imbracaminte in culorile alb, negru, alb-negru sau nuante de gri. Daca vrei sa creezi o tinuta eleganta, iti recomand sa alegi din modele superbe de rochii office negre, celebrele little black dress, pe care sa le asortezi cu sandale elegante sau cu pantofi cu toc stiletto. Pentru o tinuta de club iti recomand pantofii superbi cu platforma, combinati cu skinny jeansi si un tricou mai lejer cu dungi alb-negru sau cu imprimeuri.

Alb-negru, combinatia perfecta pentru a aduga un strop de eleganta

Combinatia alb-negru este perfecta si atunci cand vrei sa dai tinutei casual un strop de eleganta. Din magazinul Karla poti alege din zeci de modele de rochii,salopete sau  combinatia clasica, pe care iti recomandam sa le asortezi cu o camasa alba sau un tricou negru, completate cu pantaloni scurti. In magazin vei gasi o multime de rochii ideale pentru accentuarea acestei combinatii elegante.Pentru o tinuta lejera iti recomand sa alegi o poseta cross-body, care se potriveste de minune cu balerinii sau sandalele cu talpa joasa. Pentru o tinuta de ocazie iti recomand sa alegi posete mai elegante, cu motive florale aplicate sau realizate din piele ecologica lacuita. Toate aceste piese le vei gasi in magazinul Karla.ro, de unde poti alege dintr-o gama variata de piese in culorile alb si negru. Iata, am facut si o mica selectie cu piesele dragi mie, dar suntem sigura ca si tu vei gasi piesele tale preferate in magazin!
Rochie Miruna

Rochie Carlita

Rochie Alexia







Pupici!


2 comentarii:

Spunsieu spunea...

Rochitele sunt teribil de frumoase! Mie mi-a placut intotdeauna combinatia alb-negru. Poti sa o inveselesti cu pantofi si accesorii in culori vii si iese ceva deosebit.

Carmen Tender spunea...

Este o combinatie eleganta si practica in acelasi timp,merge oricand si oriunde!