Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 iulie 2014

CHLORELLA PULBERE ORGANICA/BIO NATURYA






  Stiti deja ca sunt o fana inraita a produselor naturiste, de aceea vreau sa va prezint astazi cateva informatii despre Chlorella,o adevarata minune a naturii!

Chlorella de la Naturya se cultiva in mod sustenabil in bazine de apa proaspata, astfel incat pudra obtinuta din aceasta alga sa contina proteine, vitamine, minerale si clorofila din plin. Este o algă atât de mică, încât până la apariţia microscopului, oamenii nici măcar n-au ştiut de existenţa ei. Considerată cea mai... verde fiinţă de pe Pământ, ea conţine o cantitate uriaşă de clorofilă, dar şi alte principii active, care fac din această algă un medicament extraordinar de puternic, pe care merită să-l cunoaştem şi să-l folosim 

Îmi aduc aminte şi astăzi de telefonul acela oare­cum ciudat, primit într-o dimineaţă rece de iar­nă. La capătul celălalt era o cunoştinţă "întâm­plătoare”, cu care discutasem cândva despre o proble­mă de sănătate gravă pe care o avea. Mai exact, cu­noştinţa în cauză suferea de o hepatită virală evolutivă, analizele sale de sânge arătând că fica­tul era distrus cu viteză de către infec­ţie, iar apariţia cirozei era iminentă. Îi povestisem atunci, mai mult ca fapt di­vers, despre administrarea unui adju­vant în hepatită, o algă numită Chlo­rella, care detoxifică şi stimulează imu­nitatea la nivelul ficatului. Apoi timpul trecuse şi aproape uitasem de persoana în cauză, când, la telefon, îmi spune cu entu­ziasm că datorită "tratamentului meu” evoluţia hepatitei a fost stopată, iar analizele de sânge erau perfecte. Cu­rios să aflu detalii, pentru că la noi în ţară sunt peste un milion de oameni cu hepatită B şi C, care trăiesc sub spec­trul ameninţător al cirozei şi mulţi din­tre ei au nevoie de o asemenea minune, am rugat-o să îmi po­vestească istoria vindecării. Ei bine, evoluţia hepatitei fusese stopată doar cu o singură cură, în care luase două grame şi jumătate de Chlorella pe zi, vreme de patru săptă­mâni. "Doar atât?!” - m-am în­trebat uimit, ştiind că tra­tamente mult mai pu­ter­nice şi com­ple­xe dădu­seră greş în hepatitele virale avan­sate. Cum putea o algă, cunos­cută doar pen­­tru con­ţinutul său - e drept că uriaş - de cloro­filă, să de­termine o reacţie imuni­tară atât de puternică încât să blocheze viruşii hepatitici scăpaţi de sub control? Răs­punsurile nu le puteam afla decât prin studiu, aşa că m-am pus de atunci pe treabă. Ceea ce am aflat, dublat de rezultate concrete, pe care le-am văzut obţinute prin adminis­trarea acestei alge, singură sau în combinaţii, m-a de­terminat să scriu acest articol, care sper să fie util unui număr cât mai mare de oameni. 
Sub acest nume sunt cunoscute câteva mii de specii şi varietăţi de alge unicelulare, care cresc în apele dulci din sud-estul Asiei şi din Australia, fiind printre cele mai vechi organisme care au apărut pe Pământ. Nu­mele lor vine din greaca veche, unde "chloros” în­seam­nă verde şi "ella” înseamnă mic, făcând referire aşadar la culoarea lor verde-smarald intensă şi la dimensiunile microscopice (sub 10 microni).
CHLORELLA - Sănătatea are culoarea verde
Din apă, în laborator
 
Însă, în ciuda dimensiunii lor insignifiante, aceste alge sunt o adevărată forţă a naturii. Datorită conţinutului foarte mare de clorofilă (cel mai mare din regnul vegetal), ele captează o energie solară impresionantă, iar când mai beneficiază şi de o apă curată şi bo­gată în oxigen, puterea lor de a se înmulţi este copleşitoare: într-o singură zi, o algă este capa­bilă să producă alte patru noi generaţii, capa­ci­tatea sa de a prolifera şi apoi de a se adapta fiind incredi­bilă. Nu este, aşadar, de mirare că de când a fost descoperită ea a atras atenţia sutelor şi miilor de savanţi din întreaga lume, deve­nind una din cele mai studiate specii me­dicinale.
Prima recunoaştere a chlorellei ca medica­ment a venit odată cu primele zboruri spaţiale ale NASA, ea fiind o componentă esenţială a dietei cosmonauţilor. Chlorella ajută cosmonauţii să-şi păstreze tonusul muscular în condiţii de impondera­bilitate, le asigură o anumită protecţie la radiaţiile din afara atmosferei pământului, dar şi la câmpurile elec­tromagnetice produse de aparatura de la bordul na­velor. În medicina civilă, Chlorella a ajuns să fie studiată mai ales în ultimele decenii, iar în momentul în care scriu aceste rân­duri, cercetări de amploare au loc în toată lumea. Cea mai mare contri­buţie în studiul acestui remediu o au savanţii japonezi, mai mult de jumă­tate din studiile la care vom face refe­rire în acest articol fiind făcute în această ţară.



Clorella pare a fi una dintre cele mai subevaluate super-alimente, cu toate ca ofera organismului o multime de nutrienti in portii extrem de mici. Chlorella ofera mult mai multe beneficii organismului decat ne-am putea imagina. Aceasta alga are proprietati incredibile de detoxifiere, fiind capabila sa ajute organismul sa elimine metale grele precum: mercur, plumb, cadmiu, aluminiu, bariu si multe altele. Mai mult, aceasta detoxifica organismul intr-un mod bland, pastrand in acelasi timp echilibrul mineralelor organismului, cele ale magneziului, potasiului, iodului si al celorlalte minerale importante.Experimentati si voi universul algei Chlorella si nu veti avea decat de castigat!



Pupici!

Niciun comentariu: