Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 iunie 2013

Vreau sa fiu bloggerul care promoveaza grupul Brains,Not Looks

             






      Facebook a depasit in anul 2011 numarul de 800 milioane de utilizatori dintre care jumatate se logheaza in fiecare zi. Desi a inceput ca modalitate de conectare intre studenti si tineri, Facebook a depasit demult limitarea la simpla socializare si cautare de prieteni vechi si noi. In doar cativa ani, Facebook a ajuns numarul 1 mondial in ceea ce priveste numarul de utilizatori, a atras atentia regizorilor care au realizat un film inspirat de povestea retelei de socializare, este reteaua cu cea mai variata populatie – oameni de pe toate continentele, din toate domeniile de activitate, de toate varstele.Desi Facebook a inceput ca o retea de socializare intre tinerii studenti, s-a transformat rapid in cea mai mare scena, cu participare gratuita, pentru companiile care stiu sa aduca in avantajul lor publicul divers si numeros pe care il pot gasi pe Facebook.Acestea sunt numai cateva motive pentru care din ce in ce mai multe firme si companii aleg FACEBOOK-UL ca un mijloc sigur si eficient pentru promovarea serviciilor si produselor care de care mai diverse.
      Eu am ales sa candidez la postul de blogger pentru si sa promovez cu brio grupul numite sugestiv,,Brains,Not Looks,un grup care are ca scop  sa ajunga pana la angajatori mesajul ca sunt suficienti oamenii talentati care vor sa fie angajati pentru merite, nu pentru “trucuri” la interviu. I-am zis simplu “Brains, not Looks!” pentru ca despre asta-i vorba, pana la urma urmei. Cu cat vom fi mai multi, cu atat vom fi mai vizibili si mesajul nostru va ajunge la cine trebuie: la angajatori!Luca,creatorului grupului cred ca umareste de promoveze un site cu joburi,de exemplu:E-jobs,etc.Planul meu de bataie pentru obtinerea mult doritului job ar fi cativa pasi siguri si cu impact mare la public:

 1) Voi crea o comunitateoamenii sunt mai interesati de ideea de implicare activa decat de cea de promovare.
  2) Voi crea un continut unic si atragator,menit sa aduca cat mai multe persoane in comunitate
  3)Voi posta informatii utile despre joburi,in general despre domeniul muncii,despre drepturile angajatilor tineri si nu numai
  4)Voi implica persoanele de pe grup in discutii interactive,cu scopul de a-i ajuta
  5) Voi folosi pagina de ,,Info,, echivalentul paginii ,,Despre noi,,unde voi folosi informatii explicate,pastrand mereu tonul prietenos si usor informal,pare sa functioneze bine pe Facebook.

 Urmand acest pasi cu siguranta grupul mentionat mai sus va avea multi sustinatori,cu game variate de varsta!



Hugs!

2 comentarii:

Stefan Alexandrescu spunea...

Felicitari, imi place ca spre deosebire de majoritatea articolelor ai venit si cu niste propuneri concrete pentru cum sa-ti faci treaba! Mult succes si spor in continuare!

Carmen Tender spunea...

multumesc ,sa fie.numai bine!