Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 iunie 2013

Avantajele achizitionarii biletelor de avion on-line





        

  Exista o multime de tranzactii care pot fi efectuate online: o mare varietate de cumparaturi, plata facturilor, abonamente la anumite servicii sau chiar cumpararea biletelor de avion. Aceasta tehnologie este utilizata pe scara larga de catre companiile aeriene sau agentiile de turism, oferind clientilor posibilitatea rezervarii si achizitionarii de bilete de avion prin intermediul unei aplicatii pe internet.

Exista o multime de tranzactii care pot fi efectuate online: o mare varietate de cumparaturi, plata facturilor, abonamente la anumite servicii sau chiar cumpararea biletelor de avion. Aceasta tehnologie este utilizata pe scara larga de catre companiile aeriene sau agentiile de turism, oferind clientilor posibilitatea rezervarii si achizitionarii de bilete de avion prin intermediul unei aplicatii pe internet.Unul dintre avantajele cumpararii de bilete de avion online este comoditatea efectuarii achizitiei din confortul propriei case sau de oriunde altundeva aveti conexiune la interent, fara a irosi timp sau a depune efortul de a merge la sediul companiei aeriene sau a unei agentii de turism . Reduceti considerabil si timpul in care realizati achizitia, pentru ca in termen de cateva clicuri, puteti selecta, rezerva, confirma si plati biletele de avion. Primiti biletul electronic pe e-mail (puteti astfel sa faceti check in-ul online si nu mai treceti prin aceasta procedura la aeroport) sau il puteti ridica direct de la biroul companiei aeriene.Cumpararea biletelor de avion online implica cheltuieli mai scazute atat pentru dumneavoastra, cat si pentru companiile aeriene sau agentiile de turism. In afara de acest avantaj, biletele online inseamna utilizarea de hartie. In prezent, consumul de hartie si reciclarea sunt chestiuni carora toata lumea ar trebui sa le acorde atentie.
 Astfel, achizitionarea de bilete pe internet este o operatiune rapida si comoda care poate fi facuta de oriunde aveti conexiune la internet, implicand in acelasi timp o reducere semnificativa a costurilor. Beneficiati de cele mai bune oferte, fara eforturi sau costuri suplimentare.Un astfel de portal este PARAVION.ro,il recomand cu placere,este serios, cu multe preturi promotionale si are din ce in ce mai multi fani,ca sa zic asa. Sincera sa fiu, mi-as dori ca sa plec intr-un interesant city-break in Cipru alaturi de un alt blogger drag mie...pe numele sau Despre nimicuri si alte fantezii, si pentru ca acum ceva timp mi-a dat un fel de leapsa,acum ii intorc gestul si il invit sa-mi onoreze fapta ;) intrand AICI!Spor la treaba!



Hugs! ;)

2 comentarii:

Spunsieu spunea...

Doamne, de-abia acum am reusit sa intru pe calculator si sa vad mesajul, chiar m-ai alege pe mine pentru o escapada in Cipru?!! Multumesc,esti o draguta!

Carmen Tender spunea...

De ce nu?Si tu esti o scumpa.Pup