Totalul afișărilor de pagină

luni, 6 aprilie 2015

Scapă de grija emiterii facturilor cu Contazen








 Scapă de grija emiterii facturilor repetitive, acestea vor fi emise automat, iar clienții tăi vor primi documentul direct pe email.
Utile în cazul serviciilor de tip abonament.

 Ce este factura recurentă?

O factură recurentă este o factură emisă unui client, periodic, la intervale de timp prestabilite. Pe Contazen poți programa emiterea automată a acestor facturi, precum și trimiterea lor pe email. Poți genera facturi recurente dacă de exemplu daca ai un contract cu plata fixă lunară, cum ar fi în cazul unei chirii sau a unor servicii sub formă de abonament.Contazen este o soluție extraordinară pentru cei care vor să își eficientizeze activitatea de hârțogărie. Este foarte logic, prietenos și deși pare greu la început să faci un astfel de pas, să ieși din zona de confort, după câteva minute îți dai seama că e o mișcare pe care trebuia să o fi facut de mult. Automatizarea proceselor, ușurința în setările inițiale și activitatea lunară face ca acest sistem să îmi placă foarte mult și să îl recomand cu căldură tuturor celor care au firme mici și medii și care vor să se concentreze pe ceea ce contează.In plus,te poti înregistra oricand,astfel munca ta de birou va fi usurata extrem de mult.
 Contazen iti ofera siguranta, eficienta si mobilitate pentru afacerea ta. Cu Contazen poti emite facturi de oriunde si oricand.
- Uita de facturarea complicata in Excel sau Word si castiga mai mult timp pentru tine. Ai la dispozitie toate instrumentele necesare sa emiti facturi fara batai de cap. Simplu, intuitiv, in cloud.
- Datele sunt in siguranta cu tehnologia cloud. Reduci considerabil riscul de a pierde informații esentiale pastrandu-le criptat intr-o baza de date securizata, cu back-up efectuat zilnic.
- Contazen este alegerea potrivita pentru orice tip de afacere.
- Cu ajutorul Contazen, munca in echipa este acum posibila din orice locatie. Ofera echipei tale acces total, partial sau personalizat, si centralizeaza rapid documentele. Poti urmari si istoricul actiunilor.Ce mai astepti?Suna bine?Incepe acum să facturezi instant!





Pupici!



Niciun comentariu: