Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 noiembrie 2014

Sa gatim in pas de dans!









   Muzica poate fi o companie desavarsita in bucatarie si un "asistent bucatar" mai talentat decat multe persoane din jurul tau. Cu melodiile potrivite pe fundal, poti fi mai relaxat, mai creativ si mai vesel cand gatesti! Nu exista "retete" universal-valabile pentru playlistul din bucatarie. Fiecare persoana asculta ce muzica ii place, insa eu iti fac cateva sugestii pline de vraja si inspiratie, pe care merita sa le iei in considerare.Sa incepem,zic!



1.James Brown - I feel Good

Te simti "nice, like sugar and spice"? Pendulezi intre zahar, piper si alte arome, in mijlocul bucatariei tale? Atunci celebra piesa a lui James Brown,  te va face,cu siguranta, sa traiesti momente de senzatie in bucatarie!

2.Christina Aguilera - Candyman

La un barbat dulce ca acadeaua si sarmant precum vedetele de film aspira orice femeie, chiar si atunci cand amesteca tocanita si baga la cuptor placinta.
Daca ai deja un "candyman" in dotare si esti fericita castigatoare a unui barbat de toata frumusetea, atunci ai cu atat mai multe motive sa ii gatesti cele mai dulci si savuroase preparate. Insa nicioadata fara ingredientul-secret: onduirea soldurilor pe ritmurile piesei Christinei Aguilera pe langa aragaz,yeahh!


3.Ohio Express - Yummy Yummy Yummy I Got Love in my Tummy

Este o piesa ritmata si simpatica, pe care ai putea dansa non-stop in timp ce misuni prin bucatarie si te invartesti intre o placinta, un desert si un alt preparat caruia incerci sa ii dezlegi misterele. In plus, cum nu se gateste bine decat cu muuulta dragoste, piesa anunta cu surle si trambite ca ai suficienta "love in your tummy" pentru a-i impresiona pe toti cei dragi cu bucatele tale

4.Rolling Stones-Satisfaction

Este o piesa dementiala si sigur te va face sa dai jos cateva kilograme in timp ce pregatesti preparate delicioase si sanatoase pentru toata familia!Ador sa framant aluatul pe aceasta melodie si uneori trezesc si vecinii.Deci....sa dansam baby!


5.MC Hammer-U can`t touch this

Este ultima melodie aleasa in topul celor 5,dar nu cea din urma.Un pic de piper si are nu a stricat niciodata,asa ca acest cantec este perfect pentru a inviora intreaga bucatarie in pasi repezi de disco!



Bucataria este un loc fara pic de liniste,mereu sfaraie ceva pe aragaz sau se coace in cuptor,dar gatitul are muzica lui.Am facut o reala pasiune pentru muzica in timp ce gatesc si de multe ori asociez anumite feluri de mancare cu cantece..Voua va place sa ascultati muzica in timp ce gatiti?





Hugs!

3 comentarii:

Spunsieu spunea...

Super melodii! Si mie imi plac...Mai putin gatitul, gatesc de nevoie, asta nu inseamna ca nu ma pricep. Dar muzica ascult tot timpul.

Unknown spunea...

Melodia cu Rolling Stones este dementiala, imi place ideea sa gatesc si sa dansez pe asa ritmuri nebunesti! Let`s rock baby!

Carmen Tender spunea...

Eu gatesc de placere,muzica nu face decat sa intregeasca tabloul sublim din bucatarie:ritmuri frenetic si oale aburite cu mancare,nice!!!!