Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 iulie 2012

Blogatu.ro si produsul meu favorit Allview!!!!

Hello dragilor!Sunteti la mare sau munte?Sper ca va distrati oriunde ati fi..vremea este superba si numai bine de facut plimbari sau balaceli in apa.Bun,astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre o pagina draga mie numita:blogatu.ro.Am gasit-o acum ceva timp cand cautam un blog care sa-mi ofere toate detaliile necesare promotiilor organizate special pentru bloggeri si bloggerite.Am dat si peste altele cu acelasi profil ca si blogatu.ro,dar acesta intruneste tot ceea ce vreau eu.Si anume,seriozitate,e mailuri periodice cu actualizarea informatiilor referitoare la concursuri,noutati din blogosfera si atitudine amabila prin exprimarea corecta si cu bun-simt.Pe blog imi pare foarte mult reviewurile,in mod special:http://blogatu.ro/2012/07/test-canon-eos-600d-kit-ef-s-18-55-mm.html.Acesta review a venit la fix exact in perioada cand doream sa-mi achizitionez un aparat de genul acesta.M-a ajutatla modul pozitiv sa fac alegerea potrivita cu o suma rezonabila.Pe blog mai sunt destule reviewuri din care puteti trage anumite concluzii.                                                                                                   Cam atat am avut des spun ca generalitate despre blogatu.ro,acum vreau sa va relatez despre Allview,siteul unde va puteti achizitionata orice de la Tv la telefon mobil,totul la un excelent raport calitate/pret!Mie mi-a atras notebookul care costa numai 1249 Ron!Creat special pentru a satisface cerintele de portabilitate, notebook-ul Allview este echilibrul perfect intre nevoile consumatorilor si bugetul de care acestia dispun pentru achizitionarea lui.
APC-N570 are un design hardware optim pentru notebookuri. Procesorul N570 este dual core iar repartizarea sarcinii de calcul se face pe doua nuclee. Un avantaj remarcabil pentru aceasta gama de produse este capacitatea procesorului de a reduce consumul energetic si de a optimiza transferul de procese. Acesta face parte din gama de procesoare Intel proiectate special pentru notebook-uri, gama Atom. Harddisk-ul produsului, marca Seagate, are capacitatea de a stoca o 320GB.Notebook-ul Allview este perfect pentru uzul cotidian fiind proiectat pentru a se incadra perfect pe mesele aglomerate din salile de conferinta. Produsul are un design clasic care va ramane mereu actual si extrem de placut. Carcasa foarte subtire a produsului, sub 1 inch grosime si greutatea sa de doar 1,467 kg ofera o mobilitate fara egal.
Notebook-ul se remarca din gama portabilelor subtiri prin stralucirea surprinzatoarea a ecranului LED.
Desi este foarte subtire, beneficiaza de o tastatura ergonomica si integrala care faciliteaza scrierea si introducerea datelor.

Procesor
Tip procesor
Intel Atom Dual Core
Model procesor
N570
Tehnologie procesor
45 nm
Viteza procesor
1,66 GHz
Cache
2 x 512K
Ecran
Ecran
LG
Diagonala
13,3”
Tehnologie
LED
Rezolutie ecran
1280 x 800 px
Memorie
Tip memorie
DDR3
Capacitate
2GB
Frecventa memorie RAM
1066 MHz
Hard disk
Hard disk
320 GB
Tip hard disk
Serial ATA
Viteza de rotatie
7200 rpm
Model Hard Disk
Seagate 
Porturi
Microfon
1
USB
2
Iesire audio
1
RJ-45
1
Comunicatii
Wi-Fi
802.11 b/g
Retea
10/100 Mpbs
Multimedia
Camera frontala
1,3 MP
Cititor de card
1
Software
Sistem de operare
Kubuntu Linux
Alimentare
Baterie
4000 mAH
Tensiune
7,4 V
Autonomie
2,5 ore
Altele
Tastatura
78 taste
Culori disponibile
Alb si Negru
Dimensiuni (WxLxH)
323 x 227 x 25
Pe mine una m-a cucerit si mai astept putin si mi-l voi achizitiona!Sper ca si pe voi v-a incantat acest produs incantator,cel mai ieftin de pe piata care intruneste aceste calitati la un pret imbatabil!Pupici

Niciun comentariu: