Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 iunie 2012

,,Reforma Sanatatii"&"Calin Donca despre Salve Club

Buna!!!Dupa cum poate stiti, Romania va trece prin Reforma Sanatatii(pensiilor), incepand din 1 august pana in 30 noiembrie. La 1 decembrie statul "preia" controlul si cine nu si-a "rezolvat" pensia privata va ramane la latitudinea statului, adica va fi "arondat" la o societate de asigurari, care este cea mai favorabila statului.
In tarile invecinate (Ungaria, Slovacia), in acest proiect (=reforma pilonului II) a fost implicata o societate de brokeraj numita SALVE GROUP. Aceasta societate a venit acum si in Romania sub denumirea SALVE CLUB, si lucreaza cu cele mai mari societati de asigurari care au primit licenta *(pentru a incheia contracte in aceasta reforma a pensiilor).
Salve Club isi formeaza acum echipele pe intreg teritoriul Romaniei, pentru ca in acest timp scurt de numai 4 luni cat mai multe persoane sa isi faca contractul pentru pilonul II. Acest pilon II, are caracter OBLIGATORIU pentru persoanele care poseda carte de munca (chiar si aflate in somaj sau CIC) si au varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani, si are un caracter facultativ pentru persoanele cu carte de munca cu varsta cuprinsa intre 36-45 ani, dupa aceasta varsta persoanele pot opta doar pt. pilonul III.
In Romania sunt cam 3,5 mil. persoane care OBLIGATORIU isi vor face pilonul II. 
De ce e bun pilonul II? Sa inteleaga toata lumea - in prezent platim 9,5% in fondul de pensii, din august vom plati tot atat dar banii se vor imparti asa: 7,5% gestionati de stat (si din care vom primi pensia de stat) si 2% gestionati de o firma de asigurari (fiecare persoana isi va putea alege care va fi firma de asigurari care ii va administra acesti bani. SALVE CLUB are contract cu toate firmele acreditate. Acesti bani "fac" dobanda, iar in momentul pensionarii se pot scoate integral sau esalonat. Mentionam ca in cazul decesului persoanei, banii vor fi mosteniti de catre mostenitorii legali.

Salve Club reia inscrierile cu 67 lei prin proiectul SALVE CARD – Reforma

Omega 3
In aceasta saptamana a avut loc la Bratislava la sediul central al Salve Group intalnirea Board-ului Salve Group, la care au participat toti directorii CEO ai companiilor ce fac parte din grupul Salve din toata Europa.
CEO Salve Club Romania Calin Donca impreuna cu actionarul majoritar al Companiei Peter Kristofovic au hotarat demararea unui nou proiectSalve CARD – Reforma, ce se vrea o continuare imbunatatita a proiectului Salve Club prin care am inscris 120.000 membri in 2011.
Vom porni acest proiect cu o promotie uriasa:
-          Salve Card
-           SBS online
-           inscriere in AFIS (posibilitatea ca fiecare om inscris sa isi vada echipa in timp real)
-           posibilitatea unui castig financiar din vanzarea cardului
-          Mega Surpriza (in cuantum de 25 euro) Totul doar 67 lei!!!                                                                 Am primit zilele trecut si eu pachetul format din cardul Salve cu valabilitate nelimitata si cele 2 suplimente alimentare AVITA!!!Sunt foarte incantata si deja am 3 zile de cand le folosesc,momentann nu pot consta decat o imbunatatire a starii mele de sanatate,pana acum raceam des si aveam indigestii din te miri ce..dar de cand iau produsele AVITA aceste simptome incep sa dispara.Pana le termin sigur ma voi simti si mai bine!!In plus fiecare cutie are cc. 60 tablete care ajung1  luna intreaga!!!Convenabil,nu???Kiss

Niciun comentariu: