Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 iunie 2012

CASH COW-CUMPERI SI CUM SA PRIMESTI BANI INAPOI!!

Heyyy,am primit astazi pe e-mail reclama despre un site foarte interesant si practi in acelasi timp,si anume:cashcow!!!!Cashcow este un concept adus in Romania de o echipa entuziasta care a cautat cea mai eficienta metoda de a-si ajuta clientii sa economiseasca bani cumparand. Astfel, in 2011, a fost lansat primul site de cumparaturi online din Romania care foloseste sistemul Cashback. Intr-o perioada in care criza se adanceste si oamenii cauta sa economiseasca, sistemul Cashback este o solutie eficienta si la indemana.
E simplu sa incepi sa cumperi tot ce-ti doresti chiar acum. Nu trebuie decat sa-ti faci cont pe Cashcow. Apoi, noi iti vom transfera banii direct in contul tau bancar!!!!E super sa primesti bani inapoi,nu?

Cum functioneaza                                                                            Pentru a incepe sa-ti faci cumparaturile pe Cashcow si pentru a profita de sistemul Cashback, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli:1. Te inregistrezi introducandu-ti numele, prenumele, adresa de mail si parola. Odata ce te-ai inregistrat, un mic cookie va fi instalat in browserul tau. Acest cookie va contine un cod de identificare unic, care te va recunoaste de fiecare data cand iti vei face cumparaturile prin Cashcow.  2. Selectezi magazinul preferat din cele afisate pe siteul nostru.3. Dai click pe “Mergi la magazin”. Acum vei fi directionat direct pe site-ul magazinului respectiv, unde iti faci cumparaturile asa cum ai face-o in mod obisnuit.4. In momentul in care tranzactia este inregistrata de catre magazin, cashbackul aferent cumparaturii respective va aparea in “Totalul si Istoria tranzactiilor”: “Cashback in asteptare”. Tot ce trebuie sa faci acum este sa astepti ca magazinul sa confirme tranzactia. Acest lucru se poate intampla dupa ce comerciantul primeste plata pentru produsele/serviciile achizitionate sau, in unele cazuri, dupa ce expira perioada de returnare a produselor. Daca tranzactia este anulata din diverse motive (nu s-a facut plata, produsele nu au fost pe stoc, te-ai razgandit etc) cashbackul va fi respins si iti va aparea in cont in “Totalul si Istoria tranzactiilor”: “Cashback refuzat”. Daca totusi cashbackul apare ca fiind refuzat dar tranzactia s-a finalizat cu succes, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: office@cashcow.ro.5. Dupa ce magazinul confirma tranzactia, cashbackul va aparea in “Totalul si Istoria tranzactiilor”: “Total disponibil”. 6. Completeaza cererea de retragere a banilor din “Contul Tau”: “Retrage castigurile”. Atentie! Suma minima care poate fi retrasa este de 50 de ron.7. Banii care reprezinta cashbackul aferent cumparaturilor tale iti sunt virati in contul bancar in a doua jumatate a fiecarei luni, pentru cumparaturile confirmate in luna anterioara.

 
Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu: