Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 iunie 2014

O vara alaturi de Eucerin Sun 2014 + Concurs de la Adela!








                  Ca tot a venit vara si abia asteptam sa dam o fuga pana la mare,voi cum reusiti sa aveti un bronz frumos,dar mai ales sanatos???                  
  Eu,pentru o piele frumos bronzata eu fac urmatoarele: dus si cu gomaj de 2 ori pe saptamâna. Ma spal cu sapunul natural si hidratant sau sapun natural exfoliant apoi ma ung cu unt de shea bio nerafinat, care are factor de protectie natural foarte ridicat. Stau la soare pâna în ora 11:30-12:00, iar dupa fac iar dus în care alternez apa rece cu apa calda si apoi ma ung cu laptele de corp, iar pe zonele cu tendinta de celulita, cu crema anticelulitica. Si nu in ultimul rand beau muuullttt suc de morcovi.
Ei bine, sucul de morcovi are mult betacaroten, care ne ajuta sa ne pigmentam pielea. Combinat si cu statul la soare te vei bronza frumos, sanatos, uniform si te va tine bronzul mult si bine. Acest suc de morcovi este o alternativa sanatoasa la vitaminele cu betacaroten care se gasesc pe piata.Pe langa aceste tabieturi nu uit de produsele dermato pentru protectei solara,in ultima vreme Eucerin a scos o gramada de cosmetice pentru plaja,personalizate  si destinate fiecarui tip de piele, in functie de varsta,etc.Gama se numeste Eucerin Sun 2014 si Gelul crema impotriva alergiilor solare cu SPF 25(UVA/UVB), protectie medie-fara miros, fara conservanti si emulsifianti, rezistent la apa, special creat pentru pielea sensibila (disponibil si in varianta cu SPF 50)
-Sprayul transparent cu protectie ridicata, SPF 50(UVA/UVB), recomandat si pentru pielea cu tendinte acneice; are un miros placut, discret. Important: nu se pulverizeaza in fata. Este disponibil si in varianta cu SPF 30
-Gelul-crema, pentru ingrijirea dupa plaja (piele sensibila si predispusa la alergii. Nu contine parfum, nici emulgatori, are o textura usoara  si calmeaza, racoreste si regenereaza pielea ce a fost expusa la soare.De la Eucerin am avut o gama pentru ingrijirea tenului meu mixt,mi-a palcut la nebunie,m-a ajutat sa-mi tin sub control cosurile si zona T,plina de sebum...mai ales in sezonul cald.Imi place foarte mutl acest brand,iar Adela,o bloggerita talentata are un mega concurs pe pagina ei,va invit sa participati si voi!




Pupici!

Niciun comentariu: