Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 aprilie 2014

Vino si tu in RayBan World!






    De cele mai multe ori, nu plecăm în nici o călătorie fără să ne punem în bagaj crema pentru protecţie solară. Însă, tot de cele mai multe ori, neglijăm un aspect, poate chiar mai important. Cel al vederii. Mai precis, ochelarii de soare potriviţi.

Puţini sunt cei care ştiu că alegerea unei perechi de ochelari de soare nepotrivită poate duce la grave problema de vedere. Şi vederea este afectată de radiaţiile ultraviolete. Cele mai cunoscute efecte ale expunerii la radiaţii UV la nivelul ochilor sunt: cataracta, degenerescenţa musculară, iar afectarea este atât la nivel estetic, dar mai ales la nivelul calităţii vederii.
Razele UV sunt de trei feluri – UVA (ajung neabsorbite la nivelul solului şi al ochilor implicit), UVB (sunt absorbite parţial de atmosferă) şi UVC (sunt absorbite complet de atmosfera).
Aşadar, trebuie să căutăm să alegem ochelari de soare cu protecţie UV şi să îi purtăm ori de câte ori este nevoie. Mai precis, odată cu micşorarea stratului de ozon, au dispărut anumite filtre naturale care ne protejau într-o oarecare măsură vederea. Este indicat să folosiţi ochelari de soare în orice moment al zilei, chiar şi în zilele înnorate.Un uitaţi că altitudinea şi suprafeţele reflectante (apa, zăpada, nisipul) potenţează efectul nociv al razelor soarelui.
    Trebuie să spunem, încă de la început că ochelarii de soare un sunt doar simple ochelari cu lentile colorate. Mai mult decât atât, folosirea unor astfel de ochelari poate face mai mult rău decât bine. Aşadar, cel mai bine este să căutăm ochelari de soare cu filtru anti-UV şi, eventual, un filtru polarizant.



   Pe site-ul rayban-world.ro putei gasi extrem de usor ochelari de soare de calitate,cu un design invovator,pentru toate gusturile si la un pret mai mult decat decent! Mie imi place mult modelul din poza de mai sus,face parte din gama Aviator.Ochelarii Ray Ban Aviator Large Metal RB 3025 004/51sunt fabricati in Italia si vin insotiti de un toc din piele cu sigla Ray Ban, un material special pentru curatarea lor Ray Ban si un manual Luxottica cu instructiunile de folosire si intretinere.

Modelul RB 3025 004/51are lentila maro degrade si rama argintie. Lentila are filtru UV si este incadrata de o rama completa, comercializata dintr-un metal special, metal care se regaseste si la bratele ochelarilor.


Pachetul contine:
- 1 pereche de ochelari Ray-Ban Aviator Large Metal RB 3025 004/51
- 1 toc de protectie din piele Ray-Ban
- laveta speciala pentru curatarea ochelarilor Ray-Ban
- manual Ray Ban cu instructiuni de folosire si intretinere.

Magazinul online, de tip outlet Ray Ban World, va ofera o gama variata de ochelari Ray Ban la preturi de outlet. Produsele originale RayBan World au cel mai bun pret de pe piata. Ochelarii de soare Ray Ban vor fi tot timpul la moda, acest accesoriu vestimentar devenind cu timpul unul obligatoriu, indiferent de tinuta.
In Romania sunt doar cateva outlet-uri care vand ochelari de soare Ray Ban, unul dintre ele fiind Ray Ban World. Accesoriu mereu in tendinte, acesti ochelari de soare Ray-Ban se potrivesc la aproape orice tinuta vestimentara si totodata, ajuta impotriva radiatiilor ultraviolete.Eu deja ma gandesc sa-mi comand acest model,mai ales ca vine vara si ochelarii de soare sunt un real must-have!



Convingeti-va chiar acum de originalitatea produselor Ray Ban World comandand online, simplu si rapid. Diverse modele de ochelari de soare Ray Ban originali la preturi competitive veti putea cumpara online de la Ray Ban World.




Hugs!

Niciun comentariu: