Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 aprilie 2014

Fetelor,sa facem miscare cu Bayo.ro!





   Motto: „Nimic nu îl epuizează şi nu îl ruinează mai mult pe om decât inactivitatea fizică permanentă.” Aristotel


Ce, sau cât ne-am face fără sport?
Curele de slăbire sunt la mare moda. De ce? Simplu, pentru că rata obezității este în plină creștere! Deși e mai simplu să prevenim, mulți ajung să se trateze atunci când este prea tarziu. Important este că ajung totuși să conștientizeze și că trebuie să ia masuri. Căutăm în mâncare plăcerea sau recompensa. Dar uitam să corelăm consumul de mâncare cu arderile prin mișcare, sport și efort susținut. ATENȚIE: suntem exemplul copiilor noștri. “Grasule” și “Graso” te urmăresc toată viața. Nu că am fi avut nevoie de o confirmare științifică, dar cercetătorii atrag atenția că jignirile pe care le primesc copiii le afectează încrederea în sine. În special acelea pe teme de greutate. Distrug modul în care copiii își percep corpul și duc la alte probleme. Emoționale și de sănătate.
Sportul te face mai fericit!
Nu, nu este o utopie, ci doar o consecinţă a eliberării unor hormoni responsabili cu starea de bine. Mișcarea este bună nu doar pentru sănătatea fizică, ci și pentru cea mintală.  Una dintre consecințele efor­tului fizic prelungit este opri­rea, cel puțin provizorie, a fluxului ang­oa­selor și grijilor tale. După 30 de minute de sport, apar gândurile pozitive, chiar creative. Este vorba de efectul de bună dispoziție, care modifică circu­lația sângelui, cu ajutorul hormo­nilor care stimulează psihicul. Efortul duce la secreția de endorfine, iar orice activitate fizică stimulează do­pamina, acest neuro-trans­mițător esențial al acțiunii și al plăcerii. Este adevăratul efect antidepre­siv al exercițiu­lui, cu efect mai durabil decât al en­dor­fi­ne­lor. După asta, grijile tot a­colo ră­mân, numai că le vezi în alt mod, ai luat distanță. Să învingem sedentarismul tradițional, să ne convingem că, oricât ar fi de drastice dietele, corpului îi trebuie mișcare. Iar sportul modelează nu doar muschii, ci și spiritul și starea de bună dispoziție. Apoi, dieta de zi cu zi trebuie să se adreseze sănătății și nu slăbirii, pentru că avem nevoie , trăind într-un mediu de stres și poluare, de antioxidanți, fibre, calciu, amnoacizi.

Tu, cand ai fost ultima data la sala?
Mişcarea fizică este cea care ne ajută să ne tonifiem corpul, să fim mai energici sau chiar să ne îmbunătăţim starea de sănătate. Exerciţii fizice uşoare, antrenamente intense sau tehnici noi, care implică atât corpul, cât şi mintea, toate formele de sport sunt binevenite atunci când conştientizam câte beneficii ne poate aduce acest stil de viaţă.  Comoditatea e uneori mai puternică decât dorinţa de a arăta bine, sănătosi, tonici, în formă. De aceea avem nevoie de motivaţii puternice pentru a ne mobiliza. Să ne autocultivăm  intens rezistența psihică și fizică!Si fetelor,sa nu uitam ca si alegerea hainelor in care practicam tipul de sport ales,conteaza extrem de mult!Avem nevoie de haine de sport facute dintr-un material bun,de calitate si care sa lase pielea sa respire.Acesta este un lucru esential,zic eu, o haina potrivita,aleasa pe masura noastra ne usureaza activitatea si ne ofera o mai mare incredere in noi.De pe site-ul Bayo.ro am ales un trening superb,special creat pentru orele de fitness,fabricat dintr-un material excelent,cu un design modern si plin de viata! Sunteti foarte curioasa,nu?Atunci va spun ca este vorba despre treningul pentru fitness duo, eu una deja m-am indragostit de el si mi-l voi achizitiona cat mai repede! Va invit si pe voi sa vizitati site-ul Bayo.ro,gasitt acolo o multime de produse pentru voi,hainute sport si casual..dar si pentru fetitele voastre,rezolvati doua sedinte de shopping numai cu un click!





Hugs!


Niciun comentariu: