Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 aprilie 2014

Vino si tu in RayBan World!






    De cele mai multe ori, nu plecăm în nici o călătorie fără să ne punem în bagaj crema pentru protecţie solară. Însă, tot de cele mai multe ori, neglijăm un aspect, poate chiar mai important. Cel al vederii. Mai precis, ochelarii de soare potriviţi.

Puţini sunt cei care ştiu că alegerea unei perechi de ochelari de soare nepotrivită poate duce la grave problema de vedere. Şi vederea este afectată de radiaţiile ultraviolete. Cele mai cunoscute efecte ale expunerii la radiaţii UV la nivelul ochilor sunt: cataracta, degenerescenţa musculară, iar afectarea este atât la nivel estetic, dar mai ales la nivelul calităţii vederii.
Razele UV sunt de trei feluri – UVA (ajung neabsorbite la nivelul solului şi al ochilor implicit), UVB (sunt absorbite parţial de atmosferă) şi UVC (sunt absorbite complet de atmosfera).
Aşadar, trebuie să căutăm să alegem ochelari de soare cu protecţie UV şi să îi purtăm ori de câte ori este nevoie. Mai precis, odată cu micşorarea stratului de ozon, au dispărut anumite filtre naturale care ne protejau într-o oarecare măsură vederea. Este indicat să folosiţi ochelari de soare în orice moment al zilei, chiar şi în zilele înnorate.Un uitaţi că altitudinea şi suprafeţele reflectante (apa, zăpada, nisipul) potenţează efectul nociv al razelor soarelui.
    Trebuie să spunem, încă de la început că ochelarii de soare un sunt doar simple ochelari cu lentile colorate. Mai mult decât atât, folosirea unor astfel de ochelari poate face mai mult rău decât bine. Aşadar, cel mai bine este să căutăm ochelari de soare cu filtru anti-UV şi, eventual, un filtru polarizant.



   Pe site-ul rayban-world.ro putei gasi extrem de usor ochelari de soare de calitate,cu un design invovator,pentru toate gusturile si la un pret mai mult decat decent! Mie imi place mult modelul din poza de mai sus,face parte din gama Aviator.Ochelarii Ray Ban Aviator Large Metal RB 3025 004/51sunt fabricati in Italia si vin insotiti de un toc din piele cu sigla Ray Ban, un material special pentru curatarea lor Ray Ban si un manual Luxottica cu instructiunile de folosire si intretinere.

Modelul RB 3025 004/51are lentila maro degrade si rama argintie. Lentila are filtru UV si este incadrata de o rama completa, comercializata dintr-un metal special, metal care se regaseste si la bratele ochelarilor.


Pachetul contine:
- 1 pereche de ochelari Ray-Ban Aviator Large Metal RB 3025 004/51
- 1 toc de protectie din piele Ray-Ban
- laveta speciala pentru curatarea ochelarilor Ray-Ban
- manual Ray Ban cu instructiuni de folosire si intretinere.

Magazinul online, de tip outlet Ray Ban World, va ofera o gama variata de ochelari Ray Ban la preturi de outlet. Produsele originale RayBan World au cel mai bun pret de pe piata. Ochelarii de soare Ray Ban vor fi tot timpul la moda, acest accesoriu vestimentar devenind cu timpul unul obligatoriu, indiferent de tinuta.
In Romania sunt doar cateva outlet-uri care vand ochelari de soare Ray Ban, unul dintre ele fiind Ray Ban World. Accesoriu mereu in tendinte, acesti ochelari de soare Ray-Ban se potrivesc la aproape orice tinuta vestimentara si totodata, ajuta impotriva radiatiilor ultraviolete.Eu deja ma gandesc sa-mi comand acest model,mai ales ca vine vara si ochelarii de soare sunt un real must-have!



Convingeti-va chiar acum de originalitatea produselor Ray Ban World comandand online, simplu si rapid. Diverse modele de ochelari de soare Ray Ban originali la preturi competitive veti putea cumpara online de la Ray Ban World.




Hugs!

marți, 29 aprilie 2014

Fenomenul: Orasul Reciclarii 2014!

             



   

A început un nou ,,razboi,,  pentru titlul de

Orașul Reciclării


Eco-Rom Ambalaje a strigat adunarea pentru reciclare! 32 de cetăți pe frecvență, un singur învingător!
,,Continuăm și anul acesta bătălia simbolică între primării pentru titlul de Orașul Reciclării 2014 cu și mai multe municipii înrolate în această luptă comună în vederea dezvoltării sistemului de colectare separată. Chiar dacă România a atins, prin aportul substanțial al producătorilor de bunuri ambalate, obiectivul prevăzut de legislația europeană de reciclare a 60% din deșeurile de ambalaje puse pe piață, în practică, la nivel operațional, sistemele locale de gestiune a deșeurilor încă sunt în construcție. Eco- Rom Ambalaje investește anual 35% din aportul membrilor săi în parteneriatul cu autoritățile locale, iar rezultatul este unul important – peste 450 de acorduri încheiate cu autorități admnistrative și un nivel de participare al populației cu 40% mai mare față de acum 4-5 ani. Mulțumim celor care ni s-au alăturat programului Orașul Reciclării și le dorim ca principale arme și muniții folosite în luptă să fie aceleași pe care și noi le folosim, respectiv: eficiența, performanța și transparența.” a declarat Sorin Cristian Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.
Perioada bătăliei: 1 ianuarie – 30 iunie 2014
Cetățile înrolate32 de municipalități în care Eco-Rom Ambalaje susţine dezvoltarea serviciilor de colectare separată au răspuns pozitiv chemării la luptă: Arad, Bacău, Brașov, București-Sectoarele 3 și 6, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Iași, Mediaș, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Târgu Jiu, Tulcea, Zalău, Bârlad, Brăila, Călăraşi, Constanța, Galaţi, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiești, Slatina, Suceava, Târgu Secuiesc, Vaslui.
Fronturi de luptă: Primăriile înscrise în competiție se vor lupta pe mai multe „fronturi”: cel al calității serviciilor de colectare separată a deșeurilor de ambalaje, al celor mai bune „muniții” de conștientizare și mobilizare a populației pentru a separa deșeurile și, în final, al celor mai mari cantități de deșeuri de ambalaje colectate.
,,Obiectivul de reciclare, până în 2020, a 50% din deșeurile menajere este extrem de ambițios și nu trebuie perceput doar ca o obligație impusă României de Uniunea Europeană, ci reprezintă un baromentru al nivelului de curațenie și al calității mediului dar și al plus valorii create la nivelul locurilor de muncă și oportunităților economice din gestiunea deșeurilor și reciclării. Obligațiile ce derivă din aceste obiective revin autorităților locale și tuturor generatorilor de deșeuri, inclusiv populației. De aceea, rolul primarilor este să transmită comunităților pe care le conduc că protejarea mediului nu este o opțiune, ci un principiu de viață. Proiectul Orașul Reciclării este o formă creativă de a-i susține în această direcție și invit toate primăriile să lupte pentru orașul lor și pentru un viitor sustenabil, în care toate deșeurile generate ajung la reciclare și nu la depozitare.” a declarat Rovana Plumb, Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice.
Marele premiu: La finalul celor 6 luni, câștigătorul va obține titlul de Orașul Reciclării și marele premiu: o zonă eco wi-fi, un spațiu inedit de relaxare, 100% eco și cu acces liber la internet în valoare de 12.000 euro.
,,Deșeurile și gestiunea lor sunt o prioritate dar și o provocare, obligația reducerii cu 15% a deșeurilor depozitate fiind o misiune dificilă a autorităților locale, dar nu imposibilă. Eficiența în domeniul serviciilor publice nu poate exista decât prin implicare, obiective comune și strategii pe termen lung. Iar rolul nostru, al primarilor, este să acționăm în această direcție, urmărind, desigur, interesul comunității pe care o conduc. De aceea, felicit inițiativa Eco-Rom Ambalaje de a continua acest proiect de succes și a susține implicarea primăriilor participante într-o competiție în care câștigătorii sunt, de fapt, cetățenii.” a declarat Tudor Pendiuc, Președintele Asociației Municipiilor din România.

 Eu imi sustin cu drag orasul meu :Slobozia,si sper sa gasesc si alti bloggeri din zona care sa ma ajute in acest demers!Pentru o dezvoltare mai intensa a servicilor publice,dar si a  spatiilor pentru colectarea deseurilor! 

Pentru fiica mea,cu dragoste!






                                              Draga mea fiica,



       Chiar daca inca nu existi in realitate,esti un vis mult dorit de o vreme buna....chiar daca inca nu ne cunoastem,nu ne stim mirosul,parfumul,zambetul, tu existi  si cu ajutorul lui Dumnezeu,peste cativa ani vei fi in carne si oase langa mine,langa sufletul meu care arde de dorul tau! Presimt de cand ma stiu ca te voi avea,nu voi avea un baietel..ci o FIICA,exact ca mine....frumoasa,vesela,optimista si jucausa..dar in acelasi timp o fiinta puternica si increzatoare in fortele ei proprii!Nici nu ma gandesc ca vei fi alt....decat ca mine...Mami a ta iti va vrea doar binele,numai ce e frumos si bun sa fie alaturi de tine,de gandurile si simtirile tale.Sa stii ca pentru orice om,dar mai ales pentru o femeie,cel mai de pret al sau este:sanatatea,nu bijuteriile,casa,masina sau rochia de firma...Scumpa mea floare,aceste lucruri materiale vin de la sine,in timp,de aceea te rog ca sa ai mereu grija de tine,sa fii mereu fericita,nimic rau sa nu-ti umbreasca viata! In ultimii ani,oamenii se lupta din rasputeri cu diferite boli,insa multe pot fi tratate si vindecate.Un exemplu este cancerul de col uterin,din pacate este destul de des intalnit printre noi,femeile,dar cu un simplu vaccin anti-HPV putem evita aceasta umbra in viata noastra!Acest vaccin,desi aparent banal,poate fi singurul prieten al unei femei aflate in aceasta situatie si trebuie sa-l apreciem la justa sa valoare.Cu o mare grija fata de tine,o atitudine optimista si cu multa miscare poti avea viata pe care ti-o doresti,frumoasa si lipsita de griji!Acestea fiind zise,te astept cat mai repede sa apari in viata mea,tu ,pui de om!





                             Cu multa dragoste,a ta viitoare mama!



Aceasta scrisoare face parte dintr-o campanie initiata de Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin si Clinica Fertilia, cu ocazia Saptamanii Europene a Imunizarii si are ca scop informarea femeilor cu privire la importanta preventiei, pe tot parcursul vietii. Tu ce o inveti pe fiica ta?




   

         Hugs!
       

luni, 28 aprilie 2014

Fetelor,sa facem miscare cu Bayo.ro!





   Motto: „Nimic nu îl epuizează şi nu îl ruinează mai mult pe om decât inactivitatea fizică permanentă.” Aristotel


Ce, sau cât ne-am face fără sport?
Curele de slăbire sunt la mare moda. De ce? Simplu, pentru că rata obezității este în plină creștere! Deși e mai simplu să prevenim, mulți ajung să se trateze atunci când este prea tarziu. Important este că ajung totuși să conștientizeze și că trebuie să ia masuri. Căutăm în mâncare plăcerea sau recompensa. Dar uitam să corelăm consumul de mâncare cu arderile prin mișcare, sport și efort susținut. ATENȚIE: suntem exemplul copiilor noștri. “Grasule” și “Graso” te urmăresc toată viața. Nu că am fi avut nevoie de o confirmare științifică, dar cercetătorii atrag atenția că jignirile pe care le primesc copiii le afectează încrederea în sine. În special acelea pe teme de greutate. Distrug modul în care copiii își percep corpul și duc la alte probleme. Emoționale și de sănătate.
Sportul te face mai fericit!
Nu, nu este o utopie, ci doar o consecinţă a eliberării unor hormoni responsabili cu starea de bine. Mișcarea este bună nu doar pentru sănătatea fizică, ci și pentru cea mintală.  Una dintre consecințele efor­tului fizic prelungit este opri­rea, cel puțin provizorie, a fluxului ang­oa­selor și grijilor tale. După 30 de minute de sport, apar gândurile pozitive, chiar creative. Este vorba de efectul de bună dispoziție, care modifică circu­lația sângelui, cu ajutorul hormo­nilor care stimulează psihicul. Efortul duce la secreția de endorfine, iar orice activitate fizică stimulează do­pamina, acest neuro-trans­mițător esențial al acțiunii și al plăcerii. Este adevăratul efect antidepre­siv al exercițiu­lui, cu efect mai durabil decât al en­dor­fi­ne­lor. După asta, grijile tot a­colo ră­mân, numai că le vezi în alt mod, ai luat distanță. Să învingem sedentarismul tradițional, să ne convingem că, oricât ar fi de drastice dietele, corpului îi trebuie mișcare. Iar sportul modelează nu doar muschii, ci și spiritul și starea de bună dispoziție. Apoi, dieta de zi cu zi trebuie să se adreseze sănătății și nu slăbirii, pentru că avem nevoie , trăind într-un mediu de stres și poluare, de antioxidanți, fibre, calciu, amnoacizi.

Tu, cand ai fost ultima data la sala?
Mişcarea fizică este cea care ne ajută să ne tonifiem corpul, să fim mai energici sau chiar să ne îmbunătăţim starea de sănătate. Exerciţii fizice uşoare, antrenamente intense sau tehnici noi, care implică atât corpul, cât şi mintea, toate formele de sport sunt binevenite atunci când conştientizam câte beneficii ne poate aduce acest stil de viaţă.  Comoditatea e uneori mai puternică decât dorinţa de a arăta bine, sănătosi, tonici, în formă. De aceea avem nevoie de motivaţii puternice pentru a ne mobiliza. Să ne autocultivăm  intens rezistența psihică și fizică!Si fetelor,sa nu uitam ca si alegerea hainelor in care practicam tipul de sport ales,conteaza extrem de mult!Avem nevoie de haine de sport facute dintr-un material bun,de calitate si care sa lase pielea sa respire.Acesta este un lucru esential,zic eu, o haina potrivita,aleasa pe masura noastra ne usureaza activitatea si ne ofera o mai mare incredere in noi.De pe site-ul Bayo.ro am ales un trening superb,special creat pentru orele de fitness,fabricat dintr-un material excelent,cu un design modern si plin de viata! Sunteti foarte curioasa,nu?Atunci va spun ca este vorba despre treningul pentru fitness duo, eu una deja m-am indragostit de el si mi-l voi achizitiona cat mai repede! Va invit si pe voi sa vizitati site-ul Bayo.ro,gasitt acolo o multime de produse pentru voi,hainute sport si casual..dar si pentru fetitele voastre,rezolvati doua sedinte de shopping numai cu un click!





Hugs!


joi, 24 aprilie 2014

Un ajutor de nadejde oferit de Himalaya Hearbal






     De la Himalaya am tot folosit de-a lungul timpului o sumedenie de produse,incepand cu gelul de curatare cu neem pentru ten gras si pana  la siropul pentru ficat numit Liv.52.Am dat acest exemplu pentru a va seama ca am utilizat aproape toate produsele produse de acest brand,produse atat cosmetice cat si suplimentele alimentare.La incept nu credeam ca sunt bune de ceva,pentru ca aveau pretul relativ mic si nu erau promovate mai deloc...dar in timp m-am convins pe pielea mea ca nu orice este scump,este si bun....orice alt obiect cu un pret mai mic poate fi bun,daca nu mult mai bun ca unul de ,,n,, ori mai scump!Zilele trecute mi-am cumparat din nou gelul cu neem,se pare ca este singurul care ma ajuta sa scap de imperfectiunile tenului meu mixt,actioneaza extrem de bland,dar eficient in acelasi timp.La ce gramaj are,imi va ajunge o lunga perioada de timp..mai ales ca vine vara,cand excesul de sebum de pe pielea mea parca o ia razna:) Insa,noroc cu Himalaya,la un pret mai mult decat decent are grija de frumusetea si sanatatea mea.Imi place la produsele acestei firme,in mod special,faptul ca daca te uiti cu atentie pe ambalaj,la ingrediente...nu gasesti niciun conservant,arome artificiale,sau te miri ce alta ,, chestie,,,care nu poate decat dauna organismului meu. De asemenea,pe lista de ingrediente vad 100% plante,multe sunt originare din alte parti,straine mie,dar cu un mic search pe Google,gasesc multe informatii interesante si  observ de una singura,cat de utile sunt acestea...foarte tare,nu credeti? Himalaya este dovada clara ca raportul execelent de calitate/pret chiar poate exista,si da..este chiar o realitate! Zilele acestea mi-au fugit ochii la : Balsamul de Buze cu Spf 30,

care contine ulei de struguri si de floarea soarelui...mm suna delicios si nu contine nimic nociv,acesta lucru este cel mai important!Eu am o mare probleme cu buzele uscate,indiferent de anotimp trebuie sa port la mine un balsam bun,altfel nu se poate.Este ceva practic vital,am incercat multe balsamuri,insa pana acum nici unul nu m-a satisfacut 100% pe deplin.Dar, abia astept sa mi-l achizitionez ;) si sa vad cum se descurca,pun pariu ca este bun de tot! Voi ati folosit ceva de la Himalaya?Ce parere aveti despre acest brand?




Hugs!

O veste buna de la Oriflame:noul brand THE ONE







   Buna seara dragelor,in seara asta am o veste buna pentru noi...toate femeile,si anume faptul ca Oriflame a lansat un nou brand de produse cosmetice numit :THE ONE.Este o veste foarte buna,mai ales ca acesta promite sa combine perfect moda din zilele noastra,mereu in permanenta schimbare si chic, cu machiajul profesional,realizat si de noi,care nu avem cunostinte de make-up facut intocmai  ca la salon.Mai mult,gama THE ONE este impartita practic in trei game,in gama zi de zi-poate fi folosita pentru un machaj subtil si stilat, gama Mega Impact- pentru un machiaj stralucitor si deosebit de intens si gama Ultra Rezistenta -o gama destinata femeilro active,care nu au timp sa-si retuseze des machiajul,el pastrandu-se intact timp de mai multe ori.Eu spun ca este o veste absolut minunata,avem de unde alege..si de ce nu, eu una as vrea sa incerc absolut  toate cele trei game,fiecare ma reprezinta la fel de bine.O femeie se vrea cand copilaroasa si naturala,cand sexy si stralucitoare dar si in stilul office,cand chiar nu are timp nici macar 5 minute pentru a-si reface machiajul. Produsele sunt compuse din elemente tipice pentru make-up-ul profesional:fond de ten,rimel,corector ,pudra si luciu de buze. In seara aceasta ma axez pe ceea ce-as vrea sa incerc acum,si anume produsele din gama  zi de zi,care-mi ofera o stralucire si vitalitate aparte si un look fresh,ca nou! Pudra Illuskin este perfecta pentru orice geanta si promite mult,de asemenea si o aplicare usoara si profesionala,in acelasi timp.Luciul de buze,si el,promite un luciu indelungat,dar si o hidratare intensa..iar de rimel ce sa mai zic:banuiesc ca el este piesa de rezistenta a acestei game.Mie-mi place sa pun accent prima data pe privire,sigur el mi-ar fi un real ajutor. Sper sa pot incerca aceasta noua gama by Oriflame,deja m-a dat gata prezentarea ei,dar si tot ceea ce inseamna ea:produse,sfaturi si exemple de machiaj de la profesionistii in domeniu.





Voi ati incercat ceva din aceasta noua gama de produse?


Hugs!