Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 august 2013

Ati auzit de.....Triathlon Challenge Mamaia(6 - 8 septembrie 2013)?





     Ooo da,imi doresc sa fac parte din cel mai important și cu tradiție concurs de triatlon din Europa de Est, numit:Triathlon Challenge Mamaia cu un concept reinventat, care va aduce un plus semnificativ de spectacol si siguranta, de competitivitate si distractie, de briza si viteza. Cu un traseu nou, cu multe alte surprize.
Va fi
TRIATHLON CHALLENGE RELOADED
header reloaded

Inot, ciclism si alergare – sunt cele 3 sporturi la care va invita sa va testati puterile, indemanarea si limitele, incarcandu-va totodata cu o doza de voie buna si miscare in aer liber. Este o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii.
S-a pastrat si anul acesta proba supersprint pentru incepatori. Astfel, evenimentul este ideal pentru primul triatlon! Eu optez pentru ,,postul,, de biciclist,va trebuie sa parcurg 20 de km pe sosea,in Mamaia.Va fi un test de rezistenta,pe bicicleta ma parcurs maxim 10 km,voi vedea cum ma descurc de data aceasta :D

Dacă nu ați participat niciodată la un triatlon, aruncați orice frică la Recycle Bin și spuneți DA acestei provocării. E ușor, fun, provocator!Ati auzit de acest eveniment?



Hugs!;)

Niciun comentariu: