Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Cate ceva despre magazinul GSMRoShop.ro

Hello dragilor!!!Scuze ca nu postez mai des,dar sunt foarte ocupata cu alte treburi..mai tarziu voi reveni cu cat mai multe  noutati si de ce nu cu un nou GA!!!Astazi vreau sa va prezint:gsmroshop.ro.,un nou magazin on line gsm care cuprinde o gama foarte variata de telefoane mobile,accesorii gsm,tablete si multe alte lucruri din domeniu.Pe mine m-au atras in mod placut promotiile de pe acest site,va invit sa le vedeti si de ce nu,poate va cumparati si voi ceva dragut.
Eu mi-am luat de pe site superbul telefon:samsung-galaxy-note-ii-n7100.Mai jos va prezint cateva detalii ale sale si o scurta parere.Sper sa va placa si sa va ajute:
Samsung Galaxy Note II N7100, surprinzator, vine cu ultima versiune de Android v4.1.1 Jelly Bean si cu un procesor de mare viteza Quad Core de 1,6 GH Cortex A9. Un lucru foarte bun la acest telefon tableta este faptul ca e dotat cu 2 GB RAM si o memorie interna optionala de 16/32/64 GB si cu un slot de MicroSD ce suporta pana la 64 GB. Utilizarea acestui smartphone este o adevarata placere, raspunzand cu rapiditate la comenzi datorita caracterisitcilor enumrate ai sus dar si datorita ecranului care dispune de All Touch Sensitive Controls.

amera prinicipala a Samsung Galaxy Note II este aceeasi cu a predecesorului sau si a lui SIII, dar are o multime de alte aplicatii disponibile.Camera principala are 8MP si suporta o rezolutie maxima de 3624*2448 px. Ca si caracteristici, camera dispune de Auto focus, LED flash, Touch focus, etichetare geografica, senzor de detectare a fetei si chiar a zambetului si multe altele. Camera poate de asemenea filma la o rezolutie FullHD de 1080 px.Camera secundara este de 1,9 MP si dispune de asemenea de anumiti senzori. 
Telefonul suporta aproape orice format atat pentru rington-uri cat si pentru fisierele audio/video( MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC). Dispune de asemenea de o mufa Jack, care poate reda pentru sisteme 5.1 la o foarte mare calitate.
  • proapte toate caracteristicile de conectivitate: GPRS, Edge, 4G, 3G, Wi-Fi, NFC, Bluetooth, USB etc
  • S-PEN – un model nou ce are mai multe functii: Easy Clip, Idea visualizer si multe, multe alte caracteristici
  • integrare SNS, Google, S-memo, YouTube, Tv Out, etc.
  •  radio
  • baterie Li-Ion 3100mAh
  • browser care suporta ultimele tehnologii web – inclusiv html5
Acestea fiind zise,spor la shopping,mai ales ca se apropie Sarbatorile!!!!Kiss

Niciun comentariu: