Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 noiembrie 2012

Cadouri de Craciun..........


Alegerea cadourilor de Craciun  pentru familie si prieteni poate fi dificila, insa decizia asupra cadoului pentru seful tau poate fi si mai grea.
Daca vrei sa-ti impreionezi seful de Sarbatori o poti face cu un cadou bine ales. In cazul in care nu ai bugetul necesar pentru un cadou potrivit, discuta cu cativa colegi si contribuiti toti la cumpararea cadoului.
Cat de bine iti cunosti seful? Ati avut ocazia sa discutati despre hobby-uri sau filmele si muzica preferata?
Alege cadoul pentru seful tau  in functie de ce stii despre gusturile si preferintele lui. Daca simti ca nu il cunosti destul de bine pentru a-i oferi un cadou apreciat, discuta cu alti colegi care sunt mai apropiati de el si cere-le sfatul.
Poti cumpara un cos cadou, care sa contina mai multe produse sau poti alege chiar tu cateva lucruri care crezi ca i-ar fi pe plac sefului si sa le impachetezi frumos intr-un cos.
Daca stii care sunt magazinele preferate ale sefului tau,ofera-i un voucher si isi va alege singur ceva care sa-i placa.Produsele consumabile oferite ca si cadouri de Craciun  sunt o idee buna, deoarece au o utilitate clara. O cana personalizata sau post it-uri in culori vii ar putea fi mica atentie de care seful tau are nevoie.
Evita sa alegi un cadou amuzant. Chiar daca seful tau se va distra pe moment, un cadou "serios" va fi tinut minte mai multa vreme.
In cazul in care nu gasesti nimic potrivit, solutia finala este o felicitare de Craciun. Cele cateva minute necesare cumpararii si semnarii ei nu sunt insa de ajuns. Scrie-i un text personalizat  in interiorul felicitarii. Fa-i un compliment  adevarat, bazat pe experienta voastra. In cazul in care ti-a facut anumite concesii in ultimul an sau te-a ajutat cu ceva, scrie-i o nota de multumire si ureaza-i Sarbatori Fericite!!!".
Te intrebi ce cadou special sa ii cumperi iubitului sau iubitei. Nu ar fi o idee prea buna sa ii oferi ceva tipic si ai vrea sa iesi cumva din tipare si sa transformi Sarbatorile de iarna in momente de neuitat alaturi de cel drag.
Ceva bun
Bomboanele de ciocolata si sampania au devenit un cadou oferit de prea multe ori celor dragi. Ai putea incerca ceva personalizat in aceasta privinta. Poti incerca sa cumperi prajituri sau ciocolata in forme mai neobisnuite. Exista chiar si servicii de personalizare a ciocolatei, in magazinele de profil, potrivit Fox News.
Imbracaminte
Lenjeria intima este un cadou comun pe care si-l ofera partenerii. Pentru femei, o rochie scumpa, tocmai buna pentru petrecerile de Sarbatori, iar pentru barbati, o camasa deosebita. Daca veti petrece in intimitate, un costum mai neobisnuit oferit celui drag al putea fi cadoul cel mai bun. Pentru ea, un costum de asistenta medicala, iar pentru el poate ceva care se poate manca. Au aparut catuse din ciocolata si chiar lenjerie creata din aceleasi ingrediente.
Cadouri pentru atmosfera
Lumanarile cu miros cat mai exotic au devenit si ele cadouri cumparate destul de des. Exista unele care, dupa ce ard, se transforma in ulei pentru masaj. Un CD cu muzica ar intretine si mai bine atmosfera. 
Pentru a-l impresiona pe celalalt
Pentru ea, bijuteriile sunt cadoul potrivit intotdeauna. Pentru el, electronicele vor fi, de asemenea, cadourile cu care nu veti da gres niciodata

Niciun comentariu: