Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 mai 2012

Formare Plus incepe luna mai 2012 cu un nou concurs, total diferit fata de cele organizate pana acum, acesta este dedicat exclusiv persoanelor care au un blog!

Formare Plus incepe luna mai 2012 cu un nou concurs, total diferit fata de cele organizate pana acum, acesta este dedicat exclusiv persoanelor care au un blog!Dorim sa ne povestiti o experienta personala sau o intamplare legata de un curs de calificare, despre un job sau pur si simplu parerea dvs. legata de Formare Plus.
In schimbul acestui articol va raspaltim cu un premiu foarte dragut si la moda:
Un telefon Samsung S5360 Galaxy Y - Beneficiati de toate dotarile suplimentare ale unui smartphone cu sistem de operare Android cu aplicatii interesante, descarcari mai rapide, conectivitate Wi-Fi, totul cu ajutorul unei interfete mai intuitive, mai seducatoare. 
Pentru cei care nu au nevoie de un telefon putem oferi contravaluarea acestuia, adica 500 ron!!!                                                                           Bun,asta a fost introducerea pentru un nou site http://www.cursuricalificare.com/,foarte util celor care vor sa se reprofileze in domeniu sau care isi doresc un viitor mai bun gratie noii meserii invatate:). In lista de mai jos gasiti toate cursurile autorizate de calificare, perfectionare sau initiere organizate de centrul de formare profesionala Formare Plus. Din meniul de mai jos puteti filtra cursurile in functie de cautarile dumneavoastra. Dupa ce ati gasit cursul dorit faceti click pe "detalii curs" pentru mai multe informatii.
Toate cursurile organizate de Centrul de formare profesionala "Formare Plus" sunt autorizate de catre CNFPA, in urma absolvirii fiind eliberate certificate de calificare sau absolvire (dupa caz), recunoscute la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene.Aici gasiti cursuri autorizate s de i formare profesionala in domeniul ales de dumneavoastra.       Nu este o catastrofa atunci cand nu stii nici o meserie.   
                Nimeni nu s-a nascut invatat!!!!Asa ca si tu poti invata !
    Acest prim pas este foarte important si trebuie facut cu multa atentie. Este bine sa te gandesti ce pregatire vrei sau ce pregatire poti obtine in urma unui curs de calificare/recalificare sau perfectionare.                       ? Sunt persoana in cautarea unui loc de munca. Pot urma un curs de calificare, recalificare, perfectionare profesionala?      ceam ca o sa incerc sa vad daca e pe bune sau e doar pe hartie. Asa ca… iata in ce stadiu sunt: dupa ce iti da carnetul de somer, poti face o cerere ca vrei sa urmezi unul dintre cursurile de calificare/recalificare care se desfasoara in acel moment. Acum tine si de noroc, daca in perioada aia sunt programate sau nu vreun curs la care vrei sa participi.Ca sa fii admis, trebuie sa te duci la o firma cu care au ei contract sa ti se faca un test psihologic, altfel nu esti primit la curs. Testul e simplu, urmareste sa vada daca esti sanatos la minte, ca nu ai ganduri de sinucidere etc. Este o formalitate, dar trebuie facut.Pe perioada cat esti somer, ai voie sa faci un singur curs de calificare/ recalificare. De fapt, in fiecare perioada in care esti somer ai dreptul la un astfel de curs (cel putin asa am inteles eu). Cursul se tine dupa ce se strange o grupa (cam 20 de persoane), asa ca in functie de de cat de cautat este cursul, puteti gasi loc sau nu. Daca nu ati gasit loc acum, este posibil ca acel curs sa se mai tina – cel mai bine cred ca este sa intrebati la  ei, pentru ca exista cursuri de web design, de exemplu, care se tin o data pe an, sau de manichiurista care se tin de mai multe ori – cred ca e in functie de cerere.    alta ordine de idei, o data ce ai inceput un curs, nu ai voie sa lipsesti mai mult de 10% din perioada (numarul de ore). Daca lipsesti mai mult sau nu iti dai examenul la terminarea cursului, ti se intrerupe dreptul de a primi indemnizatie de somaj si daca tin bine minte, te pun sa platesti si cursul. Asa ca daca v-ati inhamat la sanie, trageti pana la capat. Exista exceptii in care poti sa lipsesti conform nu stiu caror articole din nu stiu ce lege (dar, in stilul tipic romanesc, te pun sa semnezi ca ai luat la cunostinta, de exemplu, de Art 57 din legea 789/2002 – e un exemplu inventat, dar nu iti explica si ce scrie in acele articole de lege).
Ce era sa uit sa scriu: cursurile sunt si ele in functie de studiile pe care le ai: medii (bacalaureat) sau superioare.Sper ca va sunt de folosit informatiile date si va astet sugestii/reclamatii pe adresa mea de e mail.Kiss!!

Niciun comentariu: