Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 mai 2012

Despre voyage.miniprix.ro plus altele!!!

Astazi sunt campioana la postari,va mai vorbesc cu multa placere despre un site util mai ales voua,studentilor si celor cu buget restrans pentru vacante..si anume despre:voyage.miniprix.ro!!!Ce este miniPRIX Voyage? Un site de oferte de turism care functioneaza sub acelasi concept cu miniPRIX.ro - hard discountminiPRIX Voyage ofera zboruri, cazari, vacante, asigurari si transporturi la cele mai mici preturi!!!In plus alte avantaje ale acestui site se regasesc aici:Posibilitatea de a achizitiona servicii de cazare la hosteluri, hoteluri de 1*, apartamente cu serviul Bed and Breakfast.
- Studentii posesori de carduri ISIC valabile primesc o reducere de 5% din pretul afisat pe site (si la magazinele miniPRIX).
- Iti poti face singur un City Break cu ajutorul motorului dinamic de cautare Avion+Cazare.
- miniPRIX Voyage ofera cele mai mici tarife la vacante, foarte multe oferte last minute si early booking.
- Bilete de avion ieftine.
- Parcare gratuita 8 zile la magazinul miniPRIX Otopeni, la doar 10 min distanta pana la Aeroportul International Henry Coanda.
- Poti plati in rate cu cardul avantaj, sau online cu cardul de debit/credit, sau in numerar la orice magazin miniPRIX din Bucuresti (fara nici un fel de comision suplimentar).
- Tarifele afisate la biletele de avion sunt finale si nu se percepe nici o taxa suplimentara.
- Daca vrei sa afli mai multe detalii despre o anumita destinatie il poti intreba orice pe Calatorecu M. (blog) si acesta iti va raspunde in cel mai scurt timp.
- Fanii de pe Facebook pot obtine super oferte la tarife incredibil de mici.TARE???NU???Sincer,eu sunt o clienta fidela a siteului MINIPRIX.RO si voi si a lui:http://voyage.miniprix.ro/.Deja ma uit pe superofertele de pe el si-mi fac planuri pentru vara..Ma tenteaza oferta:voyage.miniprix.ro/holidays si anume:Vacanta in Costa del Sol:

Descriere

Benalmadena este un oras mare de pe Costa del Sol.
Aceasta destinatie este formata din trei parti - Benalmadena Pueblo, Arroyo de la Miel si Benalmadena Costa. Cea mai interesanta parte este Benalmadena Costa, cu plajele sale lungi, o viata de noapte animata si oferte gastronomice delicioase. Aici se afla si Puerto Marina, un mall de cumparaturi in aer liber, port de ambarcatiuni si un complex de cladiri aflate pe suprafata apei. Aici viata incepe cu adevarat dupa ora 10 seara.
Orasul Benalmadena se intinde de la Poalele muntilor Soerra de Mijas pana la coasta. Deoarece este situat pe un deal, locuitorii au privelisti minunate spre mare. Partea cea mai mare a populatiei locuieste in Arroyo de la Miel. Pe malul coastei se afla o cladire ciudata, Castelul lui Bil-Bil, construit in 1934 in stil neo-arab si care este folosit de catre consiliul orasului pentru expozitii si evenimente culturale.

Hotel VISTAMAR 4*


Vistamar oferă studiouri şi apartamente la doar 100 de metri de plaja din Benalmádena Costa. Amplasat în grădini, acesta oferă o piscină în aer liber şi teren de minigolf.
Apartamentele au aer condiţionat şi o terasă sau balcon. De asemenea, acestea au baie privată şi living cu o canapea extensibilă şi televizor. Chicineta bine utilată include un frigider şi cuptor cu microunde. Complexul oferă un serviciu de spălătorie cu autoservire.
Mai târziu, răsfăţaţi-vă cu o masă la restaurantul hotelului sau faceţi o plimbare de-a lungul promenadei din apropiere, Paseo Marítimo, pentru a ajunge la frumosul port Puerto Marina, unde puteţi găsi numeroase baruri, restaurante şi magazine.
Aveţi posibilitatea de a vizita oraşele Torremolinos şi Málaga, aflate în apropiere, la doar 12 km. Vistamar are o aşezare perfectă, la numai 8 km de Aeroportul Málaga.
Facilitati Hotel: Restaurant, Bar, Recepţie deschisă nonstop, Grădină, Terasă, Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap, Lift, Seif, Încălzire, Cameră de bagaje, Aer condiţionat, Restaurant (à la carte), Snack Bar, Terasă la soare, Teren de golf (la maxim 3 km), Cameră de jocuri, Masaj, Teren de joacă pentru copii, Biliard, Darts, Bibliotecă, Mini Golf, Piscină în aer liber, Piscină în aer liber (deschisă tot anul), Room Service, Săli de conferinţă şi petreceri, Centru de afaceri, Babysitting/Servicii pentru copii, Spălătorie, Curăţătorie chimică, Bărbier/Salon de frumuseţe, Serviciu de călcat îmbrăcăminte, Suită nupţială, Schimb valutar, Închirieri biciclete, Prânz la pachet, Închirieri auto, Fax/Copiator, Automat (băuturi), Automat (gustări), Internet wireless este disponibil în zone publice şi se aplică taxe.Este posibilă parcarea privată la proprietate (nu este necesară rezervare) şi costă 11 EUR pe zi. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Tariful include: 
- Transport avion Bucuresti-Malaga-Bucuresti, toate taxele incluse
- Transfer aeroport - hotel - aeroport
- 7 nopti cazare, demipensiune
- Parcare gratuita la magazinul miniPRIX Otopeni pe toata durata sejurului
- Asistenta turistica

Tariful nu include: 
- 20 euro/taxa de bagaj
- Asigurarea medicala de calatorie
- Taxe de intrare la obiective turistice
- Programe optionale.Eu zic ca suna bine si e foarte convenabil la pret!!Ne vedem la mareee..Kiss

Niciun comentariu: