Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 februarie 2013

O poveste de vis cu Silverzone.ro

Când primăvara intră în casă, păsările ne şoptesc: BINE V-AM GĂSIT! Privesc fericită cum dă viaţă sufletului meu. Trimit totul fără să ceară nimic în schimb. Este dăruirea ce vine din universul magic. Mă transform, fără să vreau, în fiecare floare, in fiecare culoare. - Te iubesc suflete drag! îmi spune natura şi mă cheamă în mijlocul ei. Doamne, cât mi-aş dori să pot trimite în toată lumea frumuseţea ei! Mă gândesc la clipele în care aşteptam tăcută aceste zile însorite. Simţeam nevoia de libertate şi dăruire. Pun în fiecare floare dorinţele şi visele mele. Le merit oare? Curcubeule!... Pentru mine ai apărut în zare ?Ajută-mă, Doamne, să pot dărui toată dragostea mea celor care iubesc natura! Doresc să-mi găsesc libertatea gândurilor curate. Să dăruiesc dragostea şi frumuseţea primăverii ce încălzeşte privirile triste. Nu fiţi trişti, prieteni dragi! Aţi uitat? Poate fi un nou început în viaţă. Primăvara există şi pentru voi. Vă aduce iubirea pe raze de soare. Cântecul vă este adus de păsări. Ele vă dau puterea de a vă ridica din monotonie. Dăruiţi-vă sufletele celor care plâng! Învăţaţi să zâmbească pe cei trişti şi supăraţi de neajunsurile vieţii! Porniţi în zbor spre visele neterminate! Aveţi curajul să le construiţi cu răbdare, dăruind iubire! E minunat sentimentul ce trece pe lângă voi. Binecuvântează, dăruind lumină zilelor ce vor urma. Niciodată nu este prea târziupentru noi toţi să cautăm liniştea cu înţelepciune. Mult noroc pentru noi, cei ce cautăm dragostea! Viaţa să ne fie o primăvara!

Primavara este un bun prilej,gratie celor 2 sarbatori mult asteptate de fiecare femeie,mamica,bunica,nepotica sau fiica,e vorba de 1 si 8 Martie.Taticilor,bunicilor sau sotilor acum este momentul perfect pentru a va arata pretuirea si dragostea fata de mult iubitele femei din viata voastra!Un magazin super dragut si avantajos este:Silverzone.ro,aici puteti gasi absolut orice elegeta de bijuterii din aur,argint,placate,seturi cu cercei din argint ,coliere,bratari,Bijuterii cu pietre semipretioase si multe multe alte minunatii care asteapta sa fie descoperite pe site;)



Eu imi doresc cadou un deosebit Colier din matase japoneza cu margele negre&rosii,arata divin!!!!Cu siguranta iubitul nu va uita si mi-l va lua cat mai repede;)Uitati o poza cu colierul,nu este absolut superb???Ba daa...L-as asorta la o tinuta office dar si la ceva casual,merge foarte bine cu orice,si-n plus este modle unicat,nu am mai vazut altul ca el pe undeva..frumos:)

Acestea fiind zise,baietilor nu mai stati si pierdeti vremea,intrati pe site si alegeti ceva dragut pentru iubitele voastre!Hugs ;)

Niciun comentariu: