Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 septembrie 2012

Un vis devenit realitate:nunta;)

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics A fi indragostit de cineva inseamna mult mai mult decat a fi stapinit de un sentiment coplesitor - inseamna a lua o hotarare , a face o judecata, a te angaja printr-o promisiune . Daca dragostea ar fi doar un sentiment nestatornic n-ar exista nici o baza pentru fagaduinta de a iubi pe cineva pe toata durata vietii. Sentimentele vin si se duc. Cum as putea promite statornicie daca m-as baza numai pe ele, fara sa ma biziuesc pe judecata mintii si pe vointa caracterului? Declaratii de dragoste exista de cand este lumea. Cele mai frumoase dintre ele au fost pastrate de catre indragostitii din toate timpurile si de pe toate meleagurile, atat pentru a-si aduce aminte - peste ani - de clipele de fericire petrecute alaturi de fiinte dragi din viata lor, cat si pentru a lasa urmasilor o mostra din nemarginitele si inflacaratele lor iubiri. Dar oare esti capabil sa sacrifici totul pentru persoana iubita ? Ai fi in stare sa lupti si cu morile de vant pentru ea? Multi sunt cei care spun ca iubesc,dar putini sunt cei care si demonstreaza. Un simplu ,,TE IUBESC" poate fi rostit atat de simplu...dar oare cel care il rosteste chiar simte intensitatea acestor cuvinte?

Ideea mea despre o nunta romantica: • Lumanari si flori - umpleti biserica cu lumanari si flori. Adaugati cateva lumanari parfumate pentru o atmosfera placuta (de levantica, de exemplu).
Nunta romantica


    Lumanarile fac biserica frumoasa, sunt calmante/reconfortante si foarte romantice.
    • Muzica – ascultati o muzica cu semnificatie pentru dvs. ca si cuplu. Cantecul pe care l-ati auzit la prima intalnire, in ziua in care v-a cerut in casatorie etc.
    • Plimbare cu trasura - o plimbare cu trasura la, si de la biserica, este mult mai romantica decat o masina simpla sau limuzina.
    • Un singur trandafir - cand viitoarea dvs. sotie vine spre altar dati-i un singur trandafir care sa-i spuna "Te iubesc si sunt aici pentru tine, ori de cate ori ai nevoie de mine, in special atunci cand esti emotionata sau speriata" inainte de marele „Da”. Ar fi frumos sa intrerupeti ceremonia pentru un moment, si sa oferiti cate unul fiecarei soacre.
    • Juramintele - scrieti juramintele si spuneti-i viitorului partener de viata ce simtiti. Spuneti-le cat de mult ii iubiti, de ce ii iubiti si cum de-abia asteptati sa va incepeti viata impreuna. Daca doriti sa folositi traditionalele juraminte rostiti doar o fraza speciala unul celuilalt.
    • Secrete intre dvs. – sa aveti un mic secret intre dvs. in acea zi, poate purtati lenjerie de corp asortata sau poate aveti ceva "doar intre dvs." In mana, buchet sau buzunar sau chiar o privire speciala, si cand vreodata va simtiti nervoasa, va uitati la partenerul dumneavoastra cu "privirea" respectiva si veti sti ce gandeste fiecare. Unele persoane se pot prinde de acest lucru si se pot intreaba despre ce e vorba, dar va fi "micul secret al nuntii", care v-a ajutat sa treceti peste zi impreuna.
    • Respectati dorintele celuilalt - multe cupluri au idei foarte diferite despre ziua nuntii lor. Asigurati-va ca va indepliniti cel putin o dorinta pentru ceremonia dumneavoastra. Ceremonia este pentru amandoi si ar trebui sa va respectati reciproc dorintele si sa va asigurati ca este o ceremonie speciala pentru fiecare dintre voi. Amintiti-va ca planul este sa va casatoriti doar o data, asa ca trebuie sa fie special pentru amandoi.
    Si nu in ultimul rand trebuie tinut cont de restul detaliilor,cum ar fi fotograful de nunta din Bucuresti care este o persoana la fel de importanta ca si restul celor care organizeaza nunta.Din multitudinea de rochii de mireasa va trebui aleasa cea mai deosebita si simplista in acelasi timp.Un lucru simple este si cel mai frumos.Aceastea fiind spuse,sper ca v-a placut ideea mea despre nunta ideala..eu una o vad ca pe un basm de bun gust si plin de fericire pana la adanci batraneti.Pupici!!!

    2 comentarii:

    Unknown spunea...

    Great!!!!! :)
    Would you like to follow each other?!! :)

    http://estilohedonico.blogspot.pt/

    xoxo

    Carmen Tender spunea...

    ok