Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 25 august 2012

Amenajeaza-ti casa si gradina cu Produse Menaj!!!!


Societatea Alvis Comserv a luat fiinta in anul 1997 , activitatea de baza este comercializarea produselor de uz casnic si menaj din material plastic, lemn si metal. O alta gama de produse ar mai fi jucariile si produsele textile, care, de asemenea, se gasesc in cadrul magazinelor noastre.Incepand cu anul 2008 am considerat ca societatea  Alvis comserv srl ar putea sa aduca un plus pietei de comert electronic romanesc oferins produse si servicii de calitate si la standarde internationale.Am reusit sa crestem si sa ne dezvoltam datorita seriozitatii, profesionalismului si dedicatiei de care am dat dovada in incercarile noastre de a va satisface ca si clienti.Din momentul inceperi activitati noastre principala noastra preocupare a fost si este sa oferim cele mai bune preturi si oferte pentru a ne fideliza clientii , sloganul magazinului  fiind : " Magazinul unde faci economii" .

 Alegerea unui storcator nu este asa simpla cum pare. Toate storcatoarele pot face suc, dar procedeele actuale si rezultatele obtinute sunt totdeauna diferite. Procesele diferite implica pasi de lucru diferiti, timp diferit pentru stoarcere, fructe si legume diferite, sucuri rezultate diferite.
Gasirea storcatorului potrivit implica intotdeauna un compromis. Un storcator de fructe perfect nu exista inca si de aceea inca dinainte de a-l cumpara trebuie sa ne punem cateva intrebari:Ce fel de suc imi place?Iti place sucul nectar, gros, plin de pulpa de la fructe si legume obtinut cu vite za mica sau prefer sucul apos rezultat la storcatoarele centrifugale? 

Cat de multe fructe si legume  voi procesa?Storcatoarele centrifugale pot procesa o cantitate mare de fructe si legume intr-un timp scurt, pe cand storcatoarele la viteze mici de rotatie lucreaza pana la 30 minute continuu. Cu ajutorul storcatoarelor ce lucreaza la viteze mici de rotatie, sucul rezultat este de o calitate mai buna si mult mai sanatos, este complet. 


Cat de des voi folosi dispozitivul?

Toate storcatoarele trebuiesc curatate dup ace ati finalizat cu procesul de stoarcere.Aceasta actiune ar putea sa fie in regula la inceput dar un mare chin dupa ceva timp
In cazul in care un storcator de fructe profesional depaseste cu mult bugetul tau, si totusi vrei sa te bucuri acasa la tine de beneficiile sucurilor naturale preparate proaspat, o buna alternativa este:Storcatorul de  fructe profesional MT 7659, un storcator de fructe clasic, care vine la un pret rezonabil. Este micut, nu foarte silentios, dar isi face treaba foarte rapid iar procedeul de curatare nu este deloc complicat, in pachet venind si cu o perie de curatat.Poate un mic dezavantaj al acestui storcator de fructe este faptul ca este destul de greoi, chiar daca dimensiunile sunt destul de compacte, are aproape 5 kilograme. Dar totusi, ma gandesc ca nu il transporti zilnic si isi va gasi repede un loc in bucataria taPoate un mic dezavantaj al acestui storcator de fructe este faptul ca este destul de greoi, chiar daca dimensiunile sunt destul de compacte, are aproape 5 kilograme. Dar totusi, ma gandesc ca nu il transporti zilnic si isi va gasi repede un loc in bucataria ta...:Storcatorul de  fructe profesional MT 7659 stoarce zeama din orice fructe zemos prin procedeul de presare combinat cu centrifugare, lasand sa treaca si bucati mici din pulpa fructelor. Sita prin care trece zeama este din otel inoxidabil, ceea ce este clar un avantaj fata de storcatoarele de fructe ale brandurilor mai no-name, care intr-adevar se vand cateodata chiar si la jumatate de pret..insa totusi, deja acolo se face terci, nu suc de fructe sau legume. Un alt avantaj mare pentru mine, este faptul ca storcatorul Gorenje are doua recipiente, unul in care iese sucul – foarte practic pentru ca are si un maner mare, de aproximativ un litru si un recipient mare pentru reziduri, asa ca iarasi procedura de curatare este simpla si comoda, si de asemenea, daca ai, poti sa pui componentele si in masina de spalat vase.
VA INVIT CU DRAG SA INTRATI PE SITE,POATE VA PLACE CEVA DE ACOLO.NUMAI BINE!

Niciun comentariu: