Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 mai 2013

Taramul fermecat in caietul Skag AR!





                                 Lumea mea perfecta este...bineinteles...perfecta :)

  Da....lumea mea ideala poate fi descrisa cel mai bine de urmatoarele cuvinte: magie, valuri, distractie, prieteni, relaxare, vacanta, reintalnire, bucurie, speranta, entuziasm, culori, vibratie, lumina, verdeata, idei, noutate, surprize, activ, varietate, abundenta, flow, armonie, fresh, suport, daruire, creatie, vise, succes.Lumea mea ideala miroase a musetel, a fructe delicioase, a iarba, a primavara, a flori, a mare, a soare, a frunze, a piele de bebelus, a arome exotice, a cacao, a proaspat, a curat, a paine calda, a liliac. Si mai nou miroase a Poeme ;)Lumea mea ideala suna asa: valurile marii, chicote si rasete, muzica de chillout, sunete vesele, ciripit de pasarele, fredonat in surdina, muzica de dans....Lumea mea ideala are gust de mango, de ciocolata, de fructe exotice, de suc proaspat, de pepene verde, de inghetata, de suc de soc.

  Cand ma gandesc la lumea mea magica vad: o casa incapatoare, frumoasa, primitoare, natura, verdeata, familie, copii, flori, prieteni, armonie, multe culori, calatorii, intalniri, oameni, animalute, mare, copaci, piscina, multa veselie, abundenta, copaci infloriti, fluturi mari, colorati si bineinteles caietul  cu aplicatie AR Skag. Din pacate el nu exista in copilaria, er aun vis si atat..dar acum e realitate! Ce inseamna acest caiet?In aparenta este unul simplu, cu foi albe..si cam atat, dar cu un smartphone pe care descarci aplictia Skag AR gratuit din Google Play sau App Store, o deschizi si Hocus Pocus! Magia se dezlantuie!Leii vor alerga cu viteza vântului și vor râcni din toate puterile. Păsăprile Colibri ciripesc și zboară din copac în copac. Delfinii sar din apă și te salută, urangutanul va avea grijă să te infioare, elefantul se va plimba liniștit, în timp ce tigrul și pantera vor alerga în căutarea prăzii. Toate sub supravegherea atentă a vulturilor, care vor veghea din înălțimi.Un caiet Skag AR și vei câștiga 8 prieteni noi! Si da, mi-l doresc foarte mult,el este un taram fermecat pe care il poate avea fiecare dintre noi, o colectie de animale salbatice, fioroase si impunatoare!  

  Mai jos va prezint un mic videoclip despre caietul Skag Ar, ce inseamna practic si cum ne uimeste cu frumusetile sale!http://www.youtube.com/watch?list=PLDd60Q9tXIxTkPgP3nCP0d7Kj5cZxZXqh&v=QACMjUYP6mk&feature=player_embedded




Hugs!