Pagini

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

De la copac la o casa de vis






        De ceva timp mi-am dat seama la modul evident,ca frumusetea si culoarea lemnului aduc un aer de caldura si seninatate caselor. Locuind intr-o casa din lemn, omul respira constant un aer plin de fitoncide ( substante gazoase emise de lemn) care distrug bacteriile si virusii periculosi, sunt capabile sa ionizeze si sa dezinfecteze aerul din casa, sa-i mareasca activitatea biologica, micsorand gradul de poluare al aerului, prevenind starile reumatice si infectiile respiratorii.Sunt sigura ca nu stiati aceste informatiie pretioase! ;)
Lemnul face referire directa la valorile naturale de care omul are nevoie pentru a-si simti conditia organica. Fara a cadea in atitudini telurice panteiste sau mitologii trebuie subliniat faptul ca lemnul este un material viu care provoaca o legatura emotionala cu natura, ne face sa ne intoarcem simbolic la radacinile noastre.
Casele din lemn clasice sunt cele mai convenabile si confortabile constructii pentru traiul de zi cu zi al oamenilor pentru ca provine din padure, plamanii pamantului care genereaza oxigenul de care avem nevoie. Numai aceste case din lemn pot garanta o constructie 100% ecologica. Cu ajutorul tehnologiei unice de folosire a bustenilor de montaj in constructia de case din lemn, lemnul nu mai are nevoie de finisari interne si externe suplimentare. Peisajul natural in interiorul casei are un design unic ceea ce duce la inca o reducere a preturilor de constructie eliminand consturile de finisare.
Sentimentul de confort si bunastare oferit nu este o iluzie: lemnul este unul dintre cele mai sanatoase materiale de constructii. Casa din lemn este o casa linistita reducand stresul locuitorilor sai. Construite din materiale de constructie naturale si finisate doar atat cat este nevoie, o casa din lemn retine cu adevarat frumusetea ce ne-o ofera natura.
Cu o asemenea panorama in minte oare cine nu si-ar dori o casa de lemn ca in povesti? Pentru ca, ce alt material de constructie poate oferi o liniste si caldura sufleteasca decat lemnul? In aceste casute de lemn traim sanatatea noastra, a copiilor nostri… traim vremurile sanatoase demult apuse...



Hugs!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sharing is caring!