Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 mai 2015

Comanda nou pe Miniprix.ro!







 Buna dragilor,ce faceti???La mine este o vreme de somn....ploua..este si frig..brrrrr..parca vine toamna,nu vara!De maine sper sa se incalzeasca pentru ca vreau sa ma bronzez,in sfarsit vine varaaaa!Bun,sa revenim la tema acestui articol,si anume ultima comanda de pe Miniprix..un site cu hainute,accesorii si incaltaminte,drag mie.V-am mai vorbit despre Miniprix si cu alte ocazii,astazi nu am putut sa ma abtin sa nu va arat ce frumuseti mi-am cumparat!Am prins oferta cu TRANSPORTUL GRATUIT si totul nu m-a costat decattttttttt 50,3 lei!Adica,pantofii cu bareta Fullah Sugah,pantalonii scurti de la BSK si esarfa de plaja no name.Totul a venit bine impachetat,in stare excelenta!Pantofii i-am nimerit la numar,sunt 36,eu port 36/37..de data acaeasta vin perfect.Pe ei scria ca ar costa 45 euro,eu pe site am dat 34 lei,de la 49,i-am prins la reducere,foarte tare,nu credeti??Desi au toc cui,sunt foarte comozi si deosebiti,imi plac mult!Pantalonii de la Berska sunt frumosi,merg bine vara,sunt dintr-un material bun,elastic,se muleaza bine pe corp.Iar esarfa no name am luat-o pentru plaja..se pot face si rochie,fusta..mai multe combinatii..este foarte practica cand vreau sa merg la un local pe malul marii sau piscinei..de ce nu.Am facut comanda duminica si am primit-o azi de dimineata.De obicei venea mai repede,dar cred ca au avut de onorat mai multe comenzi..de aceea au intarziat un pIic.In concluzie,sunt foarte multumita de aceasta comanda Miniprix,cu siguranta imi voi mai cumpara si alte lucruri minunate pe viitor de la ei!Voi ce parere aveti de acest site,v-ati cumparat ceva de acolo?




Hugs!


















vineri, 22 mai 2015

Inovatie alaturi de Persil Power-Mix Caps!











  Astazi după-masă am avut o surpriza extrem de placuta atunci cand am fost sunata de curierul cu kit-ul Persil Power-Mix Caps.Sunt o fana Persil de cativa ani si eram curioasa de noua varianta pudra-gel,sa vad ce are in plus fata de vechiul detergent.De maine incep testarea si revin cu pareri! Persil Power-Mix Caps ,noul detrgent pudra si gel impreuna, cu dubla putere pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare.

 Noul detergent 2 in 1 ia forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid, oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute. Formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor. Acum ai dubla putere cu Persil Power-Mix pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o capsula bicamerala usor de folosit!Momentan nu pot spune decat ca miroase excelent si ca ambalajul este de calitate la prima vedere.Maine este zi de spalat hainele,abia astept sa vad ce parere imi va face noul Persil 2 in 1,pudra si gel!Voi ce detergent folositi,ce parere aveti de Persil?








Hugs!

marți, 5 mai 2015

Un subiect tabu-păduchii

paduchi-1-660x375
”Erau cazuri cînd putea să-ți vină cineva în ospeție, iar după ce s-a ridicat de pe scaun, să vezi o grămadă de păduchi.,,Isi amintea bunica mea….Stăteau ca furncile pe acel scaun”, povestește dînsa. Era o adevărată pacoste. Femeia își amintește de o familie din sat, cu șapte copii, foarte săracă. Păduchii năpădise peste ea și nicidecum nu putea să se debaraseze de ei. Se înmulțiseră atît de mult, încît l-au răpus pe unul dintre copii. Să fi avut  vreo șapte ani acel copil. ”A murit de foame, dar și de păduchi”, susține dînsa.Era o adevărată problemă socială, dar și medicală. Din cauza păduchilor, a  pornit epidemia de tifos exantematic.”Doamne, cum mai murea lumea de tif. Unul după altul. Strașnic mai era. Tare mulți au mai murit”, își amintește cu tristete bunica.Ea are și o explicație simpla,a unui om fara multa carte, a acelei invazii de păduchi: ”Unii oameni nu aveau nici unde să se spele. Nici medicina nu era așa dezvoltată ca acum, nu se făceau controale prin școli, la locul de muncă”.Păduchii își făceau ”viză de reședință”, mai ales, în famiile sărace. ”Pe atunci, mulți oameni nu aveau haine de schimb. Se culcau în hainele de lucru, iar a doua zi în ele și munceau”, povestește bunica. Cum să nu se simtă bine, în asemenea condiții, acei paraziți? Dar tragedia era că nu puteai să-i oprești. Deja nimeni nu se mai rușina.Dimpotrivă, organizau pînă și șezători de ”curățire a capului”. Se adunau femeile și se despăducheau una pe alta.
 Prin urmare,păduchele nu cunoaste clasele sociale si nici nu face diferenta intre mediul rural si cel urban   asa ca nu suntem in ” siguranta ” putand oricand face cunostinta cu el.Sub denumirea generica de paduchi se aduna peste 3000 de specii de insecte, dintre acestea 3 fiind caracteristici omului: paduchele-de-cap, paduchele-de-corp sau paduchele-de-haine si paduchele-lat.Paduchii sunt insecte hematofage, fara aripi, care nu pot supravietui pentru perioade lungi daca sunt indepartate de pe gazda lor (traiesc 2 zile fata de o luna cat este ciclul sau normal de viata).Daca paduchele de cap este inofensiv pentru om ( intepatura sa cauzand doar mancarimi ce in timp se pot irita sau chiar infecta) reprezentand mai degraba o problema cosmetica decat una medicala, paduchele de corp este un vector patologic el putand raspandi tifosul exantematic, febra recurenta, febra de transee etc.Infestarea cu paduchi poarta numele de pediculoza si este favorizata de conditiile precare de igiena.
Paduchii sunt raspanditi peste tot. Fiecare dintre noi poate fi afectat daca:
  • intram in contact cu o persoana infestata cu paduchi;
  • daca folosim o palarie sau o caciula de la o persoana infestata;
  • daca utilizam pieptanul, peria, prosopul unei astefl de personae;
  • daca ne asezam pe patul sau covorul unei personae cu pediculoza, etc
Dar cea mai afectata categorie sunt copii cu varste intre 4 si 14 ani pentru ca ei sunt obisnuiti sa stea in grupuri, sa se joace si sa imprumute lucruri. Copilul poate lua paduchi la scoala, la gradinita, in mijloacele de transport in comun sau in parc.Fetitele sunt de 4 ori mai predispuse la pediculoza decat baietii.
Măsuri de prevenire-
  • respectarea  regulilor  de igiena  personala; baie si schimbarea lenjeriei de corp si a  celei de pat cel puţin o data la 7 zile, schimbarea imbracamintei de zi si a celei de noapte; – rufele trebuie spalate, fierte si calcate cu ferul fierbinte;
  • examinarea frecventa a scalpului scolarilor poate sa deceleze prezenta pediculozei;
  • administrarea precoce a tratamentului impiedica raspandirea pediculozei la ceilalti membri ai familiei;
  • evitarea contactului prelungit cu persoanele infestate.Pentru a diagnostica o infestare cu paduchi este necesara pieptanarea cu un pieptan special cu dintii desi si examinarea acestuia dupa fiecare trecere prin par.De stiut ca: – Problema paduchilor de cap se poate rezolva simplu si rapid, cu ajutorul produselor eficiente, testate clinic. – Subiectul paduchilor de cap nu ar trebui sa fie considerat ca fiind unul rusinos, motiv pentru care este nevoie de informare & de educare, mai ales ca 27% dintre participantii la studio au declarat ca nu stiu cum se transmit paduchii. Alte curiozitati legate de paduchi gasesti aici:http://paranix.ro/#about Despre Paranix,  http://paranix.ro/  este unul dintre brandurile de top ale Omega Pharma, numarul 1 in Europa pentru eliminarea paduchilor de cap. Acesta este prezent in toate tarile europene, comercializat si sub numele de Paranit sau Lyclear (UK). In Romania, Paranix este prezent pentru tratament sub forma de sampon si spray impotriva paduchilor de cap, si pentru preventie sub forma de spray.Aveti grija de voi!

Cinefili,incepe Festivalul de Film European!

9ff20-martie



  De 19 ediții, Festivalul http://ffe.ro/ Filmului European (FFE) marchează Ziua Europei și celebrează varietatea cinematografică a continentului. În perioada 7 – 31 mai, cinefilii din cinci orașe din România vor avea ocazia să vadă peste 50 de filme, selectate de organizatori împreună cu ambasadele europene și cu institutele culturale de la București.
Timp de trei săptămîni, vă invităm să luăm o pauză de la efecte speciale şi să ne întâlnim cu neprevăzutul cinematografiei europene – şi cu noi înşine, europenii. Versatil, polimorf, imprevizibil, aidoma vieții – și definibil doar în opoziție cu cinematografia comercială – filmul european rămâne filmul tuturor posibilităților. Spectatorii vor avea ocazia să se bucure, să își pună întrebări, să plângă și să viseze la drame, comedii, filme biografice, documentare și filme de animație din 25 de ţări europene.
În Bucureşti, proiecţiile vor avea loc la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu și Cinema Pro. Festivalul include și o serie de evenimente conexe: concerte, dezbateri, expoziţii, workshopuri.
Filmul care m-a atras pe mine se numeste sugestiv-Domnișoara Julie.
Domnișoara Julie descrie o luptă aprigă pentru putere şi dominare, mascată într-un joc crud al seducţiei şi al repulsiei.
Povestea are loc într-un castel de ţară din Irlanda anului 1880. Într-o noapte de vară, Domnişoara Julie (Jessica Chastain) lasă la o parte constrângerile sociale şi flirtează cu valetul tatălui său (Colin Farrell). Cei doi dansează, beau, îşi fac confesiuni şi se manipulează unul pe celălalt. Ea, uşor tentată de sentimentul degradării; el, un tip citit, umblat şi instruit, dar cu toate astea, pe alocuri, aspru şi grosolan. Amândoi animaţi în egală măsură de atracţie, dar şi de dezgust reciproc.Nu numai ca are un subiect deosebit de interesant,dar mai joaca si frumuselul de Clin Farrell,unul dintre actorii mei preferati!Va recomand sa-l vedeti,nu o sa va para rau si…nu uitati!Mai jos va dau si programul festivalului.
Pe 7 mai începe a 19-a ediție a Festivalului de Film European. În acest an, Festivalul se desfășoară în 5 orașe, după cum urmează:
7-14 mai: București
15-17 mai: Craiova
22-24 mai: Tirgu-Mureș si Iași
29-31 mai: Hunedoara
Festivalul aduce în România unele dintre cele mai bune filme europene, alături de o parte dintre regizorii și actorii care au contribuit la realizarea acestora.P.S Aceasta este pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/ffeRomania .Vizionare plăcută!


vineri, 1 mai 2015

Lotiune micelară 3 in 1 Elmiplant-parere













  Mi-am achzitionat zilele trecute pachetul Elmiplant compus din lotiunea micelara 3 in 1 cu extract de bumbac si crema de zi pentru ten uscat/sensibil.Am dat 17 lei si mi s-a parut o afacere chiar buna,tinand cont de faptul ca lotiunea a fost la reducere de 70% din pretul initial.Inca de la prima demachiere cu ea mi-a placut,miroase foarte frumos,nu are coloranti,parabeni si nici conservanti.Miroase a ceva gen flori,fructe...un amestec frumos si interesant.Ambalajul este de plastic si are 200 ml.Se recomanda sa se foloseasca pentru ten,ochi si buze.Este o investitie foarte buna,practic nu mai trebuie sa am in trusa cosmetică trei produse pentru demachiere,imi ajunge numai lotiunea micelara.Mi se pare si comod,dar si ieftin.Se foloseste cu dischete demachiante,se aplică pur si simplu pe discheta si prin miscari circulare se curata usor tenul.Am fost surprinsa de eficienta ei,in comparatie cu alte lotiuni micelare,aceasta este mult mai bună.Nu irita ochii si nici pielea,din contra,o lasa supla si matasoasa.Nu este nevoie de clatire,insa nu am testat-o pe un machiaj waterproof...sunt curioasa cum s-ar comporta.In descriere am citit ca este foarte ok si pentru un machiaj rezistent,ramane de vazut.Intr-un cuvant,curata foarte bine tenul,raportul calitate/pret este excelent si o recomand cu drag.Puteti vedea in poza ce ingrediente contine,seamana cu apa la culoare,insa fiind o lotiune micelara ea are apa cu ulei,de aceea trebuie agitata un pic pentru a amesteca cele doua elemente.Mi-a placut pentru ca nu agreseaza tenul,imediat dupa ce o folosesc,aplic si crema hidratanta din acelasi set.In plus,este recomandata si unui ten sensibil gratie complexului Hydro-Nutrient.Voi reveni cu un review despre crema cu extract naturale de bumbac,nu va spun decat ca am pareri numai de bine.O voi recumpara si sigur voi fi fanul ei mult timp de acum inainte.Voi ati folosit lotiune micelara?Ce parere aveti?