Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 februarie 2014

Din minunile naturii:uleiul din samburi de caise,uleiul de argan si uleiul din germeni de grau







  De ceva timp am inceout sa folosesc in crema de zi/noapte cateva picaturi din aceste 3 uleiuri asa ca..m-am decis sa va enumar cateva proprietati ale acestora,sunt minunate si am inceput sa le vad efectele pe tenul meu.Eu am tenul mix,pe alocuri am pielea uscata in combinatie cu portiuni de piele grasa,ciudata alaturare:) si am observat mici riduri de expresie.Asadar,dupa ce m-am documentat pe net mi-am cumparat de la un magazinde gen Plafar aceste uleiuri.Am prins o oferta extra buna,toate 3 la pretul unuia:Adica la 21 lei! Separat costa triplu,deci am facut o afacere excelenta!!! Va las sa citit calitatile lor surprinzatoare:


 

Ulei din germeni de Grâu – proprietăţi


Uleiul se extrage din miezul germenilor de grâu, reprezentand doar 2,5 la sută din greutatea acestora şi conţine o substanţă denumită octacosanol. Octacosanol-ul a fost evidenţiat de oamenii de ştiinţă drept un agent benefic în îmbunătăţirea performanţelor la efort.
Cantitatea de 255 mg de Vitamina E la 100 de g germeni de grâu, plasează acest ulei pe locul întâi în topul alimentelor naturale.
Deşi este un ulei puternic aromat în activităţile de gătit, este în acelaşi timp şi costisitor pentru aceste îndeletniciri, şi deasemenea, uşor perisabil. Din substanţele întâlnite în compoziţia sa nu putem trece cu vederea acidul linoleic (omega -6), 55 la sută, acidul Palmitic - 16 la sută, acidul Oleic - 14 la sută şi acidul Linolenic ( omega -3) - 7 la sută.Uleiul din germeni de grauu este un excelent protector antioxidant. Alături de Vitamina E, acizii graşi esenţiali protejează sistemul cardiovascular şi imunitar. Acidul stearic aflat în compoziţia sa are un efect benefic asupra metabolizării lipidelor, şi apără inima. Leticina, o altă componentă a uleiului, are şi ea un rol activ în sănătatea inimii, a creierului şi a ficatului.
Persoanele care au luat ulei din germeni de grâu au obţinut performanţe fizice mai bune, rezistă mai bine la efort şi au o capacitate de reacţie sporită.Aplicat pe piele are efecte de regenerare şi vindecare a acesteia. Iritaţiile şi crăpăturile sunt ajutate să se vindece, la fel şi zonele afectate de pete de soare, ridurile, cicatricele, vergeturile, psoriazisul sau ecsemele.
Se pare că pentru a beneficia de toate aceste remedii este suficient doar să consumaţi acest minunat produs al naturii. Pentru uşurinţa ingurgitării poate fi amestecat în sucuri, iaurturi sau alte produse alimentare.
De reţinut că este un produs care râncezeşte uşor, motiv pentru care trebuie ferit de expunerea la razele soarelui.
Produsul se găseşte şi în magazinele din România, fiind recomandată achiziţia lui în forma presată la rece. Îl puteţi găsi la un preţ aproximativ  de doar 14,50 ron/10 ml.

Ulei de argan – proprietăţi


Uleiul de argan este cunoscut de comunitatea Berberilor din Maroc drept un arbore al vieţii, de pe urma
lui atât oamenii cât şi animalele lor au obţinut numeroase beneficii. Frunzele şi fructele constituie hrană pentru oi, capre şi cămile, oamenii îi consumă uleiul extras din nucile sale iar cojile le folosesc pe post de combustibil. Resturile rămase în urma procesului de extragere a uleiului sunt date spre consum bovinelor.
Uleiul de argan este obţinut din nucile acestui copac şi este unul din cele mai rare şi mai scumpe uleiuri din lume. Femeile marocane folosesc de secole acest ulei pentru protecţia şi hrănirea pielii, a părului şi unghiilor lor, expuse la condiţiile dure în care trăiesc.
În prezent,uleiul de argan a câştigat o popularitate foarte mare în ţările bogate drept un ingredient minune în industria de frumuseţe. Este extrem de bogat în vitamina E şi acizi graşi, aprox. 80 lasută, fapt care determină vindecarea multor boli de piele precum şi o protecţie sigură împotriva îmbătrânirii premature cauzată de oxidare.este recomandat în afecţiuni artritice sau reumatice, în cazul nivelurilor mari de colesterol, stimulează circulaţia şi imunitatea. În dermatologie, varicele, psoriazisul, eczemele şi pielea uscată beneficiază de efectele benefice ale uleiului minune.
Arborii de argan trăieşte între 125 şi 450 de ani, fără a necesita cultivare, familiile marocane care se ocupă de producţia acestui ulei cheltuind aproximativ 12-20 de ore de prelucrare pentru fiecare litru.
Uleiul de argan este folosit în industria cosmetică de calitate, fiind înglobat în preparate de o mare diversitate.

Ulei din samburi de caise – proprietăţi


Acest ulei, obținut prin presarea la rece a sâmburilor de caise, este bogat în Omega 9, Omega 6 și vitamine (A, E, B17) și are proprietăți remarcabile de:
o prevenire a îmbătrânirii cutanate și reducere a ridurilor
o nutriție și protecție a pielii sensibile
o întărire a barierei hidrolipidice și activare a microcirculației sanguine
o protecție împotriva efectelor negative ale razelor UV
o hidratare și revitalizare a tenului tern, căruia îi redă luminozitatea.
Uleiul din Sâmburi de Caise este tolerat de toate tipurile de piele și este folosit în:
o produse destinate tenului sensibil (creme, demachiante, loțiuni exfoliante)
o cosmetice pentru tenul gras și sensibil, caz în care se combină cu uleiul de Trandafir Sălbatic
o creme și loțiuni antiaging
o uleiurile de masaj, fiind o excelentă bază pentru acestea.



Hugs!!!

vineri, 21 februarie 2014

Review Sweet Frappe- Masca si Peeling BIO




  De aproximativ 1 luna folosesc o data,de maximum doua ori pe saptamana  Masca si Peeling-ul Bio de la Biorigine. Este un asa- zis frappe plin de vitamine,dar care este in acelasi timp si o masca reparatoare pentru ten,insa si un peeling extrem de bun1 Contine 20 % ulei pur de grapefruit, 13% extract de castraveti, samburi de caise,miere de acacia si 82 % ingrediente active de hidratare,cum ar fi: glicerina,ulei organic de floarea soarelui si emulsificator din zahar. Se aplica pe piele 5 minute,dupa care se maseaza usor pentru ca ingredientele 100 % naturale sa-si faca treaba si se clateste!Pielea devine catifelata,curata si stralucitoare! Gramajul este de 75 ml,ajunge ceva timp pentru ca este recomanda sa o folosim de  1-2 ori pe saptamana ;) Costa in jur de 60 lei,merita toti banii! Miroase fresh,a grapefruit in combinatie cu miere,mai ca-ti vine s-o mananci! Este Made in France,toate ingredientele sunt de cea mai buna calitate si de origine organica,nimic conservat sau chimic. Culoarea cremei este ea din poze,are mici abraziuni care practic ele fac cea mai parte din treaba. Ambalajul este viu colorat,atragator si practic.Imi place produsul si-l recomand cu placere,in mod special celor cu tenul mixt/gras! Este o desfatare aleasa pentru tenul fiecaruia!



 Hugs!!!











joi, 20 februarie 2014

Manichiuri frumoase cu Kit-ul Nail Art Stamping




     Buna dragilor,ieri am ridicat de la Posta Romana cu mare nerabdare kitul pentru unghii Salon Express sau..varianta mai ieftina a produselor Konad.Eu am dat cu tot cu transport 26 de lei ,o nimica toata si contine:1 stampila cu 2 capete,5 matrite cu modele extrem de frumoase,1 razatoare pentru surplusul de oja si 1 suport pentru a pune matritele, precum si instructiunile de folosire. Am tot vazut pe internet o multime de fete care realizeaza niste manichiuri foartee frumoase si diversificate..si bineinteles ca am vrut si eu! Cum nu doream sa dau mai multi bani pe un kit Konad,mi-am luat o varianta mult mai ieftina..cea de la SALON EXPRESS ;) Din poze se vede ce model am ales pentru unghii,precum si tot ce contine..zilele acestea o sa mai testez si alte variante,insa astazi m-am limita la modelul cu steluta.Trebuie sa va precizez ca matritele cu modele au o folie transparenta pe ele si inainte de folosire este OBLIGATORIU sa o scoatem de la fiecare matrita-n parte.De asemenea mai este o problema cu oja,eu inca nu am luat o oja speciala,si anume:NAIL ART POLISH,am folosit ceea ce am avut..merge si una normala,dar sa fie mata si densa,mai groasa..una subtire nu este buna de nimic!Am testat mai multe oje si m-am oprit la cele din imagine.Imediat dupa folosire trebuie sa stergem totul cu acetona pentru a evita intarirea ojei si implicit...pentru a nu ne ingreuna munca de curatare.Mai jos am pus pozele,sper sa va placa!Totul a fost gata in 15-20 minute..abia astept sa mai incerc si alte modele,dar si alte culori vibrante..ca tot vine sezonul cald!!



Voi ati incercat vreodata un asemenea kit??Va place??



Hugs!!!









Punctele negre si cum sa scapam de ele








 Punctele negre se formeaza atunci porii sunt astupati cu particule de praf, resturi de machiaj, celule moarte, dar si cu sebumul secretat in exces de glandele sebacee de la nivelul tenului. Astfel, foliculul devine mai mare decat dimensiunea sa normala si se innegreste ca urmare a oxidarii melaninei. Punctele negre, cunoscute si sub numele de comedoane, se pot infecta si se pot transforma ulterior in cosuri.
Pentru a scapa de problema punctelor negre, fara prea multa bataie de cap, fara vizite costisitoare la saloanele de cosmetica sau produse farmaceutice, iti recomandam cateva tratamente naturiste.
Dar inainte de toate, trebuie sa te asiguri ca ai o rutina benefica pielii tale. Asta inseamna sa iti cureti tenul in fiecare seara inainte de culcare. Oricat de obosita ai fi, nu ar trebui sa sari peste demachiere! De asemenea, pentru prevenirea punctelor negre este necesar sa iti exfoliezi pielea regulat. Si cel mai important sfat ar fi sa nu iti traumatizezi zonele afectate, adica sa nu iti storci cosurile si punctele negre, pentru este posibil sa raspandesti infectia si pe zonele neafectate.

REMEDII EFICIENTE SI USOARE “HOMEMADE”

1. Masca cu rosie si iaurt. Piseaza o rosie proaspata de dimensiuni medii, peste care adaugi doua linguri de iaurt. Amesteca bine si aplica compozitia pe fata. Lasa sa actioneze 30 de minute, apoi clateste cu apa calduta.
2. Miere. Pune pe tenul curat miere calduta. Las-o timp de 30 de minute, dupa care clateste cu apa calduta.
3. Banda homemade. Pune intr-un vas termorezistent o lingura de lapte si o lingura de gelatina praf. Amesteca bine pana cand obtii o compozitie grunjoasa. Pune paharul in cuptorul cu microunde timp de 10 secunde, pe treapta medie. Aplica amestecul racit pe zonele cu puncte negre (nas, barbie, frunte), lasa-l sa se usuce, apoi inlatura-l cu grija.
4. Masca cu argila. Prepara intr-un bol un amestec din zeama de la o lamaie, un castravete pisat si doua linguri de lapte, peste care adaugi argila, putin cate putin pana obtii o pasta omogena. Aplica masca intr-un strat gros, dar nu o lasa sa se usuce! Atunci cand simti ca se intareste, tamponeaza masca cu o discheta demachianta imnuiata in apa.
5. Masca cu faina de ovaz. Amesteca apa de trandafiri cu faina de ovaz si aplica pe zonele afectate. Lasa sa actioneze cam 15 minute si clateste cu apa rece.
6. Pasta de dinti. Aplica in strat subtire pasta de dinti pe zonele afectate si lasa sa actioneze aproximativ 25 de minute, dupa care clateste cu apa din abundenta.
7. Lamaie. Dizolva in sucul de la o lamaie, un varf de cutit de sare de mare. Aplica amestecul pe comedoane. Dupa 20 de minute, spala-ti tenul cu apa calduta.
8. Amidon de porumb. Amesteca o lingura de otet cu 3 linguri de amidon de porumb. Aplica pasta obtinuta pe zonele cu probleme pentru circa 20 de minute, dupa care clateste cu apa calduta.
9. Cartofi. Da prin razatoare un cartof. Pune-l pe tenul curat si lasa-l sa actioneze 15 minute. Spala cu apa calduta din abundenta.
10. Bicarbonat de sodiu. Fa o compozitie din bicarbonat de sodiu si apa, cu care freaca-ti zonele afectate. Clateste dupa 15 minute.
11. Orez. Lasa cateva linguri de orez la macerat in lapte, timp de 5 ore. Piseaza pasta obtinuta si aplic-o pe zonele afecatate. Clateste din abundenta dupa 30 de minute.
12. Aburi. Pune la fiert intr-o oala apa, in care poti adauga diferite plante (musetel, menta, rozmarin). Dupa ce a inceput sa fiarba, ia oala de pe foc si pune-o pe un scaun sau pe masa, astfel incat sa iti fie comod sa te apleci deasupra ei. Acopera-ti capul cu un prosop si ramai deasupra aburilor timp de 15-20 de minute. Ia apoi un prosop mai aspru si freaca-ti usor pielea.
13. Aspirina. Fa o pasta din doua aspirine netamponate pisate si apa. Aplic-o pe fata timp de 20 de minute, apoi clateste din abundenta cu apa rece.
Pentru oricare din remediile de mai sus ai opta, aminteste-ti ca trebuie sa fii blanda cu pielea ta. Nu o freca sau apasa prea tare! De asemenea, odata ce ai scapat de puncte negre, incearca sa iti mentii sanatatea pielii incluzand in rutina ta timp pentru curatarea si ingrijirea adecvata a tenului.

Sper ca v-am fost de folos!
Hugs!!!

joi, 6 februarie 2014

GoldenKey.ro si cele mai bune apartamente


 


    

   Am vazut niste apartamente de vanzare baneasa foarte frumoase pe un site de imobiliare. Imi place sa verific macar o data pe saptamana ofertele deoarece si eu am un apartament de vanzare in centrul Bucurestiului pe care vreau sa il vand. Ca orice vanzator, vreau sa obtin un pret cat mai bun. Sper sa fac tot posibilul si sa imi iau un apartament frumos in Baneasca pentru a fii mai aproape de aeroport. Eu calatoresc mult timp si mereu ma plictisesc de moarte atunci cand trebuie sa ajung din Baneasca pana in centrul orasului. Aglomeratia din capitala este mai plictisitoare decat un zbor de 10 ore cu avionul. Iti recomand si tie sa intri pe site-ul celor de la goldenkey si sa verifici cele mai bune oferte. Iti poti cumpara acum cele mai tari apartamente oriunde doresti. Pe acest site de imobiliare sunt puse mereu oferte de calitate pentru toata lumea. Intra si verifica si tu cele mai noi oferte.





Hugs!

Despre Free-Spirit.ro









  Fiecare din noi avem un stil de muzică preferat. O melodie, un vers sau chiar n negativ care atunci când îl auzim ne face să tresărim şi să cădem într­o visare de aceea cu ochii deschişi. E un lucru care ne relaxează şi mereu artiştii noştri preferaţi ne vor încânta inimile şi vieţile cu melodiile lor. De asemenea noi ne vom dori mereu să îi întâlnim, să îi vedem, să îi ascultăm live şi de asemenea să ajungem să îi cunoaştem şi să ne dea de asemenea un autograf. Sunt lucruri care ne bucura viaţă şi ne dau putere să mergem mai departe. Ei bine, dacă vrei să îţi cunoşti şi tu artiştii preferaţi intra pe Freespirit.ro şi vezi unde are concert şi urmează­l pentru aţi îndeplini încă un vis. Cei de la Freespirit.ro organizează excursii în locurile unde artistul tău concertează. Ei bine, cu un singur click poţi să îţi întâlneşti artistul preferat şi să te delectezi cu versurile şi muzica lui şi live.



Hugs!!