Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 ianuarie 2014

Pareri despre noile balsamuri Coccolino Sensation: Coccolino Passion Flower & Red Fruits și Purple Orchid & Blueberries



 Buna sa va fie inima dragilor,astazi vreau sa-mi exprim parerea clar despre balsamurile Coccolino Sensation: Coccolino Passion Flower & Red Fruits și Purple Orchid & Blueberries. In primul rand,v-am mentionat intr-un articol anterior faptul ca am fost selecta in campania BuzzSTORE & Coccolino, dintre sute de participanti...sunt extrem de fericita si incantata de acest lucru si....astazi scriu acest articol dupa ce am folosit ambele sticle de balsam in masina de spalat.Amandoua parfumuri imi plac,miros extrem de bine,ca un parfum de la o casa celebra din afara!Am folosit o cantitate mica de produs pentru ca este foarte concentrat,cu jumatate de capacel o gramada de haine devin foarte parfumate,moi si usor de calcat.Ambalajul este ergonomic,nu aluneca din mana nici daca pielea este uda..imi place si coloritul vesel si poznas,atrage privirea instant!Ce am primti eu este editia limitata de Craciun,sunt niste produse speciale,dragi mie si le recomand cu caldura!In comparatie cu alte marci de balsam,Coccolino este mai spornic,mai parfumat si mai de calitate.Hainutele mele se pto calca acum mult mai repede si miros extraordinar o perioada lunga de timp, gratie particulelor de parfum din balsam.Un big LIKE pentru Coccolino & BuzzSTORE!In poze apare patura mea preferata,am facut si pe ea testul cu balsamul Coccolino,este si mai pufoasa si frumoasa,si miroase...WOW!





Hugs!








joi, 9 ianuarie 2014

Prezentarea coletul Coccolino& BuzzSTORE



Hey,dragilor...revin astazi revin cu prezentarea amanuntita a coletului primit ieri de la BuzzSTORE& Coccolino.oferit in cadrul noii campanii de testare a balsamurilor de rufe Coccolino!In videoclip va arat ce contine coletul,varianta live,sa zic asa..imi pare rau ca nu se simte mirosul prin calculator...era super :D In cele doua poze am vrut sa-i prezint noile minunatii si unei bune prietene de familie,d-na Maria..a ramas impresionata la modul WOW de mirosurile aromate ale balsamurilor primite de mine.A spus ca sigur isi va cumpara si ea aceste sticlute parfumate pentru haine.,ca sa devina moi si placut mirositoare!Astazi am incercat pentru prima data unul dintre cele doua balsamuri,pe cel de culoarea roz deschis..si nu pot spune decat ca am ramas incantata!Cum am deschis usa masinii de spalat,m-a izbit parfumul balsamuluii,hainele miros divin si sunt moi si catifelate!Numai bune pentru calcat!In plus,nu am pus decat o mica doza de produs pentru ca este spornic,din cei 750 ml ai unei sticle poti folosi cantitatea pentru 30 de spalari!!Deci,este foarte concentrat,chiar daca ambalajul pare mic,este economic si bun!!!


Hugs!!!











miercuri, 8 ianuarie 2014

Surpriza de la BuzzStore & Coccolino!!





    Dragii mei,acum ceva timp v-am scris ca fac parte din vasta si frumoasa comunitate BUZZStoreRomania , mai tineti minte??Bun,ei organizeaza diverse campanii,care de care mai tentante,alaturi de firme renumite si nu numai!Persoanele alese primesc un colet/pachet cu produsele care fac parte din campania respectiva si...le testeaza timp de cateva saptamani.Dupa testare,buzzerul trebuie sa faca filmulete,poze si sa posteze multe detalii despre lucrurile primite..eu m-am axat pe siteurile de socializare,poze,un filmulet,forumuri si diverse bloguri(pe primul loc este AL MEU,bineinteles! ;)). Coletul primit astazi este in colaborare cu cei de la Coccolino,am primti un superb colet care contine urmatoarele: 2 sticle de 750 ml fiecare cu balsam de rufe,tin sa mentionez ca manadoua aromele miros foarte bine!!! Aroma nr. 1 se numeste:FIORI DI TOARE E FRUTTI ROSSI si nr 2: ORCHIDEA VIOLA E MIRTILLI,iar pe langa cele doua sticle am mai primit si un simpatic si jucaus ursulet Coccolino!!!Deja l-am adaugat colectiei mele de jucarii din plus,ocupa un loc de cinste!Mai jos am pus si cateva poze cu coletul si continutul lui,sper sa va placa si sa va inscrieti  AICI si voi in comunitatea BuzzStore!!!!! Zilele acestea revin cu pareri despre balsam,cum persista,daca lasa hainele pufoase si usor de calcat si alte detalii.Am uitat sa precizez ca balsamul in cele doua variante de aroma este in editie de Craciun,editie LIMITATA.Trebuia sa primesc pachetul de Craciun insa din vina curierului de la Cargus..l-am primit abia astazi!Insa,mai bine mai tarziu decat niciodata,nu???



Hugs!!!




sâmbătă, 4 ianuarie 2014

De la copac la o casa de vis






        De ceva timp mi-am dat seama la modul evident,ca frumusetea si culoarea lemnului aduc un aer de caldura si seninatate caselor. Locuind intr-o casa din lemn, omul respira constant un aer plin de fitoncide ( substante gazoase emise de lemn) care distrug bacteriile si virusii periculosi, sunt capabile sa ionizeze si sa dezinfecteze aerul din casa, sa-i mareasca activitatea biologica, micsorand gradul de poluare al aerului, prevenind starile reumatice si infectiile respiratorii.Sunt sigura ca nu stiati aceste informatiie pretioase! ;)
Lemnul face referire directa la valorile naturale de care omul are nevoie pentru a-si simti conditia organica. Fara a cadea in atitudini telurice panteiste sau mitologii trebuie subliniat faptul ca lemnul este un material viu care provoaca o legatura emotionala cu natura, ne face sa ne intoarcem simbolic la radacinile noastre.
Casele din lemn clasice sunt cele mai convenabile si confortabile constructii pentru traiul de zi cu zi al oamenilor pentru ca provine din padure, plamanii pamantului care genereaza oxigenul de care avem nevoie. Numai aceste case din lemn pot garanta o constructie 100% ecologica. Cu ajutorul tehnologiei unice de folosire a bustenilor de montaj in constructia de case din lemn, lemnul nu mai are nevoie de finisari interne si externe suplimentare. Peisajul natural in interiorul casei are un design unic ceea ce duce la inca o reducere a preturilor de constructie eliminand consturile de finisare.
Sentimentul de confort si bunastare oferit nu este o iluzie: lemnul este unul dintre cele mai sanatoase materiale de constructii. Casa din lemn este o casa linistita reducand stresul locuitorilor sai. Construite din materiale de constructie naturale si finisate doar atat cat este nevoie, o casa din lemn retine cu adevarat frumusetea ce ne-o ofera natura.
Cu o asemenea panorama in minte oare cine nu si-ar dori o casa de lemn ca in povesti? Pentru ca, ce alt material de constructie poate oferi o liniste si caldura sufleteasca decat lemnul? In aceste casute de lemn traim sanatatea noastra, a copiilor nostri… traim vremurile sanatoase demult apuse...



Hugs!!!