Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 iulie 2013

De azi sunt buzzer cu acte in regula,am primit kit-ul Gerlinea!







     Exact, multumita campaniei de testare oferita de cei de la BUZZStore alaturi de Gerlinea,o renumita firma originara din Belgia,alaturi de numerosi nutritionisti belgieni si francezi ,care au creat o linie deosebita de produse delicioase menite sa ne ajute sa slabim sau sa ne mentinem la greutatea dorita!Kit-ul primit contine produse cum ar fi milk shake-ul dietetic cu ciocolata sau vanilie,biscuiti dietetici cu vanilie/lamaie,batoane de ciocolata,10 vouchere pe care le voi darui unor prietene care vor sa slabeasca si elementul surpriza a fost o coarda!Nu am mai sarit cu coarda de ani de zile,astazi mi-am amintit de copilarie ;) In plus,este practic un sport saritul cu aceasta,imi tonida trupul si ma mentin zvelta!De maine voi incepe testarea propriu zisa,multumesc inca o data GERLINEA& BUZZStore ca fac parte din cele numai 100 de persoane care testeaza produsele acestea!!!!!



Hugs!

Vreau un internet mai ieftin si in afara tarii



  

Există mai multe posibilităţi să utilizaţi internetul gratuit sau la preţuri mai mici atunci când călătoriţi în afara ţării. Nu ştiaţi?Va ofer eu cateva ponturi ;)

 Este 4.00 dimineaţa, iar pe Aeroportul Otopeni s-a creat deja un furnicar de oameni. Este o situaţie normală, pentru că multe zboruri pleacă în jurul orei 6.00. În faţa porţilor de îmbarcare, oameni în costum, tineri în pantaloni scurţi sau membri ai unor familii cu copii navighează pe internet. „Să mai facem una-alta, cât suntem în ţară, că pe urmă nu mai folosim modemul USB", îi spune un călător altuia. Indiferent că merg în străinătate în interes de serviciu sau în vacanţă, cam toţi pasagerii au un laptop cu ei. Poţi constata asta chiar de la controlul de securitate, unde laptopul trebuie scos din rucsac şi pus, separat de celelalte lucruri, într-o altă tavă. Problema este: ştie toată lumea ce costuri presupune utilizarea serviciilor de internet mobil bazate pe modem USB în afara graniţelor? Bineinteles ca sotul meu nu s-a interesat cât este tariful şi a navigat ca şi când se afla în România. „Când a venit factura, era să fac stop cardiac. Aveam de plată aproximativ 600 de lei." Factura a trebuit plătită, dar de atunci nu mai pleacă niciodată cu modemul la el, pentru a nu fi ispitit.
Dacă ştiţi că nu puteţi sta departe de calculator atunci când călătoriţi, cea mai la îndemână soluţie este să alegeţi un hotel care oferă o conexiune la internet gratuită, fie ea wireless (fără fir) sau cu fir. Cele mai bune site-uri pentru a verifica mai multe hoteluri în acelaşi timp sunt booking.com şi venere.com. Pe ambele se specifică foarte clar dacă conexiunea la internet este sau nu gratuită. Atenţie! Multe hoteluri oferă internet gratuit doar în lobby-ul de la intrare, nu şi în camere. De asemenea, trebuie să mai ştiţi că hotelurile care se află în zonele economice ale marilor oraşe tind să taxeze clientul cu o sumă exorbitantă pentru o oră de navigare pe internet, sumă care poate ajunge şi la 9-13 euro. Aceste hoteluri sunt destinate, de regulă, oamenilor de afaceri, iar astfel se explică şi preţul exorbitant. Aşa că orientaţi-vă către hotelurile destinate turiştilor - acestea sunt, de regulă, situate în perimetrul central al oraşului.
Marea majoritate a aeroporturilor le oferă posibilitatea călătorilor de a se conecta la internet. De cele mai multe ori, utilizatorului i se va cere - atunci când încearcă să acceseze o pagină web - să cumpere un abonament. Majoritatea providerilor din aeroporturi oferă un abonament de câteva ore sau unul de 24 de ore. Diferenţa nu este numai de preţ, cel de 24 de ore fiind semnificativ mai scump, ci şi de avantaje. În cazul abonamentelor de 3 până la 6 ore, clientul va putea folosi acest timp alocat oricând într-o perioadă de 6 sau 12 luni. Abonamentul de 24 de ore expiră la... 24 de ore din momentul primei conectări. Aşa că, dacă veţi mai trece prin acelaşi aeroport vreodată, .cel mai bine este să optaţi pentru abonamentul care permite utilizarea timpului inclus oricând într-o perioadă mai mare.
Ştiu ca ai nevoie si de o optiune mai convenabila si usor de utilizat,prin urmare te-aşteaptă multe surprize în vacanţă!!! De aceea, cu noua opţiune Go Europe de la Orange comunici din străinătate la tarifele din reţea, pentru 1 euro/zi:
  • 0,15 euro/minut pentru apelurile iniţiate
  • 0,062 euro/SMS trimis
  • 0,28 euro/MB pentru traficul de internet
totul cu 1 euro/zi
  • opţiunea este disponibilă doar abonaţilor Orange
  • opţiunea este valabilă în ţările din zona 1: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadalupa, Guiana Franceză, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Martinica, Monaco, Norvegia, Olanda, Polonia, 
  • Portugalia (inclusiv insulele Azore şi Madeira), Reunion, Sf. Bartolomeu, Sf. Martin, Slovacia, Slovenia, Spania (inclusiv insulele Baleare şi Canare), Suedia, Ungaria

Foarte tare,nu?Ce parere aveti?Ati folosit internetul in strainatate?

Hugs!



vineri, 26 iulie 2013

O noutate de la LG:imprimanta LG Pocket Photo

banner-campanie-lgpocketphoto


  

   Buna dragilor,revin astazi cu un articol despre ceva relativ nou in domeniu imprimantelor,si anume e vorba despre LG Pocket Photo!LG Electronics (LG) anunţă lansarea pe piaţa din România a imprimantei mobile smart Pocket Photo, model PD221, care oferă consumatorilor o experienţă creativă de printare a fotografiilor, instant, prin wireless, direct de pe smartphone. LG Pocket Photo dispune de servicii avansate de printare a fotografiilor şi oferă soluţii excelente de conectare wireless, fiind un partener ideal pentru smartphone-urile Android Este perfecta atunci cand vrem sa scoatem rapid,simplu si la moda orice poze dorim..indiferent de locul unde ne aflam!Avem nevoie doar de aceasta superba imprimanta si de un smartphone,extrem de simplu,nu?Mi-o doresc mult,este si simpatica ca design,ergonomica si cum ador marca LG.....sper sa pun mana si pe acest nou produs ;) Imi amintesc de o vara de acum 2 ani de zile,eram undeva in zona Sighisoarei cu familia..si aveam un smartphone dar nu avea card...aceasta imprimanta minune era perfecta,ramaneam cu pozele facute in natura de atunci,din pacate am pierdut din ele..tocmai din lipsa ei.Anul acesta situatia va fi alta,voi printa instant orice poza imi doresc!


Hugs!

luni, 22 iulie 2013

Parerea mea despre noua cupa menstruala SoftCup







  



   Softcup este o cupa flexibila refolosibila pentru uz intern, care se pozitioneaza în jurul colului uterin.  Un aspect esential care nu ar trebui pierdut din vedere ar fi ca Softcup nu absoarbe lichidul menstrual, ci doar are functia de a colect.Materialul din care este conceputa cupa menstruala Softcup este inert, hipoalergenic, ne-absorbant, ne-iritant, polimeric ce a fost utilizat mai bine de doua decenii pentru fabricarea produselor medicale precum cateterele si biberoanele pentru copii. Analizand avantajele si dezavantajele acestui produs putem spune ca Softcup este alternativa perfecta pentru femeile ocupate sau pentru femeile care nu vor  sa aiba grija schimbarii tamponului sau absorbantului la fiecare câteva ore. Inclusiv sportivele de performata vorbesc cu entuziam despre ajutorul oferit de Softcup în timpul probelor sportive.Femeile cu un program ocupat, ce calatoresc foarte mult, nu pleaca niciodata de acasa fara Softcup. In randul avantajelor acestui produs putem incadra faptul ca poti purta Softcup pâna la 12 ore, Softcup este confortabil în timpul înnotului sau în timpul altor  activitati, elimina mirosurile menstruale, deoarece lichidul menstrual nu este expus aerului si de asemenea Softcup sprijina actul sexual în timpul menstruatiei.Siguranta este foarte importanta când vine vorba despre sanatatea aparatului reproducator. Softcup este  un produs testat si autorizat FDA (Food and Drug Administration)  aflându-se pe piata de mai bine de 10 ani. Inclusiv materialul din care este conceputa cupa reprezinta un plus major.Cupele menstruale Softcup sunt foarte confortabile si nu cauzeaza uscarea sau iritarea zonei intime. Softcup nu au aripioare, fire textile, ai garantia ca te bucuri de libertate pana la 12 ore!Pretul ei este de 29 lei si merita din plin toti banutii,o recomand cu drag.Tin sa-i multumesc din suflet lui Beauty by COCO pentru ca mi-a dat ocazia sa testez aceasta cupa inovatoare,si bineinteles sponsorului SoftCup ;) Voi ati folosit ceva de genul vreodata?




Hugs!

luni, 15 iulie 2013

Ce minunatii am primit astazi de la Avon& L`Occitane en Provence!!!





Buna dragii mei,astazi am dorit foarte mult sa va prezint cateva produse dragi mie,primite astazi prin curier!Mi-am comandat un parfum by Avon,numit sugestiv ASPIRE.e apa de toaleta,miroase superb si din cate vad si persista,dar revin cu o parere mai clara pe viitor, si un set de la L`Occitane en Provence,o marca foarte buna de cosmetice,dar si un pic cam scumpa ,drept ce e;) Am optat pentru un gel de dus de 250 ml cu verbina si o lotiune de corp de 150 ml tot cu VERBINA..verbina miroase ca lamaia,este fresh si senzuala,o ador!!!Pe cele 2 produse am dat 170 ron(gelul costa 70 ron si lotiunea aproximativ 100 ron) iar parfumul l-am luat cu 27 lei cu tot cu taxe de transport de pe Okazii.ro..in catalog am vazut ca ar costa 65 ron!!E o diferenta marisoara,am facut o afacere ff buna!Voi ati folosit vreun produs de la firmele pomenite mai sus???



Hugs!

luni, 1 iulie 2013

F64 si ce mi-as alege vara asta de aici








         Buna dragilor,in aceasta ploioasa seara m-am decis sa raspund cu drag si spor...sper eu..la o intrebare pertinenta si deosebit de interesanta:Ce mi-as cumpara de pe site-ul f64.ro in valoare de..5000 de euro??DAAA.AM SCRIS BINE,5000 de euro!!!!In primul rand am dat fuga pe pagina camerelor video compacte,le ador,nu ocupa mult spatiu si isi fac treaba bine de tot!Nu degeaba se spune ca esentele tari se tin in sticlute mici,nu?Prima care mi-a sarit in ochi a fost o frumusete de la Sony,si anume Aceasta,are de toate pe ea...de la filmare in stil Full HD si pana la modul activ de stabilizare optica SteadyShot mentine imaginile uniforme si stabile in orice moment!!!Unde mai pui ca este si la promotie,va invit sa intrati sa o vedeti pe site.A doua mica frumusete care mi-a placut este camera foto compacta de la Nikon,o superbitate portocalie,perfecta de folosit si pe uscat si in APA,da,este waterproof,eu nu am mai vazut aceasta camera si mi-as dori-o foarte multtt!Mai ales ca este vara,este perioada vacantelor calduroase si a concediilor ;)De 5000 euro as achizitiona camere foto si video pentru toate rudele si prietenii,stiu ca si ei isi doresc un astfel de cadou,mult asteptat de toti!




Hugs ;)