Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 august 2012

Stop GA!!!!!

Fetelor,STOP GA,in cateva momente revin cu lista tuturor participantilor si cu rezultatul final..adica cu cei 2castigatori!!!!Fiti pe faza;)


1.Ana Naghi

2.Beauty and others

3.Radu Adina

4.Christina

5.catalina mitu

6.BbyDoLL

7.Andreea

8.Gavriloi Adina

9.Anaiss

10.andreeabacau

11.Lazar Oana

12.Catalina Sora

13.Jane

14.Csipkes Monika Gabriella

15.R3musak3

16.Ramona Dancea

17.Madalina

18.IULIA SAVA

19.Corina

20.Sandu Florina

21.Andreea Elena

22.Monika

23.Oana

24.Alexandra

SI FERICITELE CASTIGATOARE SUNTTTTTTTTTTTTTT: NR 20.SANDU FLORINA SI NR 15.R3MUSAK3!!!!!!!!1FELICITARI FETELOR!!VA VOI CONTACTA PE E MAIL PT DETALII.MULTI PUPICIIII!!!

luni, 27 august 2012

Plantele medicinale si sanatatea feminina - partea I


Descoperirile din domeniul medicinei au facut posibil ca mai toate substantele naturale de care are nevoie corpul nostru sa fie inlocuite cu produse sintetice. Totusi, in ultimul timp se observa o reintoarcere catre natura si catre plantele medicinale, care adesea se dovedesc a fi adevarate medicamente mai ieftine, mai blande si cu mai putine efecte secundare.
Multe plante si-au dovedit eficacitatea in tratarea bolilor tipic feminine. Atentie, insa, remediile naturale, ca si medicamentele sintetice trebuie luate doar dupa consultarea unui medic. 

Papadia

Papadia, care face parte din familia Asteracee ajuta ficatul, stimuland productie bilei si inhiband productia de grasimi. Pntru ca ficatul este cel care consuma excesul de hormone, papadia poate trata o serie intreaga de probleme ale menstruatiei, ale menopauzei si ale sanilor.

Frunza de papadie este un diuretic excelent, motiv pentru care poate ususra retentia de lichide asociata cu sindromul premenstrual. Atat frunza cat si radacina de papadie pot preveni acumularea de kilograme asociata cu retentia de lichide si cu metabolimul lent.

Frunzele de zmeur

Zmeurul face parte din familia Rosacee. Frunzele lui sunt bogate in minerale, calciu, magneziu si fier

Frunzele de zmeur au fost private ca un panacea universal pentru sanatatea feminine. Ele erau introduce in alimentatia fetelor, odata cu prima menstruatie, pentru a le fi de ajutor pe parcursul schimbarilor prin care trec. Frunzele de zmeur usureaza crampele menstruale, reduce "poftele" si sangerarea excesiva. 

Ceaiul din frunze de zmeur este folosit de mult timp pentru a mari fertilitatea. Femeilr insarcinate din China, Europa si America foloseau acest cei pentru a scapa de o serie intreaga de probleme associate cu sarcina. S-a observat ca pana si animalele gestante cauta aceste frunze.

In sarcina, frunzele de zmeur sunt folosite pentru a preveni greturile si sangerarile si pentru a imbunatati calitatea sangelui, reducandu-se, astfel, riscul de anemie. De asemenea acest ceai face ca colostrul sa fie mult mai hranitor.

De asemenea, ceaiul din frunze de zmeur este folosit in timpul travaliului, deoarece se pare ca substantele pe care le contine sunt un bun tonifiant pentru muschii pelvici si pentru uter.

Baut dupa nastere, ceaiul de zmeur, usureaza nasterea placentei, ajuta la refacerea uterului si previne sangerarile postpartum. Totusi, nu se recomanda pe perioada alaptarii, deoarece proprietatile lui astringente scad cantitatea de lapte produs.

La femeile ajunse la menopauza, ceaiul de zmeur pastreaza tonusul uterului si scade intensitatea bufeurilor de caldura.

Vitex agnus castus 

Vitex agnus castus, (cunoscut si ca fructul castitatii, piperul calugarului sau mielarea) este cunoscuta inca de pe vremea lui Hippocrate. Aceasta planta stimuleaza glanda hipofiza, care controleaza hormonii sexuali, inclusiv progesteronul.

Vitex poate regal ciclul menstrual, ajutand atat in cazul sangerarilor excesive, cat si in cazul menstruatiilor prea dese. De asemenea, poate vindeca amenoreea si sangerarile intre menstruatii. 

Vitex este folosita cu success si pentru problmele associate cu menstruatia: tensiune si acne premenenstruala, constipatia, retentie de lichide, insomnie si migrene. Poate fi de ajutor si in cazul problemelor pshihologice, precum pofta de dulciuri, anxietatea, depresia. 

S-a observat ca Vitex functioneaza prin stimularea productiei de hormone lutieinizant si prin inhibarea productiei de hormone foliculo-stimulator, ceea ce are ca rezultat un nivel crescut de progesteron si un nivel mai echilibrat de estrogen.

La mamele care alapteaza Vitex, imbunatateste producerea laptelui. Rezultatele cele mai bune se obtin daca se foloseste aceasta planta in primele 10 zile dupa nastere. S-a descoperit ca Vitex agnus castus echilibreaza nivelul de prolactina (hormonal asociat cu producerea de lapte). Destul de interesant este faptul ca poate sa reduca nivelul de prolactina la femeile care nu alapteaza si care au cicluri neregulate. 

Soia

Se pare ca in Orientul Indepartat, unde se consuma foarte multa soia, sunt mai rare cazurile de cancer si problemele cauzate de menopauza. Soia contine un antioxidant care poate reduce bufeurile de caldura si impiedica dezvoltarea tumorilor canceroase. De asemenea, s-a demonstrate ca soia este de mare ajutor in lupta cu colesterolul.

sâmbătă, 25 august 2012

Amenajeaza-ti casa si gradina cu Produse Menaj!!!!


Societatea Alvis Comserv a luat fiinta in anul 1997 , activitatea de baza este comercializarea produselor de uz casnic si menaj din material plastic, lemn si metal. O alta gama de produse ar mai fi jucariile si produsele textile, care, de asemenea, se gasesc in cadrul magazinelor noastre.Incepand cu anul 2008 am considerat ca societatea  Alvis comserv srl ar putea sa aduca un plus pietei de comert electronic romanesc oferins produse si servicii de calitate si la standarde internationale.Am reusit sa crestem si sa ne dezvoltam datorita seriozitatii, profesionalismului si dedicatiei de care am dat dovada in incercarile noastre de a va satisface ca si clienti.Din momentul inceperi activitati noastre principala noastra preocupare a fost si este sa oferim cele mai bune preturi si oferte pentru a ne fideliza clientii , sloganul magazinului  fiind : " Magazinul unde faci economii" .

 Alegerea unui storcator nu este asa simpla cum pare. Toate storcatoarele pot face suc, dar procedeele actuale si rezultatele obtinute sunt totdeauna diferite. Procesele diferite implica pasi de lucru diferiti, timp diferit pentru stoarcere, fructe si legume diferite, sucuri rezultate diferite.
Gasirea storcatorului potrivit implica intotdeauna un compromis. Un storcator de fructe perfect nu exista inca si de aceea inca dinainte de a-l cumpara trebuie sa ne punem cateva intrebari:Ce fel de suc imi place?Iti place sucul nectar, gros, plin de pulpa de la fructe si legume obtinut cu vite za mica sau prefer sucul apos rezultat la storcatoarele centrifugale? 

Cat de multe fructe si legume  voi procesa?Storcatoarele centrifugale pot procesa o cantitate mare de fructe si legume intr-un timp scurt, pe cand storcatoarele la viteze mici de rotatie lucreaza pana la 30 minute continuu. Cu ajutorul storcatoarelor ce lucreaza la viteze mici de rotatie, sucul rezultat este de o calitate mai buna si mult mai sanatos, este complet. 


Cat de des voi folosi dispozitivul?

Toate storcatoarele trebuiesc curatate dup ace ati finalizat cu procesul de stoarcere.Aceasta actiune ar putea sa fie in regula la inceput dar un mare chin dupa ceva timp
In cazul in care un storcator de fructe profesional depaseste cu mult bugetul tau, si totusi vrei sa te bucuri acasa la tine de beneficiile sucurilor naturale preparate proaspat, o buna alternativa este:Storcatorul de  fructe profesional MT 7659, un storcator de fructe clasic, care vine la un pret rezonabil. Este micut, nu foarte silentios, dar isi face treaba foarte rapid iar procedeul de curatare nu este deloc complicat, in pachet venind si cu o perie de curatat.Poate un mic dezavantaj al acestui storcator de fructe este faptul ca este destul de greoi, chiar daca dimensiunile sunt destul de compacte, are aproape 5 kilograme. Dar totusi, ma gandesc ca nu il transporti zilnic si isi va gasi repede un loc in bucataria taPoate un mic dezavantaj al acestui storcator de fructe este faptul ca este destul de greoi, chiar daca dimensiunile sunt destul de compacte, are aproape 5 kilograme. Dar totusi, ma gandesc ca nu il transporti zilnic si isi va gasi repede un loc in bucataria ta...:Storcatorul de  fructe profesional MT 7659 stoarce zeama din orice fructe zemos prin procedeul de presare combinat cu centrifugare, lasand sa treaca si bucati mici din pulpa fructelor. Sita prin care trece zeama este din otel inoxidabil, ceea ce este clar un avantaj fata de storcatoarele de fructe ale brandurilor mai no-name, care intr-adevar se vand cateodata chiar si la jumatate de pret..insa totusi, deja acolo se face terci, nu suc de fructe sau legume. Un alt avantaj mare pentru mine, este faptul ca storcatorul Gorenje are doua recipiente, unul in care iese sucul – foarte practic pentru ca are si un maner mare, de aproximativ un litru si un recipient mare pentru reziduri, asa ca iarasi procedura de curatare este simpla si comoda, si de asemenea, daca ai, poti sa pui componentele si in masina de spalat vase.
VA INVIT CU DRAG SA INTRATI PE SITE,POATE VA PLACE CEVA DE ACOLO.NUMAI BINE!

vineri, 24 august 2012

Fetelor,ce ziceti de premiile unui viitor GA pentru luna SEPTEMBRIE?


Buna dragilor!!M am decis sa va arat cateva pozici cu viitoarele produse alese pentru GV lunii septembrie...Sper sa va placa!!Premiul 1 este format dintr- geanta ,,BLACK&RED,, si un inel cu cristale,foarte frumos si finut!!!                                   



Premiul 2 este alcatuit din 2 produse necesare unui ten acneic cu puncte negre:O solutie pentru puncte negre si cosuri de la FAVISAN si o mostra de NormaDerm  de la VICHY.

Conditii de participare:1.Abonare GFC
                                   2.Abonare E MAIL
                                   3.Share pe Facebook
                                   4.Comentariu cu informatiile cerute
Va voi anunta cand incepe GA ul,cel mai probabil peste cateva saptamani.Pupici
       

miercuri, 22 august 2012

Blog SALE!!!!!!






Pantofi LUCIA,marime 37,purtati numai de 2 ori,din piele intoarsa!!Pozele sunt reale,am dat pe ei 150 lei,ii dau cu 50 lei cu transport inclus pentru ca mi sunt mari.I am luat crezand ca sunt ok,dar s au mai lasat si mi ies din picior:(


Portfard Zebra NOU by Avon.Pret:26 lei cu transport inclus.Este deosebit si foarte practic!
Mp 3 SHREK ORIGINAL!!Este NOU,pret 50 lei cu transport inclus.Are accesorii incluse:cablu de date+casti originale.Este verde si galagios!!!!

marți, 14 august 2012

O noua surpriza pentru voi!!!!


Pentru ca doar ce am aflat ca voi pleca in vacanta undeva unde e soare si multa apa..adica la mare...voi afisa astazi micul GA de care va pomeneam zilele trecute.M am decis sa am 2 castigatoare,sa fie 2 fete fericite,nu doar 1!Premiile sunt formate din:1)O oja rosie LemaX si o mostra AslaVital pentru curatirea fetei SI 2)O oja  galbena Colorama Mini de la Maybelline si o mostra tot pentru curatirea fetei de la AslaVital!!Tin sa mentionez ca sunt cumparate de mine,cu multa placere pentru doua dintre voi.Concursul incepe astazi-14.08.2012 si tine pana pe 28-08-2012 ORA 12:00 P.M (adica 2 saptamani)..Regulile sunt deja cunoscute:Inscrierea la GFC,SHARE si o adresa de E MAIL pentru a va contacta in caz de castig.Va urez vacanta placuta sau spor la treaba,in functie de unde va aflati!Numai bine!!!

Traditii si superstitii de Sfanta Maria


Adormirea Măicii Domnului sau Sfânta Maria Mare este considerată una dintre cele mai importante sărbători ortodoxe. Sărbătoarea este precedată de un post de două săptămâni. În tradiţia populară, Sfânta Maria, înseamnă, pe lângă semnificaţia religioasă, şi o serie de obiceiuri şi tradiţii.
Sărbătoarea aminteşte de momentul în care Fecioara Maria adorme pentru totdeauna , trupul şi sufletul său fiind luate de la ceruri de însuşi Iisus Hristos. Tradiţia spune că, de Sfânta Maria, se culeg flori şi se pun la icoana Preacuratei, considerându-se că ele vor fi bune de leac. În familiile cu fete de măritat , icoana este spălată cu flori de busuioc pentru a aduce noroc în dragoste. De Sf. Maria se culege năvalnicul, o plantă care trăieşte în păduri, în locuri ascunse cunoascute doar de femeile în vârstă. Planta este dăruită fetelor pentru a avea norocul să întâlnească un băiat gospodar şi iubitor.
Gospodinele duc astăzi la biserică fructe pe care le slujesc şi apoi le dau de pomană pentru sufletul rudelor decedate. Tradiţia spune că, dacă de Sfânta Maria înfloresc trandafirii, va fi toamnă lungă.
În ziua de Sf. Maria este celebrată şi ziua marinei, pentru că SF. Maria este patroana marinarilor.
Între cele două Mării, Maria Mare (15 august) şi Maria Mică (8 septembrie) este timp prielnic pentru semănatul grâului. Sărbătoarea Adormirii Măicii Domnului  încheie un ciclu, redeschis de cea a Naşterii Măicii Domnului, din 8 septembrieAdormirea Maicii Domnului este una dintre cele mai importante sărbători de peste an, foto: arhivă

Castigatorul la primul GA de pe acest blog:)

Buna dragii mei,s a facut ora 12 siiiiiiiiiiii e timpul sa afisez lista cu toti participantii la GA,dar si fericitul castigator.Au fost 22 de intrari,le multumesc tuturor fetelor pentru participare!Va pun pe blog lista si la final inregistrarea cu tragerea la sorti:   1.Tatiana Sorina    
2.Jane
3.Budadana
4.Christina
5.Cris
6.Ghelase Mihaela
7.Anca Bogdana
8.Valentina Bratosin
9.Andreea
10.Andreea Elena
11.Miha4Sora
12.luciananadina
13.Ana Naghi
14.Enchanted Ana
15.Beauty and others
16.Andreea Ciornei
17.BbyDoll
18.Oana
19.Iulia Sava
20.Corina
21.Vero Sima
22.Andreea Serban            
Si acum urmeaza aflarea castigatoarei: este NR 16!!!!Felicitari Andreea!!!!!Te contactez astazi pentru adresa:).Pupici si nu fiti dezamagite,zilele astea voi organiza un alt GA la fel de dragut!!!!O zi buna!!!                                                                             

luni, 13 august 2012

Fetelorrrrr mai astept inscrieri la GA!!!Maine il inchid la pranz,la ora 12!!!!Pup

Pana maine la 12 mai va puteti inscrie la primul meu GA de pe acest blog,sper ca va plac premiile pentru ca vor urma si altele in viitorul apropiat.Pe 11 august a fost ziua mea de nastere si voi organiza un GA micut zilele acestea..asa ca..FITI PE FAZA!!!Maine voi inregistra tragerea la sorti,va urez BAFTA tuturor!!O seara placuta!!Puppppppppp

marți, 7 august 2012

Sa aducem Romania acasa!!!!!



A XXX-a editie a Jocurilor Olimpice se va desfasura la Londra, Marea Britanie, in perioada 27 iulie – 12 august 2012. Si pentru ca sanatatea sportivilor este pe primul loc, anul acesta,http://www.aducemromaniaacasa.ro/este partener al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman si sustine campionii Romaniei la Olimpiada de la Londra 2012. Info suplimentare: Gerovital a oferit tuturor posibilitatea de a se implica direct în susținerea Echipei Olimpice a României direcționând 1% din valoarea produselor vândute în perioada 14 octombrie – 14 decembrie 2011 si in perioada 1 iunie – 12 august 2012 către pregătirea echipei naționale pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.Potrivit ultimelor estimari, lotul Romaniei la Jocurile Olimpice de anul acesta este compus pana in prezent din 102 sportivi care vor concura la cel putin 12 sporturi.
Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a stabilit obiectivul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra: cucerirea a cel putin 10 medalii, dintre care trei de aur.
Sa patrundem insa in lumea de poveste, dar si de sacrificiu a unora dintre cei mai importanti sportivi romani care au scris istoria Jocurilor Olimpice.
Catalina Ponor se poate mandri cu medalia de aur castigata la Jocurile Olimpice de la Atena, Grecia, desfasurate in anul 2004, ca membra in echipa romana de gimnastica, dobandind la aceeasi olimpiada cate doua medalii de aur, la barna si la sol. Catalina, care a fost supusa anul trecut unei operatii de curatare a aortei, a revenit anul acesta, la doi ani dupa ce renuntase la sportul de performanta, in cadrul campionatului de gimnastica de la Bruxelles, Belgia, semn ca uneori cariera cere sacrificii, insa munca si talentul isi spun cuvantul.
S_IZBASA_-_COMPETITIE1Sandra Izbasa, gimnasta romana de talie mondiala, a participat la Jocurile Olimpice din anul 2008 de la Beijing, China, unde a obtinut medalia de aur la sol si medalia de bronz alaturi de alte 3 colege in competitia pe echipe. In trecut, Sandra a avut probleme de sanatate, si-a rupt tendonul lui Ahile si, desi a suferit mult la recuperare, a demonstrat ca ea si gimnastica au multe lucruri in comun. “Eu am obiective, nu asteptari. Principalul meu adversar sunt eu insami”, declara Sandra, intrebata fiind despre Jocurile Olimpice de anul acesta.
Marian Dragulescu - sportivul in varsta de 32 de ani se poate mandri cu participarea la Olimpiada de la Atena, Grecia, din anul 2004, unde si-a ajutat echipa la castigarea medaliei de bronz. De asemenea, a castigat medalia de argint la sol si medalia de bronz la sarituri. Si cum niciun sportiv nu este ferit de probleme, Marian Dragulescu a fost si el urmarit de accidentari, a intampinat probleme la glezna dreapta si a fost chiar operat. „A fost o interventie dificila, reconstructie de ligamente la glezna. Daca o sa fiu sanatos, sper ca de aceasta data sa fie cu noroc si sa castig titlul olimpic, declara Marian in anul 2011.
79028162_szaboEcaterina Szabo, fosta campioana olimpica la gimnastica, multipla medaliata la Jocurile Olimpice de vara din 1984, Los Angeles, SUA, este una dintre gloriile gimnasticii romanesti. Traieste in prezent in Franta, insa spune ca s-ar intoarce cu drag in Romania. A cunoscut gloria, a fost aplaudata de milioane de oameni, insa in prezent traieste o drama, avand hernie de disc la patru vertebre, operatiile fiind neaparat necesare.
Povestea primelor Jocuri Olimpice incepe in anul 776 i.Hr. in Grecia Antica iar in zilele noastre celebreaza cele mai bune performante sportive. Oraselul Olympia era gazda concursurilor de agilitate si putere, iar Festivalul Olimpic incepea cu prima luna plina dupa solstitiul de vara, repetandu-se la fiecare 1.417 zile. Torta olimpica este o traditie a Jocurilor Olimpice a carei defilare se desfasoara in perioada 19 mai - 27 iulie, inaintea Jocurilor. Durata lor nu poate depasi 15 zile si se desfasoara o data la 4 ani.
Noi, cei care privim si aplaudam sportivii romani din fata televizoarelor, nu putem decat sa ii admiram si sa le multumim pentru devotamentul si sacrificiile facute!P.S :Era sa omit urmatoarea parte unde puteti castiga numeroase premii importante:        
  • campania promotionala „AUR, ARGINT SI UN BRONZ PERFECT”care se va desfasura in perioada 1 iunie- 12 august2012. In cadrul acestei campanii, produsele de plaja din gama Gerovital Sun (Ulei Bronzant, Ulei Bronzant Protector SPF6, Emulsie Plaja SPF10, Emulsie Plaja SPF15, Lotiune Plaja SPF20, Emulsie Plaja SPF30, Emulsie Protectoare Copii SPF30, Crema Ultraprotectoare SPF50, Crema Anti-Imbatranire Fata SPF50, Lotiune Calmare Arsuri Solare, Lapte Reparator Dupa Plaja, Emulsie Autobronzanta, Ulei bronzant regenerant SPF10 si Crema bebe SPF50) iti pot aduce medalii de aur si de argint
  •  aplicatia de Facebook ce indeamna romanii sa sustina sportivii romani la jocurile olimpice – Harta Suporterilor (http://www.facebook.com/farmec.company) si contul de twitter – (https://twitter.com/#!/farmec).Succes!!!!
           

vineri, 3 august 2012

Cele 7 miracole ale zilei de nastere

Cei nascuti Luni - MIRACOLUL CUVANTULUI

Luni este o zi a inceputului, a cuvantului si a puterii de a incepe o actiune noua. Luni este o zi benefica pentru a-ti urma visurile si a le pune in practica. Ziua de luni aduce cu ea libertatea, libertatea cuvantului si a discursului. Nu ezita sa-ti exprimi exuberanta, individualitatea, entuziasmul in fata celorlalti chiar daca ai tendinta de a te inchide in tine uneori. miracolul cuvantuluiDarul cu care te-ai nascut este Darul Cuvantuluisi el trebuie impartasit. El te va ajuta sa deschizi numeroase porti in viata. Ai abilitatea de te face remarcat prin cuvant, fie el scris. Cuvantul tau influenteaza si schimba opinii, sprijina, pedepseste, dar ofera si afectiune si intelegere. Ai o mare putere de persuasiune, esti un bun mediator si stii cum sa aplanezi conflictele.
 Cei nascuti Marti - MIRACOLUL VIETII 
Marti este ziua actiunii, a inceputurilor initiate deja, a implicarii si a eficacitatii. Este o zi benefica pentru a continua o actiune inceputa si neterminata, pentru a lupta pentru ceea ce-ti doresti cu adevarat. Marti este o zi benefica pentru a te implica in propria viata si a de bucura de ea. Ziua de Marti aduce cu pasiunea, dorinta, pofta de viata, impulsivitatea. Aduce totodata dorinta nestavilita de a incerca cat mai multe, de a face cat mai multe, de a experimenta si gusta cat mai mult din tot ceea ce inseamna viata. miracolul vietii 
Cei nascuti marti au fost inzestrati cu Darul Vietii. Viata este darul pe care trebuie sa-l respecte si sa-l aprecieze cat mai mult. Lectia lor de viata este aceea de a-si stapani instinctele, orgoliile si instinctele de agresivitate si a se bucura cat mai mult de viata. Trebuie sa invete sa acorde atentie si corpului fizic si energiei care le parvine din surse exterioare. Puterea lor vine din viata a tot ceea ce ii inconjoara

Cei nascuti Miercuri – MIRACOLUL IERTARII


Miercuri este o zi a continuitatii, a mobilitatii, a exprimarii, a informatiei, a cumpatarii, a puterii de a te adapta la zilele care vor urma. Miercuri este dar si o zi a iertarii, o zi a acceptarii si a impacarii. Este o zi in care ajungi la pace cu trecutul, pentru a face pace cu viitorul si a te integra la maximum in prezent. Este o zi benefica relatiilor cu ceilalti intrucat in aceasta zi conexiunile cu cei din jur se realizeaza pasnic, armonios, in ton cu vibratia universala. Daca te-ai angajat in conflicte in celelalte zile ale saptamanii, miercuri este ziua ideala pentru a le dizolva.
Cei nascuti miercuri sunt inzestrati cu un dar care nu este accesibil tuturor: Darul Iertarii. Chiar daca au experimentat momente si sentimente negative, au reusit sa treaca peste ele, intelegand ca iertarea interioara este cheia spre pace si armonie.
 Cei nascuti Joi – MIRACOLUL CUNOASTERII
Joi este ziua expansiunii, a elaborarii, a autoexaminarii si a examinarii celorlalti. Ziua de joi este benefica pentru a-ti largi orizonturile si a-ti imbogati cunostintele, invatand, asimiland si testand teritorii si domenii netestate pana acum. Joi favorizeaza insusirea informatiilor si consolidarea lor. Joi este totodata ziua beneficiilor, a increderiii, a generozitatii, dar si a incercarilor de a accede metodele cunoasterii interioare. Ziua de joi aduce cu ea si o viziune aparte, un mod specific de a vedea si de a percepe lucrurile care au loc in exterior.Cei nascuti Joi s-au nascut cu un har aparte: Harul Cunoasterii. Au o mare putere de intelegere a lucrurilor si o intuitie fantastica. Capacitatea lor de a judecata situatiile este una superioara. Vad si simt ceea ce altora le scapa, reusind sa patrunda chiar si in acele spatii de sub suprafata spre care multi blocheaza accesul.
Cei nascuti Vineri – MIRACOLUL FRUMUSETII SI AL DESCOPERIRII DE SINE Vineri este ziua in care se celebreaza frumosul, iubirea de frumos, senzualitatea, bucuria de a trai. Vineri este ziua in care importanta acceptarii si recunoasterii propriei valori in ochii celorlalti devine primordiala. Aceasta zi este asociata cu prietenia, cu talentul, cu aprecierea. Vineri este ziua in care iti constientizezi cel mai bine existenta simturilor. Vineri este o zi benefica artelor frumoase, placerii, flirtului, cooperarii, indragostirii si construirii de relatii.
Cei nascuti intr-o zi de vineri s-au nascut cu un dar aparte: darul de a putea vedea frumusetea din lucruri, darul de a vedea frumusetea din ceilalti oameni, incercand sa o descopere si sa o valorifice si pe cea din interiorul lor. Acesti oameni s-au nascut cu talente aparte pe care este bine sa le puna in valoare. Aceste talente, fie ele legate de muzica, pictura, dans, etc. aduc lumina si frumusete in vietile multora.
 Cei nascuti Sambata – MIRACOLUL CURAJULUI
 Sambata este o zi a deciziilor, a dedicarii, a sacrificiilor, a autoimpunerii, a restrictiilor si a tacerii. Sambata este o zi benefica analizarii scopurilor si a actiunilor tale si a replanifarii lor. Sambata aduce cu ea luciditate si obiectivitate si atunci cand vine vorba de analizarea de sine. Totodata, sambata este conectata la ideea de respect, de stabilitate, de asumarea a consecintelor actiunilor tale. Totusi, sambata este si ziua in care incerci sa schimbi ceea ce ai facut gresit.
Nu este putin lucru sa ai curaj, sa ai indrazneala, sa ai vointa si sa ai puterea de a nu ceda. Cei nascuti sambata au aceste lucruri. S-au nascut caracterizati de Miracolul Curajului. Iar ambitia si dorinta de a reusi ii pot impulsiona sa ajunga pe drumuri pe care nu a mai ajuns nimeni inainte. Curajul le da celor nascuti sambata noroc in viata si reusita in ceea ce si-au propus. Nu se dau batuti cu una cu doua, iar atunci cand sunt loviti, se ridica si merg mai departe pe drumul pe care stiu ca trebuie sa ajunga.
 Cei nascuti Duminica – MIRACOLUL IUBIRII
Duminica este o zi a plenitudinii, a implinirii, a finalizarii. Este totodata o zi a creatiei si a inspiratiei, o zi in care mintea si sufletul ating satietatea si simt nevoia repausului. Duminica este o zi benefica relaxarii si reincarcarii energetice si spirituale, este o zi caracterizata prin echilibru, pace si relatii apropiate cu cei dragi.
 Cei nascuti Duminica au venit pe lume cu darul cel mai de pret poate dintre toate darurile: darul iubirii. Au o mare capacitate de iubire, iar iubirea lor se rasfrange asupra persoanelor care se afla in jurul lor. Sunt veseli, sarmanti, precum razele de soare. Alina, domolesc, binedispun, aduc cu ei si imprastie optimismul oriunde se duc. Au harul de a aduce zambetul pe chipul celor din jur si de a le lumina ziua. Unii dintre acestia poseda si simtul umorului.

Sfaturi pentru a scapa de inestetica grasime de pe abdomen


Daca vrei un abdomen plat, trebuie sa accepti ca nu exista nicio solutie magica, care sa faca pernitele de grasime sa dispara peste noapte.Poti observa insa niste schimbari radicale in aspectul tau fizic in doar cateva saptamani daca respecti sfaturile de mai jos.
1. Dormi suficientAtunci cand bioritmul tau este dat peste cap, mananci mai mult decat de obicei. Cand esti obosita, produci mai multa grelina, un hormon care declanseaza pofta de dulciuri. Lipsa de somn iti poate afecta si productia de hormoni, afecandu-ti nivelul cortizolului, hormon care declanseaza acumularea de grasime in zona abdominala. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a obtine abdomenul de vis este sa dormi 7 ore pe noapte.2. Fa reprize scurte de exercitiiCate 1.000 de abdomene in fiecare seara iti garanteaza muschi abdominali puternici, dar cu un strat de grasime deasupra lor, nu o sa obtii niciodata rezultatele scontate. In loc sa faci abdomenele respective, fa exercitii care sa implice mai multe grupe de muschi. O recomandare foarte utila sunt exercitiile de Pilates.

Ingrijirea tenul vara

Una dintre regulile de baza ale seductiei feminine spune ca tenul trebuie sa arate impecabil in orice moment al zilei. Ii putem pastra insa sanatatea si frumusetea si sub razele dogoritoare ale soarelui de vara? In acest sezon, ingrijirea tenului ne da batai ca cap. Praful, razele UV, vantul uscat, apa sarata de mare sau apa de piscina, impuritatile din atmosfera, caldura excesiva, toate acestea usuca tenul, il inrosesc, il tumefiaza sau determina aparitia unor arsuri usoare sau mai grave.    

Din cauza caldurii porii se dilata, sebumul este secretat intr-o cantitate mai mare, dand fetei un aspect lucios. Este foarte probabil ca si machiajul, antrenat in transpiratie, sa curga, dand fetei un aspect inestetic. Cand lumina este foarte intensa, orice machiaj puternic imbatraneste si creeaza impresia de artificial. Iata cateva trucuri care pot fi de mare ajutor atunci cand vine vorba de improspatarea si revigorarea tenului:   
Trucuri pentru ingrijirea si improspatarea tenului 
In primul rand, pe timpul verii, trebuie acordata tenului o ingrijire speciala, plecand de la o puternica hidratare externa si interna. Pentru ca tenul sa-si recapete pe deplin aspectul tineresc si proaspat este indicat ca pe intreaga suprafata a fetei sa fie pulverizata o infuzie florala usor rece in cazul tenului uscat si apa minerala “trezita” in cazul tenului gras. Persoanele cu tenul gras pot trece peste ten un cub de gheata invelit in tifon, insa acest procedeu trebuie evitat de persoanele suferind de cuperoza. 
Crema de baza trebuie neaparat sa fie inlocuita de o crema ecran, ce va filtra razele prea puternice ale soarelui. Medicii recomanda in zilele toride de vara cremele cu un factor de protectie mai mare de 15 si cremele usoare, cu acizi de fructe, care lasa tenul sa respire. Inainte de aplicarea acestei creme, tenul trebuie demachiat si tonifiat. Puteti apela cu incredere la tonicele naturale, home-made, precum sucul de castraveti. Nu uitati nici de mastile cu iaurt, acestea calmeaza si racoresc tenul, improspatandu-l in acelasi timp. Odata cu noi, si machiajul trebuie sa se adapteze conditiilor de mediu. Acesta trebuie sa fie mai discret si sa aiba drept scop principal protectia pielii. Pe cat posibil, pe timpul verii, se doreste renuntarea la fondul de ten, apeland in schimb la batonul corector (se aplica doar pe “zonele cu probleme”) si la pudra, aplicata la randul sau intr-un strat cat mai subtire. Pentru acelea dintre noi care nu se pot lipsi de fondul de ten, este recomandata utilizarea unui fond de ten fluid ce permite aerisirea tenului. Pentru tenul bronzat, fondul de ten trebuie ales cu un ton, doua mai inchis decat cel utilizat in mod normal, in functie de intensitatea bronzului.   

Primul Concurs de pe Blog!!!!



Buna dragii mei!Ce faceti?Astazi incep primul meu concurs de pe blog!!Sper sa va placa premiile,sunt alese de mine,fara sponsorizare si cu multa placere!!Este un unic premiu,format din 2 produse utile,zic eu:1 Carte numita ,,LUNI DE FIERE,, 

Descriere:Să spui „cuplul modern este în criză" e aproape un pleonasm, pentru că tocmai criza este ceea ce-şi doreşte un cuplu în ziua de azi. Scopul unui cuplu nu mai este să reziste cât mai mult timp, bărbatul şi femeia vor să trăiască, să experimenteze cât mai mult, aşa că adesea ei preferă separarea, oricât de dureroasă ar fi aceasta, unei supravieţuiri monotone. Prin urmare, cuplul modern însuşi declanşează criza, pentru că nu mai doreşte, ca în cazul cuplului de ieri, să dăinuiască cât mai mult, orice s-ar întâmpla, la bine şi la rău. Cuplul de azi are nevoie de o anumită intensitate. Şi această nevoie duce uneori la dorinţa de a se separa atunci când intensitatea nu mai este mulţumitoare. Deci cuplul modern îşi  iubeşte propria criză, lucru care îi explică fragilitatea.                                                            SI 1 MASCA DE FATA DE LA MONTAGNE JEUNESEE,ale caror produse sunt foarte bune si raportul calitate/pret este excelent!In timpul in care lecturati romanul va puteti relaxa si cu masca pe fata.Imbinati utilul cu placutul!                                                                                                                                                    Conditii de participare:1)Inscrierea la GFC ,2)Share pe Facebook SI 3)Lasati-mi o adresa de e mail pentru a va putea contacta in caz de castig:).Extragera castigatorului se face cu siteul random.org si voi pune dovada pe Blog la momentul potrivit.                                                                                                                   Concursul incepe azi(03.08.2012) si tine pana pe 14.08.2012,imi rezerv dreptul de a-l prelungi cu cateva zile daca numarul participantilor este mic.Produsele le expediez prin Posta Romana in cateva zile de la anuntarea castigatorului.Acestea fiind zise va astept cu drag la Concurs!Succes!